Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για νέο σύστημα

ThomasD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω καινούριο PC και έκανα μια πρώτη σκέψη για τα κομμάτια.

Case: Thermaltake Armor Silver

Power: Tagan TG580-U22

MoBo: DFI LanParty UT NF4 SLI-D

CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Box

Memory: 2 x Geil 512MB Ultra PC5300 DDR2 667MHz

HD: 2 x Western Digital WD800JD 80GB 7200rpm SATA

GPU: Gigabyte GeForce 7800GT 256MB PCI-E

Monitor: Samsung TFT 17" SyncMaster 730BF

Sound: Creative SB X-Fi XTreme Music

Speakers: Creative GigaWorks S750 7.1 700W

Τα σημεία που θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας είναι:

1. Το τροφοδοτικό είναι αξιόπιστο η θα ήταν καλύτερα να βάλω κάτι άλλο. Δεύτερη σκέψη είναι το Enermax EG701AX 600W NoiseTaker.

2. Την κάρτα γραφικών την επέλεξα με σκοπό όταν αργότερα πέσει η τιμή της να πάρω μία ίδια για SLI. Από ότι είδα υπάρχει μόνο στο e-shop, θα είναι εύκολο να την βρω μετά ή να κοιτάξω κάτι άλλο. Επίσης αξίζει τόσα λεφτά για δύο 7800GT ή να βάλω από τώρα 2 6600GT σε SLI ή 1+(1 αργότερα) 6800GT;

3. Τα ηχεία να τα έχει κανείς μπορεί να μου πει αν έχουν υποδοχές για άλλες συσκευές. Έχω σκοπό να πάρω δύο φέτες (μία με Mp3 CD-Player και μία με ραδιόφωνο) και να τις συνδέσω σε αυτά για να μην πάρω στερεοφωνικό. Επίσης υπάρχουν και τα Logitech Ζ-5500 τα οποία έχω διαβάσει ότι έχουν υποδοχές για 6 συσκευές. Ισχύει κάτι τέτοιο σε αυτά;

Όσο για τα υπόλοιπα, πιστεύω ότι η μνήμες της geil είναι καλές, επεξεργαστή δε βλέπω για μεγαλύτερο γιατί ήδη έχει ξεφύγει κάπως η τιμή, σκληρούς δε χρειάζομαι μεγαλύτερους, και την οθόνη την επέλεξα πιο πολύ για το ότι έχει χρόνο απόκρισης 4ms.

Αυτά. Κάθε πρόταση είναι δεκτή. Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...