sugoruyo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Vasika meta apo mia gnwsti tainia oloi ginane poly underground/illegal street racing/tuned up kontrakides ktl. To kako einai oti auta ta games exoun mia tasi na se prizoun me hip-hop klp pou mporei na min einai akrivws to styl sou. Episis sto pneuma twn gnwstwn gia tin agapi tous pros tin ypervoli amerikanwn exoun panta kapoio systima respect/reputation pou ka8orizetai apo tin emfanisi kai to poso entypwsiako einai to autokinito sou. Omws anagazesai gia na pareis tous extra pontous na vazeis panw kati kakasxima an8rakonimata pantou i na to gemizeis stereofwnika/diskobales ktl kai katantaei to amaksi ektrwma. Diladi kapou ginetai ypervoliko. Eseis ti lete? Pantws apo ta kalytera NFS pou exoun vgei pote einai to Hot Pursuit 2 se PS2 (kamia sxesi me tis alles platformes pou vgike). Episis aksexasto einai to NFS2 Special Edition. Ekeino to showcase pou sou edeixne ta autokinita se photo kai video kai sou anelye ligo tin istoria tous einai kati pou 8a eprepe na yparxei se ola ta racing. H ali8eia einai oti ta NFS exoun mia arcade tasi apo katavolis tis seiras. Twra 8a deiksei. Pantws mou leipoun ta racing me Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bugatti kai supercars genikws. Olo Golf,206,Civic,MX-5,Evo,Skyline,Supra k.a. vlepoume. De lew kala einai alla kapou ta variesai ola auta ta tourbakia kai tis aerotomes kai tous profylaktires. Kapou 8es to design by Pininfarina, kapou sou leipei o V12 sto kentro tis Diablo kai tis Murcielago, kapou sou leipei kai i palia aeropsykti 911. Autokinita pou oneirevomastan otan eimastan mikroi kai ta koitame panta me deos. Etsi den einai?
S2Katana Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Το Hot Pursuit 2 σε PS2 πλατφορμα ηταν το μοναδικο που επετρεπε τετοιες ''αγριες'' πλαγιολοσθησεις διαρκειας...Ποτε δε θα ξεχασω τον ηχο του μοτερ της 550 Barchetta στους κοφτες ενω γλιστραγε με τα τεσσερα..
HellasVagabond Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Εγω πιστευω πως το μονο που λειπει απο το παιχνιδι οπως ειπε ο φιλος και γενικα απο ολα τα παιχνιδια της σειρας μετα το 1ο ειναι τα κλιπακια που μας εδειχναν το καθε αμαξι καθως και τα κλιπακια με τις ανοιχτες μηχανες που ελεγαν τα χαρακτηριστικα του καθε αμαξιου. Σαν το 1ο κανενα εφοσον και επανασταση εφερε στα γραφικα και γενικα στα racing games.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Το πρώτο αυτοκίνητο που έχεις όταν ξεκινάς το career είναι μια BMW M3 ! Τα videos που έχει είναι πολύ ωραία Πέρα απο το career υπάρχουν 69 challenges Και τέλος υπάρχουν 32 αυτοκίνητα να επιλέξετε αλλα το αγαπημένο μου ειναι ακόμα κλειδωμένο Σας αφήνω να συνεχίσω το παιχνίδι Α! ξέχασα ,φυσίκα δεν λείπει το κλασικο customize...
tasos22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 dose kai se mas...ouou...mono apo to demo...den mporo na vgalo asfales simperasma...perimeno na to "vro" apo "kapou"...kai meta ta leme...tha liosoun ta lastixa!!!!!
phovos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Αμα ξεκινας με Μ3 σκεψου τι θα γινει μετα!!!! EXSARXEIA_CITY εχει καποια υποθεση το παιχνίδι [Εκτος απο το black list] ή απλα τρεχεις κερδιζεις και συνεχίζεις για τα επομενα? Αν μπορεις ανεβασε κανενα video!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ναι έχει υπόθεση .Θέλεις video in game ε ? Εκανα ενα αλλά είναι 78mb 23sec,αν μπορέσω να το συμπιέσω αρκετά θα το ανεβάσω.
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Τελικά το έχει "πάρει" κανένας το παιχνίδι? Λέει τίποτα σε σχέση με το προηγούμενο φοβερό NFS U2 ή είναι εντελώς διαφορετικό. Ακόμα δεν έχω καν καταλάβει αν τα αμάξια φτιάχνονται...ελπίζω να έχει κάμερα της προκοπής, να διατηρήσουν αυτή του καπώ (γιατί για εσωτερική αποκλείεται).
akiss Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Proth fora poy epiasa telikes sthn 512 apo thn arxh mexri to telos..emena moy aresei.kalo liosimo paides.
phovos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ναι έχει υπόθεση .Θέλεις video in game ε ? Εκανα ενα αλλά είναι 78mb 23sec,αν μπορέσω να το συμπιέσω αρκετά θα το ανεβάσω. Τελικα μπορει και να μην χρειαστω το video:D...Μιλησα με το θειο μου και μου το στελνει στελνει σφαιρα.Ελπιζω αυριο το απογευμα/βραδυ να μου το εχει φερει ο courier:) Αμα το καταφερεις ανεβασε το παντως
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Τελικά δεν μπορώ να το ανεβάσω είναι και πάλι μεγάλο .Απο οτι είδα λίγο που το έπαιξα μπορείς να φτιάχνεις τα αυτοκίνητα μονο στα challenges .Στο career έχεις συνέχεια μια φτιαγμένη bmw m3 .
Wintermute23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον για να λυθουν οι παρεξηγησεις: 1)Σκας μυτη στη πολη ως καινουριος με την Μ3 και προσπα8εις να μπεις στα κολπα. 2)Φτανεις στο σημειο(μεσα απο videakia) να κοντραρεις το #15,αλλα κατι συμβαινει και ...... 3)Ξεκινας απο το μηδεν με καινουριο αμαξι και προσπαθεις να γινεις #1 Τα αμαξια φτιαχνονται ολα.Απο το 307 μεχρι την Murcielago.Δεν ξερω αν εχει ολες τις επιλογες του NFS U2 μιας και ειμαι ακομα στην αρχη.Ομως παλι εισαι ελευθερος σε χαρτη.Δεν ψαχνεις ομως σαν ανοητος την πολη μιας και υπαρχουν στανταρ πραγματα που πρεπει να κανεις.Αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι πληρως γραμμικο!!Δεν 3ερω για τη συνεχεια.Εγω μολις εχω κερδισει το #15. Οτι αποριες εχετε,ρωτηστε αφοβα!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Σωστά ,μολις μου πήραν την m3 και πρέπει να ξεκινήσω απο την αρχή...
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 sto demo enw exw ola ta grafika sto full enw paizei para poly grhgora merikes fores kolaei stigmiaia mhpws prepei na riksw alla 512 ram ? exw celeron 2.8 512ram kai 6600gt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα