Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To speedbreaker χρησιμεύει στα μπατσόμπλοκα. Για να μπορείς να εντοπίσεις την αδυναμία του μπλόκου και να περάσεις μέσα από αυτό χωρίς να τα χτυπήσεις. Ιδίως μετά την 4η φωτιά που σου στήνουν και παγίδες στις οποίες σκάνε τα λάστιχα είναι πολύ χρήσιμο για να μην σε πιάσουν. Οι ταχύτητες αλλάζουν αυτόματα στους αγώνες εκτός των drags όπου τις αλλάζεις manualy.

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα εγώ όταν έπαιξα για λίγο στο career διαπίστωσα ότι ενώ άλλαζαν αυτόματα οι ταχύτητες,μπορούσα να αλλάξω κι εγώ manuall.Γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.
Μα εγώ όταν έπαιξα για λίγο στο career διαπίστωσα ότι ενώ άλλαζαν αυτόματα οι ταχύτητες,μπορούσα να αλλάξω κι εγώ manuall.Γιατί γίνεται αυτό?

ayto ginetai giati ama theleis kamia fora mporeis anti gia freno na katevaseis taxythta.ama den s'aresei mhn to xrhsimopoieis

Δημοσ.
Για εμενα το πραγματικο παιχνιδι=χειροκινητες αλλαγες αλλιως forget it!

Αυτός είσαι ;)!!Από όλους όσους ξέρω μόνο εγώ παίζω με manual τις ταχύτητες 8)!

Δημοσ.
Αυτός είσαι ;)!!Από όλους όσους ξέρω μόνο εγώ παίζω με manual τις ταχύτητες 8)!

Και εγω μονο εσενα!Αν και η κατασταση βελτιωθηκε στο most wanted , γενικα τα παιχνιδια της ΕΑ ειχαν φοβερο προβλημα με την αυτοματη αλλαγη ταχυτητας...μεχρι να κανουν kick down ξημερωναμε...Ασε που ενας πραγματικος φαν της αυτοκινησης με ''χιλιαδες'' ωρες GT4 στο ενεργητικο του μονο με χειροκινητες αλλαγες μπορει να παιζει!

Δημοσ.

Kata ti gnomi mou to nfs mw einai ena beta paixnidi pou oi koustoumides tis ea to vgalane prin teleiosei. Den exei muscle cars ektos apo to camaro tou '67 akou tou 67 afou to klassiko camaro einai to zl1 tou 69 telos panton. entelos aprosexto sto sxediasmo, den sxoliazo kan to athlio soundtrack giati einai MTV-modato opote katalaveno ALLA TORA NA FTIAXNEIS TIN MUSTANG KAI TI CORVETTE KAI NA MIN MPOREIS NA TIS APOLAFSEIS STO REPLAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oxi mono den exei kanoniko replay na mporeis na to soseis alla oute kan scripted opos to proioumeno u2. AISXOS

Δημοσ.

Aν και δε θεωρω την ελλειψη replay τεραστιο προβλημα θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να μπορω να σωζω τις ωραιες φασεις με την Cayman να γλυστρα με τα τεσσερα!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...