papadakn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Να ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα? Έχετε δώσει 2500+ ευρώ για να παίζετε παιχνίδια ή κάτι μου διαφέυγει?
S2Katana Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Το F.E.A.R. χωρίς τα soft shadows παίζει νερό σε 1600*1200' date=' αλλά όταν το βάζω On γονατίζει κυριολεκτικά, δεν ξέρω, πάντως περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα, ελπίζω να μην γίνεται το ίδιο και με το Crossfire της ATI. Τα Settings που έχω είναι: Νο Fsaa, 16x Anisotropic, High Quality, Vertical Sync on, το Quake 4 πάει νερό και σε Ultra Quality.[/quote'] Και σε εμενα τρεχει χαλαρα με τις ιδιες ρυθμισεις (με τη διαφορα οτι εχω αναλυση 1280x1024) με τις 2 6600GT μου.
Ailuros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 καποιο λακο εχει η φαβα...Λογικα το fear επρεπε να παιζει εστω και με χαμηλα Framerates [30-40] με τετοιο συστημα.Το most wanted θα επρεπε να παιζει ακομα καλυτερα... AILOUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:D Υ.Γ Εισαι σιγουρος ότι τρεχεις SLi??? Tα βγάζουμε τα soft shadows τόσο απλό είναι. Αν τα βάλεις στο Chronicles of Riddick πάει σαν καραπατάτα, ενώ αν τα βγάλεις απογειώνεται. Το Fear βέβαια είναι άλλη ιστορία, αλλά και τα 30-40 που υπολόγισες είναι λίγα. 30 περίπου βγάζει μια 7800GTX στα 1600 με 4xAA/8xAF.
Ailuros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 ΄Οσων αφορά το NFS: Most wanted (demo) αν θέλετε κατά πολύ καλύτερες επιδόσεις και σας γυρίζουν τα έντερα με τις θωλο-παπαριές τύπου υποτιθέμενου motion blur: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted Demo\ βάζετε απλά: g_MotionBlurEnable = 0 (αντί για 1 default). Σαν demo δεν φαίνεται να είναι πιο αργό ή πιο γρήγορο από το Underground 2.
elamnte Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Re paidia eseis poy xerete polla kai o noys sas katevazei na sas kanw 2 psilovlakwdes erwtiseis??? thelw na rwtisw to exis: 1on otan exeis enan cpu dual core(eite amd eite intel) thelei idikoys driveris gia na doylepsei? an nai pws tha toys vrw kai apo poy?? an den valeis toys drivers(poy mporei na thelei ama thelei) den tha doylepsei kala o epexergastis h' tha doylevei san single core???? kai 2on otan vazeis 2 kartes grafikwn se sli mode ti akrivws drivers vazeis??? p.x. an einai 2 ati radeon x800 pro vazeis apla toys drivers tis ati radeon 5.11 kai ayto itane i theleis kai alloys drivers gia to sli mode k.t.l. autes tis 2 gelies gia esas erwtiseis hthela na kanw. opoios mporei kai toy einai eykolo tha zitaga an den ginome koyrastikos na moy stilei tin apantisei se prive(idiwtiko mynhma) giati den poli mpainw net. eyxaristw poly ek twn proterwn. filika grigoris.
thefirestarta Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 1) Που καλέ ήταν μέσα στις 3 καλύτερες μάρκες ?Στην λίστα του άπιστου Θωμά ? ( tomshardware ) ? Τα Heroichi είναι μέτρια PSU' date=' ιδανικά για μικρομεσαία συστήματα. Αλλά ως εκεί. Τα καλά PSU, είναι αρκετά καλύτερα από τα Heroichi, και είναι και ακριβότερα, και προέρχονται από εταιρίες πολύ καιρό παλιότερες στον χώρο.[/quote'] bill επειδή ψάχνομαι για τροφοδοτικό, τι μάρκες αξίζουν;
billpeppas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μερικές : PC Power & Cooling ( θεωρείται η κορυφαία ) Enermax Zippy Antec
Ailuros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Σε τι τιμές κυμαίνονται τα PC Power&Cooling εδώ στο Ελλαδιστάν;
billpeppas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Σε τι τιμές κυμαίνονται τα PC Power&Cooling εδώ στο Ελλαδιστάν; Δεν έκανες σωστή ερώτηση Nec PC Power & Cooling δεν έχω βρεί πουθενά στο Ιγκρεκιστάν Μόνο απ' έξω αν βρείς... εκτός και αν κάτσει αυτό που ετοιμάζουμε, οπότε θα δείτε και PCP&C στην Ελλάδα εντός του μήνα ( αν κάτσει η μπίζνα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.