Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από οδηγική συμπεριφορά, πάντως, δεν λέει και πολλά. Το παίζω "αναγκαστικά" θα έλεγα για να δοκιμάσω την τιμονιέρα που μου έκαναν δώρο και ακόμα κ με αυτή μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτος ο χειρισμός (φυσικά έχω και το RBR αλλά είναι εξαντλητικά ρεαλιστικό). Υπάρχει μια καθυστέρηση στο τιμόνι ή μου φαίνεται; Με το χειριστήριο εννοώ. Το ίδιο και με την τιμονιέρα, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια. Ως εκ τούτου, το αυτοκίνητο πάει αριστερά, διορθώνεις, πάει δεξιά, διορθώνεις και τελικά χτυπάς απο δώ και απο κει. Εγώ το έγω μάθει αλλά παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο κάθε φορά που το δοκιμάζει κάποιος γνωστός για πρώτη φορά. Μου είχε κάνει κ μένα εντύπωση την πρώτη φορά που το έπαιξα. Συμβαίνει αυτό και στο pc; Επίσης, δεν έχω καταφέρει με τίποτα να γυρίσω το αυτοκίνητο ανάποδα με γκάζι και απότομο στρίψιμο του τιμονιού. Ξέρω, ζητάω πολλά από την ΕΑ αλλά όχι και τόσο τρένο! Τελευταίο και καλύτερο, πολλές φορές χτυπάω σε αριστερό τοίχο, το αυτοκίνητο φεύγει δεξιά ακυβέρνητο όπως και να γυρίσω το τιμόνι και ακόμα και όταν το συγκρατώ, παρότι χτυπάει τον δεξί τοίχο με μια μικρή γωνία προς τα μπροστά, αυτό επιμένει να μην μπορεί να προχωρήσει μπροστά αλλά να ολοκληρώσει αυτή τη φοβερή "combo" κίνηση γυρίζοντας προς τα πίσω. Απαράδεκτο!

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα μαλλον εχεις πολλες απαιτησεις απο τη σειρα NFS, my friend...Your game is GT4!Στο NFS παντιλικια μονο με χειροφρενο και φυσικα πισωκινητα η δυντατα τετρακινητα!

Δημοσ.
Καλα μαλλον εχεις πολλες απαιτησεις απο τη σειρα NFS, my friend...Your game is GT4!Στο NFS παντιλικια μονο με χειροφρενο και φυσικα πισωκινητα η δυντατα τετρακινητα!

Όχι φίλε μου. My game is Richard Burns rally. Μόλις πρίν από λίγο έσπασα το χρόνο της πρώτης ειδικής της Ιαπωνίας με χρόνο 8:15:37 (8+ λεπτά πίστα) με χαλασμένο κιβώτιο, ψυγείο να βγάζει καπνούς, ανεβασμένη θερμοκρασία μετά από 5 ώρες "παιχνιδιού" (γιατί δεν είναι παιχνίδι) και μετά από ένας θεός ξέρει πόσα restart (το παραμικρό χτύπημα ακόμα και σε χαντάκι σημαίνει restart στο realistic επίπεδο). Τα κόκκαλα μου πονάνε λόγω της τιμονιέρας, τα χέρια μου είναι μουδιασμένα από τo vibration και είμαι καταιδρωμένος (έξω ρίχνει καρέκλες και εγώ είμαι με φανέλα). So, THATS MY GAME!!!

ΥΓ. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί κάθε φορά που μου λένε για το GT4 εγώ χαμογελάω...

YΓ2. Ευτυχώς που ξέμεινα από κοπέλα γιατί θα είχα μεγάλο πρόβλημα!!!

Δημοσ.
τα χέρια μου είναι μουδιασμένα από τo vibration και είμαι καταιδρωμένος (έξω ρίχνει καρέκλες και εγώ είμαι με φανέλα). So' date=' THATS MY GAME!!!

YΓ2. Ευτυχώς που ξέμεινα από κοπέλα γιατί θα είχα μεγάλο πρόβλημα!!![/quote']

Φαντάζομαι δεν ξέμεινες λόγω ιδρωτίλας απτην τιμονιέρα ε? :D

Το ξέρετε οτι ο Richard Burns πέθανε πριν περιπου ένα μηνα απο καρκίνο? (ασχετο)

Δημοσ.
exm ligo sevasmos....(asxeto)

Σεβασμος σε τι πραγμα ακριβώς?

Απλα ανέφερα οτι ο Burns έχει πεθάνει, αν αναφέρεσαι σε αυτό!

Δημοσ.

Ναι, το άκουσα και γω, δεν το ήξερα. Και όχι, χώρισα πριν "γνωρίσω" το RBR. Απλά, αντι για βαράκια έχω την τιμονιέρα. Το NFSmw το έχω για ξεκούραση. Μετά την δεύτερη τρίτη φορά που γυρίζει το αυτοκίνητο όπως περιέγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, το κλείνω. Ε μα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...