pkoutsias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Στα options όταν είσαι στον δρόμο [νομίζω στο gameplay(ένα μενού που δεν γεμίζει σελίδα)] έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε metric και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι...(δεν έχω τώρα το παιχνίδι...) Δεν ήμουν κατατοπιστικός άλλα μπορείς να το βρείς ψάχνωντας για μια επιλογή στις ρυθμίσεις που γίνεται "metric"
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ!Το performance tuning σε τι χρησιμεύει?
Guerriero4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ!Το performance tuning σε τι χρησιμεύει? sto na kaneis performance tuning fusika (pata to .1. kai sou leei ti kanei to kathena)
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Και χρησιμεύει αυτό ή να το αφήσω όπως έχει?Και κάτι άλλο,αυτό που τρέχεις και πατάς φρένο και γυρνάς το αυτοκίνητο σε αντίθετη κατεύθηνση,που το έχει και στο videακι στην αρχή του παιχνιδιού πώς γίνεται?
pkoutsias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον με χειρόφρενο ανάποδο τιμόνι και αφήνωντας το χειρόφρενο πατάς γκάζι... Το tuning μπορείς να το πειράξεις ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σου. πχ. αν θές να διαρκεί περισσότερο το nitrous αλλά να έχει λιγότερες επιδόσεισ στην μονάδα του χρόνου αλλάζεις το tuning του nitrous. Αν είναι λάθος αυτά που λέω συγχωρέστε με. Αυτό μου φάνηκε ότι κάνει το tuning, και έτσι το θυμάμαι και από το NFS : Underground 2. Και χρησιμεύει αυτό ή να το αφήσω όπως έχει?Και κάτι άλλο,αυτό που τρέχεις και πατάς φρένο και γυρνάς το αυτοκίνητο σε αντίθετη κατεύθηνση,που το έχει και στο videακι στην αρχή του παιχνιδιού πώς γίνεται?
Speed Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά έχω πρόβλημα μόλις παω να τρέξω το παιχνιδάκι μου βγάζει μπλέ οθόνη... Το σύστημα που έχω είναι Amd dual core 4400 Motherboard Asus Sli Prenium και κάρτα γραφικών Cecube Radeon Ati X800 xl Αν ξέρετε τι φταίει helppppp meeeee......
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον με χειρόφρενο ανάποδο τιμόνι και αφήνωντας το χειρόφρενο πατάς γκάζι... Το tuning μπορείς να το πειράξεις ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σου. πχ. αν θές να διαρκεί περισσότερο το nitrous αλλά να έχει λιγότερες επιδόσεισ στην μονάδα του χρόνου αλλάζεις το tuning του nitrous. Αν είναι λάθος αυτά που λέω συγχωρέστε με. Αυτό μου φάνηκε ότι κάνει το tuning, και έτσι το θυμάμαι και από το NFS : Underground 2. Nαι, αυτη ειναι η λογικη της λειτουργιας του.
billpeppas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά έχω πρόβλημα μόλις παω να τρέξω το παιχνιδάκι μου βγάζει μπλέ οθόνη... Το σύστημα που έχω είναι Amd dual core 4400 Motherboard Asus Sli Prenium και κάρτα γραφικών Cecube Radeon Ati X800 xl Αν ξέρετε τι φταίει helppppp meeeee...... Θα συνιστούσα πρώτα να ρίξεις ένα check στις μνήμες RAM σου με το memtest ( http://www.memtest.org ). Αν περάσει 40 loops test #5 καθαρά, τότε κατά 99% είναι ok οι RAM σου, οπότε πάμε στο επόμενο βήμα του troubleshooting Awaiting results
Speed Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Θα συνιστούσα πρώτα να ρίξεις ένα check στις μνήμες RAM σου με το memtest ( http://www.memtest.org ).Αν περάσει 40 loops test #5 καθαρά' date=' τότε κατά 99% είναι ok οι RAM σου, οπότε πάμε στο επόμενο βήμα του troubleshooting Awaiting results [/quote'] Πως τρέχει αυτό?????
billpeppas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μπαίνεις http://www.memtest.org, κατεβάζεις το pre-compiled iso stand-alone, κάνεις extract το .iso αρχείο από το archive, και έπειτα το ανοίγεις με το Nero ή οποιοδήποτε άλλο CD/DVD Burning program, και το γράφεις σε δισκάκι ( CD or DVD ). Και μετά κάνεις boot από το δισκάκι.
Biull Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Paidia cheats and codes pou vriskeis???????Psaxno sto google alla tipota.....koitaksa kai se merikes selides sto thread alla einai polles kai den mporo na tis do oles....thanxxxx
Biull Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Κανένας ρε παιδιά;;;;;; Κανένα κωδικό για λεφτά.....;;;;;
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Κατεβασε το Tsearch.Ανοιξε το .exe του παιχνιδιου ενω το τρεχεις(Alt+Tab) για να βγεις στα Win, ψαχνεις να βρεις στη RAM την τιμη που εχουν τα χρηματα σου, πχ 20345 credits, την εντοπιζει, την ανοιγεις, κανεις οποιες ''αλλαγες'' θελεις εισαι οκ
polaki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά, ειμαι στον 5ο και μου λέει 48% complete νομίζω.. Ενας φίλος μου ειναι στον 3ο και του λέει 56%... Δηλαδή 100% πότε θα πάει? Πώς γίνεται να πάρεις αλλο 44% κερδίζοντας μόνο 3 αντιπάλους????????
mpentenis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 profanws opws kai sto underground 2, prepei na kaneis olous toys agwnes, oxi mono mexri na emfanistoyn toys blacklist.to idio isxie kai sto 2, alloi to teleiwsan sto 78%, kai alloi sto 100% Και κάτι άλλο,αυτό που τρέχεις και πατάς φρένο και γυρνάς το αυτοκίνητο σε αντίθετη κατεύθηνση,που το έχει και στο videακι στην αρχή του παιχνιδιού πώς γίνεται? αυτο γινεται και με ταχυτητες, αν παιζεις με manual κιβωτιο.πολυ καλο οταν σε κυνηγουν.γκαζωνεις, και αν θες να στριψεις αριστερα, στριβεις πρωτα λιγο δεξια, κατεβαζεις ταχυτητα(στις πισωκουνες, για να σπινιαρει), τερμα αριστερα, και πεταει πωπο με την μια πριν σου διπλωσει, ξανανεβαζεις ταχυτητα (να σταματησει το σπιν) και φευγεις ευθεια. βασικα, με ταχυτητες κανεις παπαδες...για εκμαθηση, δοκιμαστε στο juiced, επειδη εχει tutorials
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα