Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

loipon as dwsw kai egw ena yperpolitimo hint pou tha afksisei tis epidoseis sto katakorifo. tha pate ston fakelo pou exete kanei install to nfspmw /sound/pfdata/ kai tha kanete rename ta mw-music.mus kai mw_music.mpf se p.x. mw-music.mus.bak (gia na mporeite na kanete update argotera an thelete. Mesa apo to paixnidi apenergopoihste ta easoundtrax kai livemusic pws to leei kai tha deite trelh diafora!.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει patch που να μετατρεπει το παιχνιδι στην black edition μιας και στο PC κυκλοφορει μονο μια εκδοση,η Black.

έψαξα σε όλα τα μαγαζιά(πλαίσιο,multirama) και δεν το βρίσκω πουθένα.Μόνο

την απλή έκδοση έχουν.Καμία πρόταση?

Δημοσ.

Η απλή έκδοση είναι η Ver. 1.0. H Black Edition είναι η έκδοση 1.2. Μπορείς να δεις ποια έκδοση έχεις από την πρώτη-πρώτη οθόνη του παιχνιδιού. Γράφει την έκδοση κάτω δεξιά στη γωνία της οθόνης.

Sam.

Δημοσ.
Re paidia ti diafora exei i apli ekdosi apo ti black??? kai i black ekdosi kikloforei mono se pc h' kai se konsoles???? kai poy mporeis na katalaveis poia ekodis exeis????

kykloforei kai se pc kai se consoles.Ego mexri stigmhs exo brei to black edition

mono se consoles.Epsaksa ola ta magazia me games kai gia pc den to vrisko.

Δημοσ.
kai omws na to pistepseis...kai twra to ekana pali install kai otan paw sto dtools na kanw mount kai bgainei to autoplay den exei play alla INSTALL!!!! enw molis exw kanei install auto pws sou fenete??eee?kalo?kalo? :)

Kleise re file to autorun(pou ontos exei mono install epilogi) kai trexe to game apo to shorcut sto desktop...

Δημοσ.
Και εγω οσο γρηγορα κολλησα τοσο γρηγορα ξεφουσκωσε...Ειναι το πολυ arcade στυλ που ευθυνεται...

Περίεργο πράγμα και με εμένα, ξαφνικά εκεί στο Νο 8 σταμάτησα να παίζω.

Φταίει το ότι δεν είναι ακριβώς racing. Ο χρόνος δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στο παιχνίδια, μόνο η πρωτιά. Δεν έχει καλό force feedback στο τιμόνι μου. Μάλλον κόλλησα έτσι στην αρχή λόγω των απίστευτων γραφικών και της συνολικής του αίσθησης. Και φυσικά, μου φάνηκε απείρως καλύτερο από τα underground.

α,και όσοι έχετε bandwidth για χαράμισμα, κατεβάστε το demo του TOCA 3. Ή θα σκάσετε στα γέλια ή θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ, ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ είναι...

Επιστρέφω στο GTR...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...