Προς το περιεχόμενο

μπερδεμα με τους υποτίτλους!!!

bisnessman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ γιαυτο ζητώ την κατανόησή σας την υπομονή σας και πανω απ΄όλα την αντοχή σας........... ευχαριστώ!!

το πρόβλημά μου είναι ότι εχω διάφορες ταινίες σε AVI αλλά θα ήθελα εκτός από το computer να μπορώ να τις δώ και στη τηλεόραση οπώς καταλαβαίνετε....

κατέβασα το AVI2DVD 0.4.2 beta και προσπάθησα να κάνω τις μετατροπές ακολουθώντας τις οδηγίες. Όλα πήγαν καλά μέχρι που αντιλήφθηκα ότι όσο αφορά τους υποτίτλους μεταφέρει και ενσωματώνει μόνο τους srt ενώ δεν ενσωματώνει τους sub και idx. Δεν ξέρω αν το idx είναι φορμα υποτίτλων είναι????????. Τέλος δεν ξέρω πως να προσθέσω υποτίτλους και στο windvd creator ξέρει καποιος νε με διαφωτίσει????????

Δημοσ.

1h fora k egw sto forum,paw na to katevasw na dw ti paizei.exw katevasei mia tainia se xvid k exw k toys subs poy einai komple se .srt paw na katevasw to prog k 8a soy pw ti ekana.1h moy fora k mena.

Δημοσ.

Avi2dvd

Egw exw to e3hs provlhma.To katevasa shmera k eipa na to dokimasw.

Exw xvid arxeio tainias 700mb peripoy.Exw k toys toys subs 3exarista.

Kanw akrivws oti zhtaei to Avi2Dvd k meta moy vgazei ayto to sfalma poy vlepetai sth fwto.

3erei kamia psyxh na voh8hsei?

Tnx in adv. :neutral:

avi2dvd6dt.jpg

en to meta3y thn ekana thn patata,to evala se polla threads k anti gia apanthsh 8a parw ena wraiotato ban :-|

Δημοσ.
Avi2dvd

Egw exw to e3hs provlhma.To katevasa shmera k eipa na to dokimasw.

Exw xvid arxeio tainias 700mb peripoy.Exw k toys toys subs 3exarista.

Kanw akrivws oti zhtaei to Avi2Dvd k meta moy vgazei ayto to sfalma poy vlepetai sth fwto.

3erei kamia psyxh na voh8hsei?

Tnx in adv. :neutral:

avi2dvd6dt.jpg

en to meta3y thn ekana thn patata' date='to evala se polla threads k anti gia apanthsh 8a parw ena wraiotato ban :-|[/quote']

δεν βλέπω την φωτο για να καταλάβω που την έχεισ καταχωρησει????????

Δημοσ.

pedia ego xrisimopio to VSO DivxToDVD kai den exo kanene provlima alla kai afto distixos ipostirizei mono .srt ipotitlous alla afto ftiaxnete katevaste to Subtittle Workshop kai mporeite na kanete metatropes apo to ena format sto allo ;)

Δημοσ.

scarface = ευχαριστώ πολύ για την ιδέα του VSO DivxToDVD. Δουλέυει σωστά αλλά δεν κατάφερα τίποτα με το Subtittle Workshop. Βέβαια έστειλα και e-mail στην εταιρεία, μιά που αναγνωρίζουν και στις οδηγίες στο site οτι πιθανόν πολλοι υπότιτλοι με format .sub να μην φορτώνουν στο προγραμμα!!! αυτό συνέβη και με εμένα......... αν εχεις τυχη......... πάντως παρά του ότι διαβεβαιώνουν πως μπορούν να βοηθήσουν ακόμα δεν πήρα απάντηση........... εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος περισσότερο θα ήταν ευχης έργο!!!!!!

Pakitis = Ναι έφταιγε το zone allarm που δεν μπορούσα να δώ την φωτο......... πάντως δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί το δικό μου μπλοκάρει σε άλλο σημείο... Εάν έκανες κατι με την συμβουλή του scarface με το vsodivxtodvd πες το!!!! γεια χαρά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...