Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο δευτερο ποστ ο Wolfidis λέει "EDIT

Για περισσότερες πληροφορίες στειλτε PM στον Eξάρχεια City"

Οπότε φαντάζομαι γι'αυτο σε έχουν ταράξει :D :D :D

Επιτηδες το έγραψα αυτό γιατί έλεγε, πριν κοκκινήσει απο τα νεύρα του, να μην του στήλουν PM για link κτλ!!!!

Χούμορ έκανα αρχηγέ, χούμορ.....

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκεί το είδα και εγώ την πρώτη φορά αλλά είναι ένα μικρό αρχείο (σε εμένα είναι 62kb). Σίγουρα είναι το save αυτό;

Sam.

Δημοσ.

και το χειροτερο ειναι οτι δε δουλευει αν αλλαξεις το ονομα του.Πχ αν δοκιμασετε να αλλαξετε το ονομα στο προφιλ του billpeppas, το προφιλ δε φορτωνει και αρα δεν μπορει κανεις να οικειοποιηθει τα επιτευγματα του!

Δημοσ.
Επιτηδες το έγραψα αυτό γιατί έλεγε' date=' πριν κοκκινήσει απο τα νεύρα του, να μην του στήλουν PM για link κτλ!!!!

Χούμορ έκανα αρχηγέ, χούμορ.....[/quote']

Nαι το θυμάμαι, παρακολουθω το τοπικ απτην αρχη πριν ασχολιθω με το παιχνίδι! :D Ουσιαστικα και εγώ χιούμορ έκανα, σε "εδωσα" για πλάκα :P

Εξάλλου ηταν λίγο αδύνατον κάποιοι που δεν πολυασχολούνται με το "αθλημα" να ζητήσουν λινκς σε ΡΜ από εκείνον που πρωτοαναφέρει κάτι! :)

Λοιπον εγω έχω παίξει 4 μέρες και είμαι στον 11.. δεν εχω μπορεσει να παίξω πολλές ωρες μαζεμένες (πχ ΜΑΧ 2.5 ωρες χτες) αλλά γενικα μεχρι στιγμης γουστάρω τρελά κυνηγητό με τους αστυνομικούς!!! Απλά μερικές φορές μου ρχεται να το σπάσω όταν μου την πέφτουν τα Grand Cherokee και με τσακώνουν, αφού πανε και με ρίχνουν σε τοιχους πρωτα!

Παντως χαιρομαι που δεν ειναι σαν το Underground (νομίζω 2 ηταν υπέρ-αρκετά, κανένας λόγος για #3), και το όλο arcade feel του (πχ punto να στρίβει με 200, να πατάει φτιαγμένο Supra etc) βοηθάει στο να ασχολείται κάποιος σαν εμένα που απλά θέλει ενα παιχνίδι να ασχοληθεί καμιά ωρίτσα να ξεσκάσει!

Μοναδική ενσταση οτι θα προτιμούσα να είχε κάποιο "damage meter" που αν ξεπέρναγες καποια "σημεία" να πήγαινε πιο αργά το αμάξι πχ, να μην κράταγε την ευθεία του κλπ κλπ, και να πρέπει να πήγαινες σε συνεργείο να πληρωσεις να στο φτιάξουν! Πιστεύω αυτο θα με πορωνε περισσότερο, τώρα απλά τρεχω με ότι έχω και σκάω πάνω σε όλους χωρίς να με νοιάζει καθόλου! :D:D:D:D

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...