panraf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν παιδιά, τα πράγματα είναι ως εξής: Έχω 2 Asus 7800 GTX σε μητρική Αsus A8N SLI Deluxe, cpu Athlon 4800+, 2 GB Ram, 550W*2 Herolchi, μερικούς δίσκους κ.ο.κ. Εγκατεστημένους τελευταίους drivers (81.94, και αφού έχω δοκιμάσει όλους τους παλαιότερους, sli λέω, δεν μπορεί, θα πηγαίνει πολύ καλά, κούνια που με κούναγε, 2 καθαρά format, FSAA Off, anisotropic 16x, jigh quality στα settings). Λοιπόν, ιδού το "θαύμα" της nVidia: F.E.A.R.: 1600*1200 Όλα ενεργοποιημένα, και με soft shadows on το παιχνίδι σέρνετε NFS Most Wanted Demo: Όλα ενεργοποιημένα σε 1600 * 1200 το παιχνίδι δεν πάει πολύ καλά (σπασίματα, όχι ομαλή κίνηση) Δηλαδή που να βάλω και Antialising, και άλλα κολπάκια. Το κατάλαβα αργά αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Ποτέ ξανά ακριβές κάρτες γραφικών, είμαστε ακόμα πολύ πίσω, πααααρα πολύ....
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 TO fear oute na to skeftesai gia paradeigma to paixnidi exei to mavro tou to xali,exei xalia mhxanh grafikwn ,kai exei 1001 bugs.Gia to NFS twra dokimase na to pai3eis se 1280*1024 analysh giati kata thn gnwmh mou einai ypervolikh gia to NFS.Oi "diplasies" epidoseis sto SLI peftoun sto miso an anoi3eis to antialiasing k to anisotropic filtering.Sthn ousia dyo kartes grafikwn ginontai mia se epidoseis an anoi3eis ta parapanw.Dokimase kai to Quake 4 me ola full kai 1280*1024.Perissotera apo mena 3erei o Ailouros kai an exw kanei kati la8os as me diwr8wsei. PS.Ailouros please mhn me diwr8oseis gia to F.E.AR.
phovos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 καποιο λακο εχει η φαβα...Λογικα το fear επρεπε να παιζει εστω και με χαμηλα Framerates [30-40] με τετοιο συστημα.Το most wanted θα επρεπε να παιζει ακομα καλυτερα... AILOUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:D Υ.Γ Εισαι σιγουρος ότι τρεχεις SLi???
panraf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν, το Quake 4 Με όλα on και 1600*1200 πάει τέλεια, μόνο από αυτό είμαι ικανοποιημένος
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 diladi o antropos edose ena karo lefta..kai pire ena karo patates.. ti na po.. 7800GT kai kolane mas koroideuoun..eytixos pou den tous kano ti xari. PS3 ola ta lefta gia grafika consola time...
Bigi444444 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δεν είναι ότι δεν έχει τη δύναμη το σύστημα να τα τρέξει.Το sli σε πολλά παιχνίδια έχει ακόμα και χειρότερες επιδόσεις από μονή κάρτα γραφικών.Θα διορθωθούν αυτά με τον καιρό με νέους οδηγούς.Υπομονή λοιπόν. Δε δοκιμάζεις με τη μία κάρτα να δεις πως πάει;
panraf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Συμφωνώ ANEMOS-V. Έδωσα τόσα λεφτά και πιάστηκα κοροίδο κυριολεκτικά. Αλλά δεν θα επαναλάβω το ίδιο λάθος. Η επόμενη αναβάθμιση θα είναι στην Geforce 12.. Ίσως τότε δω διαφορές στα σημερινά παιχνίδια, γιατί εκείνα που θα εκμεταλεύονται πλήρως την geforce 12 θα σέρνοται...όπως τώρα..
littlelouievegos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ψυχραιμια ... Μην τα ισοπεδωνεις ολα...εγω με μια gtx και τα παιζω ολα μια χαρα Το FEAR εχει ικανοποιητικα κερδη σε SLI Το NFS:MW τρεχει αερα πατερα και σε πολυ κατωτερες cpu στα 16x12.. Κατι δεν εχεις installarei σωστα... Ι repeat κατι δεν εχεις installarei σωστα... :razz: Βλεπω εχεις dual core...Οποτε ειναι πολυ πιθανο τα προβληματα να παρουσιαζονται απο την cpu.. 1.Εχεις βαλει τους AMD drivers gia dual support; 2.Εχεις κατεβασει το hotfix των Windows για παρομοια προβληματα; 3.Run dxdiag και τσεκαρε στο display tab αν ολα τα DX features ειναι enabled... Κανε αυτα για αρχη ξαναδοκιμασε και ξαναπες μας... *Υ.Γ Αν θες την γνωμη μου πετα το Herolchi και παρε ενα τροφοδοτικο της προκοπης αφου εχεις τετοιο συστημα και το πιο σημαντικο.. Εχεις SLI... Εδωσες τοσο χρημα για το συστημα και τσιγγουνευτηκες το psu? Η μηπως ειδες 550w και λες εδω ειμαστε το πηρα; Μετα σας φταινε οι εταιριες και τα καταστηματα... :grin:
Shinta Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Episeis ekei pou fenete i diafora tou sli einai sta AA. Dokimase na valeis AA kai na mioseis tin analisi sta 1280x1024 kai pes mas.
xrest Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 to sistima sou moiazei me to diko mou.to fear den paizei me tipota 1600 me soft shadows.egw to paizw se 1280 me ola full(k soft shadows).to nfs pisteuw oti epeidei einai demo ekdosi ta kanei auta.pisteuw oti tha paizei aneta sta 1600.oso gia quake4?kala aneta.kanena problima.elpizw sto quake na min ebales ultra high...de paizei ektos an exeis 512 karta..oso gia ton 4800 xwse ligo oc na dwsei.mama de mou aresan oi epidoseis.k prosekse oti anaferei o littlelouievegos
littlelouievegos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 to sistima sou moiazei me to diko mou.to fear den paizei me tipota 1600 me soft shadows.egw to paizw se 1280 me ola full(k soft shadows).to nfs pisteuw oti epeidei einai demo ekdosi ta kanei auta.pisteuw oti tha paizei aneta sta 1600.oso gia quake4?kala aneta.kanena problima.elpizw sto quake na min ebales ultra high...de paizei ektos an exeis 512 karta..oso gia ton 4800 xwse ligo oc na dwsei.mama de mou aresan oi epidoseis.k prosekse oti anaferei o littlelouievegos Το αν ειναι playable to FEAR @16x12 με SLI ειναι καθαρα υποκειμενικο... Εγω νομιζω πως σε SLI ειναι...Αρκει βεβαιως να μην το πλακωσεις σε full φιλτρα.. Αλλα αυτη ειναι προσωπικη αποψη.. Εγω παιζω σε 1280x1024 με ολα ON και 16AF(which I can't leave w/o ).Απο πλευρας AA δεν νομιζω οτι το game χρειαζεται κατα την προσωπικη μου αποψη,ειναι καλοσχεδιασμενο..
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 ta herolchi theorounte poly axiopista psu,mexri propersi htan mesa stis 3 kalyteres markes
panraf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Το F.E.A.R. χωρίς τα soft shadows παίζει νερό σε 1600*1200, αλλά όταν το βάζω On γονατίζει κυριολεκτικά, δεν ξέρω, πάντως περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα, ελπίζω να μην γίνεται το ίδιο και με το Crossfire της ATI. Τα Settings που έχω είναι: Νο Fsaa, 16x Anisotropic, High Quality, Vertical Sync on, το Quake 4 πάει νερό και σε Ultra Quality.
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 ta herolchi theorounte poly axiopista psu,mexri propersi htan mesa stis 3 kalyteres markes 1) Που καλέ ήταν μέσα στις 3 καλύτερες μάρκες ? Στην λίστα του άπιστου Θωμά ? ( tomshardware ) ? Τα Heroichi είναι μέτρια PSU, ιδανικά για μικρομεσαία συστήματα. Αλλά ως εκεί. Τα καλά PSU, είναι αρκετά καλύτερα από τα Heroichi, και είναι και ακριβότερα, και προέρχονται από εταιρίες πολύ καιρό παλιότερες στον χώρο.
littlelouievegos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 ta herolchi theorounte poly axiopista psu,mexri propersi htan mesa stis 3 kalyteres markes Αξιοπιστη μαρκα ειναι..Στις 3 καλυτερες αμφιβαλλω.. Antec,Enermax,Zippy,Forton&Sparkle..Εγω παντως με τετοιο συστημα θα επερνα ενα πολυ καλυτερο οπως ενα Antec TC2.0,Enermax 550W κλπ κλπ... Να μην πω πως αν εδινα τοσο χρημα για ενα PC ισως θα πηγαινα στην κοροιδια ενος SLI approved (marketing BS) psu ή ακομα καλυτερα στο κορυφαιο. PC P&C... Το παλληκαρι clearly δεν φειδεται χρηματων οποτε μου φανηκε πολυ περιεργο που εκανε μια τοσο προχειρη επιλογη στο psu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.