Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκιμασες να βάλεις το patch για το game ?

http://www.gamershell.com/download_11782.shtml

δυστυχως το Patch δεν διορθωσε το προβλημα. Αλλωστε σε αλλο pc που το εκανα εγκατασταση δουλευει μια χαρα και χωρις το patch. Συνεχιζει να με πεταει εξω

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και 'γω το ιδιο ειχα με το 1.3 αλλα εκανα ενα install απο την αρχη ολα...& πετυχε!

(Παρεπηπτοντως)

*Mηπως κατα σποντα περισεβει σε κανεναν κανενα account??(για δοκιμη)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν. Κοίταξα όλα τα σχετικά θρεντ και δεν βρήκα λύση.

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ &$&$*(# ΣΕ ΑΚΥΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ?

Το πατσ δεν έκανε δουλειά. Και γενικά, δεν άλλαξε τίποτα, τι σκατά το έπιασε?

Δημοσ.

Ξύπνησε ο βελζεβούλης μέσα του :D

[ lol ]

Το παιχνίδι είχε προβλήματα με το sector to sector loading from HDD, αλλά να γίνεται καρέ καρέ δεν θυμάμαι.

Μήπως άλλαξες τίποτα στα settings των drivers της VGA σου ?

Δημοσ.

Καρέ καρέ, ξέρεις τώρα τι εννοώ. Εκεί που πας γκαζωμένος και γλύφεις τα 300 από την αεροτομή του -για λίγο- μπροστινού, τσαααακ, πάρε το fps στο 0.5. Σαν να το βάζεις στο slow motion χοντροκομμένα. Και μετά από λίγο πάρτα πάλι, κανονικά κ.ο.κ.

και δεν έχω αλλάξει τπτ ο κακόμοιρος.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Παίζω ακόμα το game αυτό λόγω αδυναμίας της GPU μου γιά κάτι καλύτερο...Έχω ένα πρόβλημα:Στό τέλος,όταν νικάς το Razor και αρχίζει το τελικό νταβαντούρι,προς τα πού πρέπει να κινηθείς;Κάποιος ανέφερε ότι η γέφυρα είναι στο βόρειο σημείο του χάρτη.Από εκεί που ξεκινάω πρέπει να πάω βόρεια;Δυτικά;Μιά βοήθεια να το τελειώσω...Μου τη σπάει απύθμενα όταν με πιάνουν συνέχεια!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ναι, βόρεια είναι, πίσω ακριβώς από το γήπεδο. Μόνο που πρέπει να αντέξεις στο κυνηγητό των μπάτσων περίπου για 7 λεπτά. Τότε σου λέει η γκόμενα ένα μήνυμα στο τηλέφωνο προς τα πού να πας και ανάβει ένας πορτοκαλής κύκλος στο χάρτη. Πρέπει λοιπόν να πάρεις τον (ως τότε κλειστό) δρόμο και στο τέλος του να κάνεις με μεγάλη φόρα (βάλε νίτρο) άλμα για να περάσεις απέναντι ... και game over.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω το παραπανω παιχνδια και θελω να βαλω ferrari,γινεται?(προσοχη!! διακυνδυνευονται πολλα καθως εχωβαλει στοιχημα με ενα φιλο μου)

Δημοσ.

εγω νομιζα πως δεν θα γινοταν και αντι να βαλουμε 20 ευρω που ειχε προτεινει ειπαμε 2 σαντουιτς.πες μου που να σου στειλω το ενα παναγιωτη!και με τι το θες?μακαμπρε που να βαλω το αρχειο?ακυρο εγκατασταση θελει.το αμαξι δεν το βρισκω μακαμπρε.που ειναι?

καποιος?

Δημοσ.

Το αυτοκινητο που βαζεις αντικαθιστα πληρως ενα που υπαρχει ηδη. Στην προκειμενη περιπτωση, αντικαθιστα την sl65, η οποια ειναι επαθλο για κατι στο challenge mode αν θυμαμαι καλα, οποτε αν δεν την εχεις ξεκλειδωσει, απλα θα τη βλεπεις στην επιλογη αυτοκινητου.

Στην ουσια δεν βαζεις ακομα ενα αυτοκινητο στα υπαρχοντα, απλα αντικαθιστας καποιο υπαρχον με αυτο που θες.

Δημοσ.

το εχω τερματισμενο απο save απο το διαδικτυο και εχω βαλει και λεφτα με cheat engine,υπαρχει περιπτωση αυτα να το επηρεαζουν και να μην την αλλαζει?εγω στα γκαραζ για να αγορασω βλεπω την μερσεντες αν την αγορασω μηπως τοτε αλλαζει?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...