Voodooman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μόνο εγώ δεν ποστάρισα σε αυτό το Thread! Μίσησα το NFSU1 και σιχάθηκα το 2. Οι λόγοι ήταν πολλοί. Τα υπερβολικά φανταχτερά γραφικά, το μονίμως σκοτεινό σκηνικό, η γελοία συμπεριφορά των αυτοκινήτων, τα στενά σοκάκια της πολής, οι πρωταγωνίστριες που δεν μου άρεσαν (!). Γενικά, δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που να μου άρεσε στο παιχνίδι και είπα ότι δεν θα δω καν το MW. Ευτυχώς, ο αδερφός μου το τελείωσε και μου το έστειλε! Μάλλον τα καλύτερα γραφικά σε racing ως τώρα, αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά των αυτοκινήτων, απίστευτη ένταση με τις καταδιώξεις, φοβερά cinematics και μία πρωταγωνίστρια του γούστου μου! Είχα να χαρώ τόσο με arcade racing από το NFS 3!
mandipl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον τα καλύτερα γραφικά σε racing ως τώρα' date=' αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά των αυτοκινήτων, απίστευτη ένταση με τις καταδιώξεις, φοβερά cinematics και μία πρωταγωνίστρια του γούστου μου!Είχα να χαρώ τόσο με arcade racing από το NFS 3![/quote'] diladi i brook burke den sou arese?
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 mia xara ta e3hgei re man...pata to 1 kai 8a katalabeis..to steering einai h euais8hsia toy timoniou....sto meion stribei ligotero me perisotero pathma twn plhktrwn...sto sun sumbainei to antiu8eto handling to krathma...an sou aresei odhghsh me grammes ktl...balto sto sun...alliws...gia glustrhma sto meion... frena ..poia frena..exei frena? ridehight..eukolo.. aerodynamics..edw einai poustiko...an to baleis sto sun xaneis tromera thn sta8erothta stis strofes...alla exei telikes..proswpika mia grammh sto sun to paizw.. nitro...sto - diarkoun polu me mikrh entash..kai sto sun diarkoun ligo me polu boost... turbo..sto meion otan 8es ropes xamhla...dld strofes ktl....sto sun gia ropes pshla...dld telikes..autokinhtodromous ktl.. genika egw to paizw.... steering ++ handling + brakes - ridehight --- aerodynam. + nitrous - turbo --- ektos apo mikres allages se pistes me megales taxythtes..h me polu ektos asfaltou poreies. Προφανως δεν ειχα προσεξει τη συντομευση ''1'' στο μενου...LoL μου!Τhanks
billpeppas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 τι εχετε να πειτε? έχω κάνει και μεγαλύτερο ( 5 και κάτι )' date=' αλλά δεν το θεώρησα άξιο screenshot...επίσης το game έχει φάει uninstall εδώ [ εντάξει, τερματίστηκε και γρήγορα μάλιστα... κάτι είναι και αυτό...όχι όπως το Quake IV...το οποίο...μπήκε στο PC μου...έτρεξε για 12 λεπτά...και...Uninstall ]
omnimal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ποση ωρα διηρκησε η καταδιωξη ? εγω σε 17 και κατι , ~ 2,5 m.( ολα τα milestones σε ενα pursuit ) ps. το pusruit mode ειναι ολα τα λεφτα . γενικα παντως τους αγωνες και τα milestone events τα ετρεχα απο την blacklist δεν εξερευνησα το κοσμο και πολυ . . . ( δεν ειχε και εντελως διαφορετικες περιοχες οπως τα Underground ουτε κρυμμενα events ) αληθεια παιδες , ποσα διαφορετικα unique performance parts πηρατε ? τα βαλατε σε ενα αυτοκινητο ?
LL_NEO Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ρε σεις που στο καλό είναι αυτο το ρημάδι το bridge. Ψάχνω να πηδήξω αλλά δε βρίσκω (shiiit πόσο kinky ακούστηκε αυτό
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Einai sto boreio kommati ths pistas terma panw An 8ymasai yphrxe ena shmeio pou eixe polles petres pou ekleinan ton dromo.Twra den yparxoun
LL_NEO Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 A λες εκεί που τσιμπάγαμε και infraction επειδή καναμε περατζάδα απο roadworks?
BadBoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Τι σας έχω, τι σας έχω... Πάρτε μια χρήσιμη πληροφορία για την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Josie Maran!
billpeppas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Τι σας έχω, τι σας έχω... Πάρτε μια χρήσιμη πληροφορία[/url'] για την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Josie Maran! Oh my gosh!!! I guess I won't be able to sleep tonight... ::tomato emoticon::
skiabox Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα για να στριβει καλα το αμαξι πρεπει να παρεις την carrera gt και να της βαλεις και ολα τα extra πανω αλλιως δε γινεται δουλεια απο οτι καταλαβα! Βεβαια δεν καθησα να το παιξω κανονικα γιατι μετα την 5η θεση μου εσπασε τα νευρα αλλα χρησιμοποιησα trainer που τα ξεκλειδωνει ολα!
Dark-Shadow Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Re pedia to nfs most wanted pezete katholou online?
BadBoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Oh my gosh!!!I guess I won't be able to sleep tonight... Χμ, μήπως προτιμάς naked pics του Razor; :p:p Όσο για το online, δοκίμασα μια φορά, αλλά με το που πάτησα κόλλησε το παιχνίδι. Όταν ξεβαρεθώ θα δοκιμάσω και LAN.
billpeppas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Re pedia to nfs most wanted pezete katholou online? Αμέ. Πας στο Πλαίσιο, αγοράζεις το Game, και πας σπιτάκι σου, πατάς το Shortcut, διαλέγεις το Online στο μενού, και παίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα