Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα μου αρεσει ο τροπος που το θετεις.Ετσι και αλλιως δε θα μπορουσε να ειναι στην κυριοτητα μου γιατι πολυ απλα δεν μπορω να δικαιολογησω στην εφορια αυτοκινητο 50000 ευρω με 0 εισοδημα!Να υποθεσω οτι εχετε καποιο γιαπωνεζικο διαμαντι σαν αυτο της υπογραφης σου?

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αφού σου έχω απαντήσει στην ερώτησή σου δυο σελίδες πιο πριν νομίζω!

Σορρυ man, τωρα το ειδα.Βασικα πριν παμε στο S2Κ με τον dad ειχαμε ενα ασημι CTR με κωδικο σειρας 012222...Εκπληκτικο αυτοκινητο.Τι Golf GTi και Focus RS...Το κρατησαμε 2 χρονια και βαλαμε καποια παραπανω ευρω για ενα S2000 απο το Σαρακακη.

Sorry guys για το off topic.Δεν θα συνεχιστει.

Δημοσ.

Re paidia yparxei kanenas tropos na mporesoyme na paixoyme to paixnidi xwris to programma daemon tools??? an nai poios??? mporeite na moy stilete private message. eyxaristw poly. kai ti apaitiseis thelei to paixnidi gia na paixei swsta?

Δημοσ.
Η db9 πότε ξεκλειδώνεται ρε παίδες;Έχω καιρό να παίξω.Είμαι στο να περάσω τον νούμνερο 5 τώρα.Έχω δρόμο ακόμα;

DB9 = νούμερο 3 αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

symfwnw me ton badboy.kai egw thn exw agorasei.paidia eimai sto noumero 5 kai to golf to GTI me exei kselaspwsei polles fores.einai sxedon terma..mia erwthsh na kanw.ola ta aytokinhta an exoun kai tis treis mpares sto foul exoun tis idies epidoseis??gia to golf ti exete na peite,emena me ikanopoiei pantws.strivei kala giati einai kai konto..

Δημοσ.

Βασικά παίρνω πάντα τα αμάξια από τους αντιπάλους και δεν ψωνίζω από μαγαζιά!Οπότε δεν το ήξερα για την db9.Νομίζω θα είναι η πιο καλή για κυνηγητά με μπάτσους πάντως λόγω του βάρους της.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...