JiKL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 file niko eutixos den exoun oloi ton ntilio gia diaxeiristi... tora poia den katevazeis me ipervolika polla oute apo to ipologistiko mas allaoute apo allou milao panta gia p2p... mou kanei episis entiposi auto pou les giati palia eixe xalia grammi to upnet (tora evale tin 1gbps)
siemens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 sto tei athina smporeis na pas stin sala pou exei 30 mixanimata mono gia downloading me taxities 10 mb/s katevasa to openoffise se 6 deytera den to pisteya otan to eida kia to katevasa 2 fores
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Stin sala?Pou einai ayto?Milame gia to idio tei etsi?
sotris99 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 εξωτεικά στοιχεία έχουν πρόσβασει στην σάλα?
Xdanger Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 mipos kseri kanis ean to tei patras exi ipologistiko kentro ke an ine kali i sindesi, apo to ergastirio pu kano ma8ima pantos mu fanike san na beno sto internet apo pstn
jimmius Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δεν χρειάζεται να δούνε αυτό το πόστ για να καταλάβουν οτι κάποιος κατεβάζει.Ήδη το ξέρουν' date=' διότι γίνεται εδώ και πολύ καιρό, όχι μόνο στο συγκεκριμένο τει, αλλα παντού, σε οποιοδήποτε αει/τει. Και φυσικά οι ίδιοι οι admins στις περισσότερες περιπτώσεις είναι που κατεβάζουν τα περισσότερα. [/quote'] Standard!
JiKL Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 mipos kseri kanis ean to tei patras exi ipologistiko kentro ke an ine kali i sindesi, apo to ergastirio pu kano ma8ima pantos mu fanike san na beno sto internet apo pstn file mou xoris na eimai sta tei apo oso gnorizo exei mia grammi sta 2mbps i opoia xrisimopoiite sta oria tis
kleidokratwr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 orea 8a arxisun ta kala downloading tora Να υποθέσω εννοείς οτι θα βάλεις dsl σπίτι ε; Γιατί αν περιμένεις απο τα 2mbps των ΤΕΙ... [Αν όντως είναι τόσο λίγο..]
JiKL Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 osa sas leo einai parmena apo edo: [[TEIPAT-1] T.E.I. of Patra <PCM 2 Mbps>] Serial0/2@patra eiserxomeni kinisi pros to tei me prassino kai me mple i ekserxomeni! na kai to link http://netmon.grnet.gr/traffic/patra/
kleidokratwr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Αν δεις και για το πανεπιστήμιο λέεί πάλι 2mbps. Δεν νομίζω οτι αναφέρεται στο συνολικό bandwidth του ιδρύματος. [τει/αει]
done corleone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 κι εγω ειμαι στο τει αθηνας! πακετο, "ολο" το τμημα του εξαμηνου μου εχουμε φαγωθει να βρουμε τροπους εκμεταλευσης της ταχυτητας της σαλας αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα διαπιστωσουμε και εμεις οπως και οι παλαιοτεροι του τει οτι δεν υπαρχει λυση και αν υπαρχει δεν ειναι ευκολη! εχουν κλειδωσει της θυρες για p2p, ορισμενα sites ανοιγουν, κατεβαζεις μονο απο http, και παλι δεν εχεις τροπο να τα αξιοποιησεις αυτα που κατευαζεις γιατι δεν εχει cd/dvd recorders! σε usb θυρες επιτρεπει προσβαση οποτε θες memory stick αναγκαστικα (θα δωκιμασω να αντιγραψω στην μνημη του κινητου μου με καλοδιο usb), τελος υπαρχει απαγορευτικη πινακιδα για συνδεση σκληρων και laptop! εχω μιλησει με τον administrator o οποιος μου τα επιβεβαιωσε και μου ειπε πως οποιαδηποτε στιγμη μπορει να γνωριζει ποιος κανει χρηση p2p (βλεποντας ποιο μηχανημα επιβαρυνει το δυκτιο για αρκετο χρονο) και να του κλεισει το μηχανημα! στην βιβλιοθηκη της σχολης οπου εχει δυκτιο και εκει με παλαιοτερες εκδοσεις λειτουργικου, κατι καταφερε ενας συμφοιτητης μου αλλα στα μισα του download ηρθε ο administrator και του ζητησε να κλεισει το μηχανημα! oποτε ακομη και να βρεθει λυση θα ειναι θεμα χρονου να πεσουμε στα χερια του μπαμπουλα!
JiKL Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Αν δεις και για το πανεπιστήμιο λέεί πάλι 2mbps. Δεν νομίζω οτι αναφέρεται στο συνολικό bandwidth του ιδρύματος. [τει/αει] ax vre kleidokrator...me kourazeis(plaka kano)...auto to link deixnei tis sindeseis stin patra me ton kormo tou edet 1, to panepistimio exei kai mia deutereysousa grammi ton 2mbps mono se periptoseis astoxias tis vasikis i gia updates(kai kaliptei mono vasikes anagkes) pou sindeete ston edet 1(opou sindeete kai i vasiki grammi tou tei ton 2mbps kat eme)...i vasiki grammi tou aei patron einai me ton edet 2 me grammi 1gbps oriste kai to link http://netmon.grnet.gr/traffic/patra-2/
Dark_son20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 to kalitero pou exeis na kaneis einai na vreis enan ipefthino/voitho egastiriou pou na ta lete pio kala kai na ekmetalevese to pc tou ergastiriou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.