Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
'']Ρε παιδια να ρωτησω κατι...Με πηρε ο θειος και μου ειπε οτι εχει μεν το Most Wanted αλλα το black edition....Καλο ειναι αυτο που εχει?Να του πω να μου το στειλει ή να περιμενω...?

Syggnomi alla eliosa sto gelio molis to diavasa auto lol :) Ti na po kai ego pou vriskomai Ameriki kai den xreiazomai theious na to steiloun apla pairno to "treno" telikis taxytitas 6Mbps (an kai den pianei toso synithos) kai pao ekso apo ta magazia perimenontas na anoiksoun...

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

paidia xalaroste ligo me tin sizitisi, sxoliaste otan exete to game sta xeria sas kai min kanete posts pou pezoune stin grammi lock i oxi....

ntaksi ok ta katevazete ta games, xalaroste den eiste oi monoi.

Δημοσ.

ευτυχώς που δε κατέβασα το ντέμο πάντως προχτές.Λίγες μέρες πριν βγαίνει το ντέμο και τώρα όλο το παιχνίδι..wow thats fast !

Ασφαλώς.... γιατί να κατεβάσεις το demo που ήταν 500 ΜΒ και να μην περιμένεις 2-3 μέρες..... για το ολόκληρο? Αυτό έκανα και εγώ....

Δημοσ.

πάντως απο το demo δεν είδα κάτι που να με εντυπωσίασε. Ειδικά το gameplay είναι της πλάκας. Το γκάζι πατημένο συνέχεια και τα αυτοκίνητα στρίβουν όπως έρχονται...μπορεί να έχει τη φάση του αλλά racing μια φορά δεν είναι.

Δημοσ.
Egw pantws pou to ebala exw pa8ei thn plaka mou!!

Grafika apisteuta.Kalutera apo oso pisteua.

Polla autokinhta.

Wraio story kai parousiash.

Kai to basikotero den se kourazei me peritta pragmata opws to Underground 2

Μιας και ολο το thread ειναι off topic δε θα πρωτοτυπισω!Δε νομιζω οτι το Underground ειχε κατι περιττο.Οι αεροτομες, τα νεον και τα ηχεια ειναι μεσα στην ολη φαση ''Underground".Ειτε το παιζεις ειτε οχι!

Δημοσ.

Πω ρε παιδιά τι αίσχος είναι αυτό;

Κάτι τέτοιο γινόταν και με το San Andreas το καλοκαίρι.

Περπατάω με 1kb/s και το κατάστημα είναι 2.50GB χιλιόμετρα παρακαλώ από το σπίτι μου.

Τι να πω;

Σε Κανά 10 μέρες χαλαρής πορείας πρέπει να φτάσω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...