xpapias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Κατεβάζω συχνά pdf αρχεία. Το πρόβλημα είναι ότι αφενός τη στιγμή που το κατεβάζω δεν ξέρω αν είναι το αρχείο ακριβώς που ψάχνω, αφετέρου οτι έχω PSTN γραμμή και τα pdf μπορεί να ξεπερνούν τα 3-4MB (ένα τέρταρτο το λιγότερο...). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ανόιγει τα αρχεία τη στιγμή που κατεβαίνουν, ή η μορφή του αρχείου δεν το επιτρέπει;
xaxa1982 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.Κάποτε το'χα ψάξει κι εγώ,γιατί είμαι κι εγώ ένας ατυχής κάτοχος PSTN γραμμής,αλλά οι προσπάθειές μου έπεσαν στο κενό...
ale3is Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 νομιζω πως αν εχεις το απαραιτητο plug in στον ie αρχιζει και σου το εμφανιζει σιγα σιγα...
kleidokratwr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ναι στον IE και σε όλους τους IE based browsers με το ειδικό plugin της Adobe το εμφανίζει όσο κατεβαίνει. Βέβαια κολλάει όλο το σύστημα και όλη η σύνδεση, ειδικά αν μιλάμε για pstn. Αλλα..
xpapias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Χμ... Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα σας πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.