antonis_wrx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 τώρα είμαι από linux με opera. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Τυπώνει και ελληνικά χωρίς να χρειάζεται τα κόλπα που ήθελε ο ff!! Βάλτε opera ανεπιφύλακτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Πως βαζεις τονους?Εμενα δε βαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 αρχικά είχα πρόβλημα με τους τόνους σε πολλά προγράμματα kontact, openoffice... Λύθηκαν κάπως έτσι: http://shmmy.ntua.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2144 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 έχω τα εξής προβλήματα με τον opera σε linux. Στο print κάθε φορά που πάω να εκτυπώσω κάτι το selection είναι απενεργοποιημένο και επίσης δεν εμφανίζει καθόλου flash! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.