nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή δεν μπορείς να γυρνάς στην πόλη και να πηγαίνεις με το αμάξι από challenge σε challenge όπως στο Underground2? Δεν κατάλαβα το "είμαι ελεύθερος σε χάρτη αλλά έχω στάνταρ πράγματα να κάνω". Αν δεν είναι όπως το U2, τότε -προσωπική μου άποψη- έβγαλαν το καλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού! (γι'αυτό το λόγο, το U1 δεν το έπαιξα καθόλου ενώ το 2 το έπαιζα 7 ώρες κάθε βράδυ μέχρι να το τελειώσω!). Ελπίζω να κάνω λάθος. Είμαι weirdo !
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Aυτο που μου αρεσε με το U2 ηταν οτι μπορουσες να κανεις κοντρα με αλλους στο δρομο (πατωντας Enter η κατι τετοιο) και αν τους κερδιζες μπορει και να σου καθοταν κανενα περιεργο upgrade!!!
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον για να λυθουν οι παρεξηγησεις:1)Σκας μυτη στη πολη ως καινουριος με την Μ3 και προσπα8εις να μπεις στα κολπα. 2)Φτανεις στο σημειο(μεσα απο videakia) να κοντραρεις το #15' date='αλλα κατι συμβαινει και ...... 3)Ξεκινας απο το μηδεν με καινουριο αμαξι και προσπαθεις να γινεις #1 Τα αμαξια φτιαχνονται ολα.Απο το 307 μεχρι την Murcielago.Δεν ξερω αν εχει ολες τις επιλογες του NFS U2 μιας και ειμαι ακομα στην αρχη.Ομως παλι εισαι ελευθερος σε χαρτη.Δεν ψαχνεις ομως σαν ανοητος την πολη μιας και υπαρχουν στανταρ πραγματα που πρεπει να κανεις.Αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι πληρως γραμμικο!!Δεν 3ερω για τη συνεχεια.Εγω μολις εχω κερδισει το #15. Οτι αποριες εχετε,ρωτηστε αφοβα![/quote'] Αν και σε 2-3 ωρες θα ειναι εγκατεστημενο στο pc μου, να υποθεσω οτι ειτε σε συλλαμβανουν ειτε η Μ γινεται...παλιοσιδερα(Σνιφ Σνιφ)...
Wolfidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 nzeppos Δηλαδή δεν μπορείς να γυρνάς στην πόλη και να πηγαίνεις με το αμάξι από challenge σε challenge όπως στο Underground2? Δεν κατάλαβα το "είμαι ελεύθερος σε χάρτη αλλά έχω στάνταρ πράγματα να κάνω". Αν δεν είναι όπως το U2, τότε -προσωπική μου άποψη- έβγαλαν το καλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού! (γι'αυτό το λόγο, το U1 δεν το έπαιξα καθόλου ενώ το 2 το έπαιζα 7 ώρες κάθε βράδυ μέχρι να το τελειώσω!). Ελπίζω να κάνω λάθος. Είμαι weirdo ! Ευτηχώς που δεν έιναι σαν τa undergound..... αλλά σαν το HP.... οπότε μπορέι να το παίξω για κάνα δυο ώρες.... κατα τα άλλα μηδέν πρωτοτυπία adi32 sto demo enw exw ola ta grafika sto full enw paizei para poly grhgora merikes fores kolaei stigmiaiamhpws prepei na riksw alla 512 ram ? Το πρόσεξα και εγώ στο κανονικό παιχνίδι όμως...με 1.5GB μνήμη και με χ800χτ.... τί να πεις....
HellasVagabond Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ανωτερα γραφικα απο το U2 αλλα δυστυχως οχι κατι επαναστατικο. Το gameplay ομως και τα χρωματα ειναι καλυτερα απο το U2 ( στο U2 τα χρωματα ηταν καπως...παιδικα )
JiKL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 genika to paixnidi pote den me ksetrelenaine alla einai kati kalo na pernas tin ora sou...alla exo ena megalo provlima... epeidi paizo me pliktrologio me ponaei to mesaio daxtilo apo to gkazi...ante na pigainei enas kanonikos agonas 90%gkazi 10%freno katantaei kourastiko. molis giriso sta patreia edafi apo tis diakopoules tha to paro!
Wolfidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Βάλε το γκαζι σε ανεξαρτητο κουμπί στο αριστερό χερι και το φρένο στο αριστερό αν θες μην το αφήσεις default στα βελάκια keys
random Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 To kako einai oti auta ta games exoun mia tasi na se prizoun me hip-hop klp pou mporei na min einai akrivws to styl sou. να κανουμε κανενα GR mod, με Μαζωνάκη, Κοκκίνου τοτε :razz: τις λακούβες της Π.Ράλλη δεν ξερω πως να βάλω, για ούλτρα ρεαλισμό. κι εγω θα ηθελα περισσότερα αυτοκινητα, και αλλων κατηγοριών. σε σχεση με το μεγεθος των αρχείων λιγα ειναι. Ας εβαζαν και 150 αμάξια μεσα, και να μην εχουν μεγαλες διαφορές συμπεριφοράς. arcade ειναι, δεν απαιτω να γραψουν κωδικα για τη συμπεριφορά του δεξιού αμορτισέρ του σκαραβαίου! εχουνε γεμισει 4 γιγα με βίντεο. Hyundai εχει to game? :wink: θείε κουνήσου! ερχεται ΣΚ και ακόμα δεν πέρασες το Γιβραλτάρ
HellasVagabond Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Αν ειχε 150 αμαξια θα μας επαιρνε αλλες 2 μερες να το....αγορασουμε.... Οπως και να εχει και αυτα που εχει ειναι περισσοτερα απο οσα εχουμε δει σε αναλογο παιχνιδι. Μολις αρχισα να...και το juiced...Το εχει παιξει κανεις ???
denexo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά η έκδοση του ston3d έγινε nuked. Τυπικοί λόγοι βέβαια και όχι ουσιαστικοί. Το σωστό είναι αυτό : Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.PROPER-CLONECD
brandon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 edit: an kai den to leei to nforce oti einai nuked ... to nfo tou proper leei merika pragmata !! Apo oti blepo omos kai opos leei kai o filos pio pano ... oi logoi einai apla as poume "tipikoi" ...
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Αν ειχε 150 αμαξια θα μας επαιρνε αλλες 2 μερες να το....αγορασουμε....Οπως και να εχει και αυτα που εχει ειναι περισσοτερα απο οσα εχουμε δει σε αναλογο παιχνιδι. Μολις αρχισα να...και το juiced...Το εχει παιξει κανεις ??? Αν και αυτα ειναι γουστα, το juiced δε λεει και πολλα.Εχει καλυτερα γραφικα απο U2 αλλα χειροτερο gameplay και οδικη συμπεριφορα.Ο ορισμος του arcade :-x :-x :-x
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Και κατι αλλο.Παιζω το NFS MW σε αναλυση 1280 x 1024 ολα full και τρεχει αψογα.Το θεμα ομως ειναι οτι καμια φορα το χρωμα των αυτοκινητων(του δικου κ των αντιπαλων) ''τρεμοπαιζει''. Καμια ιδεα guys?
HellasVagabond Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 vsync, triple buffer , γενικα πολλα μπορει να φταινε. Τσεκαρε μεσα απο το control panel ολα τα settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα