BanOr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μετά απο search χώρις κάποιο αποτέλεσμα που να με καλύπτει κάνω ένα θέμα... Λοιπόν πήρα πρόσφατα την συγκεκριμένη Mobo και δεν έχω ήχο..ουτε απο πίσω ούτε απο front panel.. Βάζω ακουστικά στην έξοδο και τα βλέπει Line in... βάζω ηχεία το ίδιο... ΤΙ Σκ@τ@ είναι(σορυ κιολας αλλα δεν μπορώ να εκφραστώ αλλιώς)??δεν μπορώ να καταλάβω...Έχω αγανακτησει....Βοήθεια...
S2Katana Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Εγω εχω την απλη, αλλα δεν μπορω αν σε βοηθησω γιατι εχω παρει μια PCI Creative 7.1 οποτε και δεν εχω προβλημα!
freskas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Αν εχεις AC97, στο control panel/realtek sound manager στην καρτελα jack sensing ρυθμιζεις (auto sence) τις εξοδους/εισοδους της καρτας ηχου. Λυθηκε?
BanOr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 καταρχήν ωραίο avatar. Στην συνέχεια εννοείς οτι βγάζω το auto-sense και επιλέγω οτι είναι speaker?? Το έχω κάνει αυρό αλλα τπτ.
freskas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ευχαριστω (στο δικο σου ποιος ειναι?δεν τον αναγνωριζω). μπορεις να: -ενεργοποιησεις το auto sence + μετα απο 1 scan να ρυθμιστει μονο του. -να δοκιμασεις ολες τις θυρες για τα ηχεια μπς κ' δουλεψουν ετσι. -να κανεις reinstall τους τελευταιους drivers. -αν διαπιστωσεις προβλημα, να τη δωσεις πισω για αλλαγη.
BanOr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ;)o Gohan πιτσιρικάς είναι. -με auto-sense εν γίνεται τπτ -σε καμία θύρα δεν παίζουν -τους έχω κάνει -σκεφτομαι μήπως είναι κανα jumperακι...
freskas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 ( με χατζαρα γι'αυτο, ωραιος!) jumper ρυθμιση, BanOr, στη μητρικη που 'χεις λιγο δυσκολο (ειναι καινουργια-μονο οι δισκοι κ' τα drives εχουν). -ή βλαβη της Mb ειναι -ή καποια ρυθμιση που διαφευγει (αλλα speakers δοκιμασες?)
BanOr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 έχω δοκιμάσει speakers και 2 ζευγάρια ακουστικά... Τα οποία στο αλλο pc παιζουν κανονικα... Το mic το βλεπει κανονικα χωρίς προβλημα.
freskas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 ΜΠς ειναι "θεμα" της μητρικης τοτε? Εγγυηση εχεις, να τη δωσεις πισω για ελεγχο?
BanOr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Έχω ... και μάλλον θα την πάω για αλλαγή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.