S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 thanks θα το δοκιμάσω.επίσης οι χρόνοi loading είναι υπερβολικά μεγάλοι.Δλδ άμα μπω σ ενα shop θα περιμένω αρκετά και για να μπώ και για να βγώ... Φανταζομαι πως ξερεις πως για τις πιο πολλες επιλογες εχει συντομευση ''2''.Το λεω γιατι εγω εκανα 2 ωρες να το βρω απο γκαβομαρα.Ο χρονος φορτωσης μαλλον οφειλεται στη RAM
S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 ΦΥΣΙΚΑ ! Εδώ[/b'] XAXAXAXAXAXAXA τα γνωστα!!!
phovos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδια μια ηλιθια ερωτηση... Σ'αυτο το κ@λοπαιχνιδο δεν αγοραζεις performance upgrades??Ειμαι #11 στη λιστα και οταν παω στο tunning shop δεν μπορω να βαλω ούτε turbo ουτε τίποτα...Εστω ενα λαστιχακι κατι... Επίσης οταν κερδιζεις τους #ΧΧ της blacklist σου βγαζει καποια unique upgrades αυτα τα κοτσαρει μονο του ή πας και τα βαζεις εσυ?? Κατα τ'αλλα τα race events τα κανω με βαρια καρδια[βαρεμαρα σκετη ειναι] οι κοντρες ομως με τους αξιοτιμους μπατσους ειναι γαματες...
freskas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 pantos ayto me tis kolwnes kai ta dentra poy akoma kai me 30 km/h na pas peftoyn san ki egw den kserw ti, einai megali ksenera, poio to noima na pigaineis me 200 kai na stripseis gia na apofygeis to dentro? apla to rixneis kai synexizeis akathektos Δε σε συμφερει να πεφτεις πανω τους, γιατι : σου κοβουν χιλιομετρα ολα. ("κιοσκι/διοδια"<βαρελι με νερο<κολωνα<μεγαλος κωνος<δεντρο<κωνος stick) //καπως ετσι στη σειρα Καλο ειναι να τ'αποφευγεις, αν δε προλαβεις-> δινεις κ' nitro να το εξισορροπησεις.
S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδια μια ηλιθια ερωτηση... Σ'αυτο το κ@λοπαιχνιδο δεν αγοραζεις performance upgrades??Ειμαι #11 στη λιστα και οταν παω στο tunning shop δεν μπορω να βαλω ούτε turbo ουτε τίποτα...Εστω ενα λαστιχακι κατι... Επίσης οταν κερδιζεις τους #ΧΧ της blacklist σου βγαζει καποια unique upgrades αυτα τα κοτσαρει μονο του ή πας και τα βαζεις εσυ?? Κατα τ'αλλα τα race events τα κανω με βαρια καρδια[βαρεμαρα σκετη ειναι] οι κοντρες ομως με τους αξιοτιμους μπατσους ειναι γαματες... Kατσε λιγακι ρε φιλε.Τι εννοεις οτι δεν μπορεις να βαλεις τπτ?Εγω εχω φθασει καπου εκει που εισαι και εσυ και σχεδον ολα τα εχω στο level 2.Μονο αν εχεις καποιο supercar δε σε αφηνει να βαλεις πολλα upgrades.Για τα unique upgrades πηγαινεις εκει που τα φτιαχνεις και πατας η ''1'' η ''2'' δε θυμαμαι.
phovos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Εχει γουστο να εχει και αλλες επιλογες και να μην τις εχω δει LOL
billpeppas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 lol alex, παίζεις πολλές ώρες συνεχόμενα κ έχει επηρρεαστεί η όρασή σου
phovos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 lol alex, παίζεις πολλές ώρες συνεχόμενα κ έχει επηρρεαστεί η όρασή σου Γιατι εισαι ψευτης ρε???Δε σου ειπα ότι σταματησα για φαγητο??? Υ.Γ ΟΚ τα βρηκα
billpeppas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Γιατι εισαι ψευτης ρε???Δε σου ειπα ότι σταματησα για φαγητο??? Υ.Γ ΟΚ τα βρηκα Πες μου ότι ακόμα παίζεις...
Dark_son20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 to game apla kololeei :PPPPPPP kala ta races kai afta...alla san otan kolas to tseo se mia ginia kai tou dialieis to amaksei tpt tin exw katavrei me afto... prepei na vgalo kai kana race omos
De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Poly kalytero NFS apo NFSU2.Kai sta grafika k sta aftokinhta.To nfsu2 katanthse h apo8ewsh ths KAGOURIAS.epitelous evgalan kati me nohma.
charis_k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 exei peugeot?? 206 as poume...... me trwei i agonia na ma8w... thnx!
billpeppas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 exei peugeot?? 206 as poume...... me trwei i agonia na ma8w... thnx! Αμέ! Έχει το πεζό 2... με τα πόδια δηλαδή Από όλα τα αμάξια, το Peugeot και το Punto μας λείπανε ( το Punto το έχει πάντως )
charis_k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Αμέ!Έχει το πεζό 2... με τα πόδια δηλαδή Από όλα τα αμάξια' date=' το Peugeot και το Punto μας λείπανε ( το Punto το έχει πάντως )[/quote'] Oxi re file. ksenerwsa... gia patriwtikous logous to 8ela to 206.. Ftou!!! euxaristw gia to reply pantos!!
Dark_son20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 punto suxs eftixos molis tsimpisa to golf giati to rimadi to alo den estrive tama na ekanes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα