Panathinaikara Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 έσβησα όλα τα περιεχόμενα του folder αυτού ελπίζοντας πως δε θα χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω άλλες συσκευές αλλά έκανα λάθος. Ποιό/ά αρχείο/α χρειάζεται να ξαναπεράσω σε αυτό το φάκελο ώστε να αναγνωρίζει εξωτερικούς σκληρούς δίσκους usb 2.0; Το πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέω τον σκληρό στο σύστημα μου λέει no drivers found και δε μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.
PavelX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 tin ekatses file ... Vasika me to PC pou exeis stin SIG sou, esvises to inf directory ? as esvines ton IE kalutera. btw, repair windows installation apo to CD. An den piasei, install windows :S
Panathinaikara Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 μα δε μου παρουσιάζει κανένα άλλο πρόβλημα. Γιατί ειδικά με το pc στην sig μου θα έχω πρόβλημα που έσβησα το inf;
PavelX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ennow, exeis 120GB HDD. Giati diladi na sviseis kati apo ta windows ?
Panathinaikara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω generic drivers για εξωτερικό σκληρό δίσκο με θήκη usb 2.0; να σημειώσω ότι ο σκληρός είναι western digital 80gb jb (όχι s-ata)
k_w_t Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 dokimase na ksanaperaseis to service pack 2 pou ksanaftiaxnei to fakelo inf apo tin arxi
Panathinaikara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 δεν το έχω το sp2 καθώς είχα φτιάξει cd xp με ενσωμταωμένο το sp2. Έτσι δεν το έχω ως ξεχωριστό αρχείο. Ένας φίλος μου που έτρεξε cd εγκατάστασης για τον εξωτερικό σκληρό δίσκο του αναγνωρίστηκε κανονικά στο σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.