JiKL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 JiKL,το 'Challenge Series' έχει καμιά σχέση με το 'Carrer Mode'? Kamia amesi sxesi(enoo to ena den epireazei to allo) alla oi agones pou trexeis sto ena kai sto allo einai antistoixou eidous
stelini Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Sos Paidia An Mporei kaneis na me vohthisei!!! psaxnw to patch gia to need for speed most wanted!!! Euxaristw!!!!
billpeppas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 γράψτο άλλη μια φορά και θα εμφανιστεί. Είναι κόλπο
JiKL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Stelini, min akous ton bill plaka sou kanei epeidi apagoreuete apo tous kanones tou forum na anazitas patch cr.. ktl ktl... Eimai sigouros pantos pos ama psakseis ligo sto google tha vreis auto pou psaxneis! PS den xreiazete na ksanagrapseis tipota :razz:
S2Katana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Ti na kanw?na to grapsw alli mia fora? Και μια και δυο και τρεις...και οσο συνεχιζεις να μιλας για patch/crack και τα συναφη υπολογισε x2 το ban σου σε μερες...(Just kidding honey..) EDIT: το ''mate'' εγινε ''honey'' μιας και μιλαμε σε κοπελα...
stelini Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 sorry paidia den to hksera!!!eimai ligo kainourgia!!!ok den tha ksanasinmvei!!!!!
JiKL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 tora pou mas apokalipses oti eisai kopela tha katafthasoun polla pms me patches...kai o bill tha klaiei me mauro dakri :razz: :razz:
billpeppas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 kai o bill tha klaiei me mauro dakri :razz: :razz: Sure Δεν φταίμε εμείς...
billpeppas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια υπαρχη κανενα καλο Crack[/color'] για το Need????? Τσίμπα το! Crack
G_Zisis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά το πήρα κι εγώ (λίγο αργά) αλλά πριν αρχίσει η εγκατάσταση μου εμανίζει κάτι που λέει ότι δεν έχω το DirectX 9.c,ενώ εγώ το έχω εγκατεστημένο.Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω?
kage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 ξαναπερνα το...αν ειναι θα στο πει... μπας κ υπαρχει κανεις να δωσει κανα account ή αν το χει αγορασει κ δεν παιζει απο ινετ το s/n?
Giannnni Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 file G_Zisis tha prepei na valeis to autorun.exe se compatibility mode gia windows 2000
mandipl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 zisis emena ayto to kolpo den mou doulepse oyte kai kanena allo . telika ekana format , evala sp2 kai doulepse kanonika . mipos den exeis kai esy sp2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα