javaneze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Mου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα ... Παω να ανοιξω ενα video, οποιασδηποτε μορφης (dvd, divX, mpg, wma) και το οποιοδηποτε προγραμμα χρησιμοποιω (windows media player, winamp, power dvd) ανεβαζει cpu usage 99-100 % και δεν το ανοιγει ποτε... μερικες φορες καταφερνω να κανω "end task' και να το σωσω, αλλες παλι κρασαρουν κανονικα τα windows... H τελευταιες εγκαταστασεις που εκανα και μετα παρατηρησα το προβλημα ηταν: DirectX 9.0c Forceware 8184 winxp2k και Age of empires 3... τα 2 πρωτα υπηρχαν στο cd του AOE 3. Το κουλο ειναι οτι τα βιντεακια-ρεκλαμες μεσα στο ΑΟΕ, στο intro του παιχνιδιου τα παιζει μια χαρα καθως και το 3D χωρις προβλημα... Το προβλημα παρατηρηθηκε στο PC της υπογραφης μου. Εχει κανεις υπ'οψιν του; Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος; Παει καπου το μυαλο σας; Οποιαδηποτε συμβουλη πριν αρχισω τα πειραματα θα ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω!
javaneze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Στην τελευταια προσπαθεια για αναπαραγωγη βιντεο κρασαρανε τα ΧΡ και μου εσκασε και μπλε οθονη ... δεν προλαβα να συγκρατησω κατι απο αυτα που ελεγε μα μετα το αυτοματο reset βγηκε το εξης alert.... click στο more click στο more Κατι με την nvidia τρεχει .... Any ideas?
javaneze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Tελικα αλλαξα τους drivers, ξαναεβαλα τους παλιους 71.89 και ολα δουλευουν παλι ... Ξεκινησα να κατεβαζω (με υπομονη, 56Κ βλεπετε) τους πιο τελευταιους 81.94 να δουμε εκει πως θα τα παμε ... κι ο θεος βοηθος ... ακομα παντως δεν μου παει το μυαλο τι μπορει να εφταιγε ... α, και για να μην ανοιγω αλλο thread εχει υπ'οψιν του κανεις τι ειναι το installDriver module που προσπαθει συνεχως να συνδεθει καπου στο internet? μου το εσκασε το firewall καθως ξανα εγκαθιστουσα το AOE 3... Γκουγκλισα και βρηκα οτι ειναι κατι της μακροβιζιον αλλα χωρις να ξερω ακριβως τι κανει και γιατι προσπαθει μονο του να αναβαθμιστει ... Mersi!
Italos20v Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ωραίος ρε παλικάρι, μονος σου έκανες την ερώτηση μονος σου βρήκες και την απάντηση. Ένα ολόκληρο thread για party σου. Καλο.
javaneze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Πολυ καλο θα ελεγα... :razz: :-P :-P Το θεμα ειναι αν το εχει συναντησει κανενας αλλος και αν γνωριζει γιατι και πως συμβαινει ... Το να μην παιζει 3d θα μπορουσα να το καταλαβω.. αλλα να τρεχει ανετα το 3d και να μην παιζει βιντεο, εκει ειναι που σκαλωνω ... Το InstallDriver Module κανεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.