billpeppas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 λοιπον stop all press!το καλυτερο αμαξι ειναι η Lamborghini που παιρνεις απο τον blacklist #6! απλα μαμαει και σπερνει!:razz: Έει!Ντροπή. Το καλύτερο αμάξι είναι η Chevy C6R μου, και δεν δέχομαι αντίρηση. Μέχρι και το NFS MW μου πέταξε error "You're really fast, I can't compete with you, get out now!" και με πέταξε στο desktop ενώ είχα κάνει 3,1 εκατ. bounty !
predator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 lol! ρε παιδια τι ειναι αυτα τα "engage events" που βγαζει στη γραμμη τερματισμου?
phovos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Το καλύτερο αμάξι είναι η Chevy C6R μου, και δεν δέχομαι αντίρηση. Δε θες να σου πω την αποψη μου για τα αμερικανικα τουτου.... Εκτος φυσικα απο το Ford GT που εκει πραγματικα εκαναν φοβερη δουλεια!!!Επιτελους εφτιαξαν ενα γρηγορο αμαξι που να μπορει να στριβει!
predator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 για οσους βαριουνται να πληρωνουν αμα τους πιανουν οι μπατσοι μια ειναι η λυση: εννοειται κανουμε save πριν τρεξουμε!αν μας πιασουν παταμε ctrl+alt+del και παταμε end process πανω στο need for speed most wanted και ειναι ολα σα να μην εγιναν ποτε, συνεχιζουμε απο το save μας!:wink:
blender Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 predator . poli apla kaneis auto save off kai klinis to pexnidi opote thes xoris save.
JiKL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 ego exo auto save on alla molis me exoun perikiklosei kai vlepo na me silamvanoun oute alt ctrl del oute tipota... alt f4 kai teliose to thema!
BadBoy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Έχω τελειώσει pursuit σε 12.17 sec. Πρόκαλω τον οποιονδήποτε μπορεί να το ανταγωνιστεί, να το κάνει!
BadBoy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, αλλά εγώ έχω περισσότερο Cost to State! (ΥΓ. Αυτό ήταν προσβολή, θα προσπαθήσω να το ρίξω κάτω από τα 11!)
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Έει!Ντροπή.Το καλύτερο αμάξι είναι η Chevy C6R μου' date=' και δεν δέχομαι αντίρηση. Μέχρι και το NFS MW μου πέταξε error "You're really fast, I can't compete with you, get out now!" και με πέταξε στο desktop ενώ είχα κάνει 3,1 εκατ. bounty ![/quote'] Δε θες να σου πω την αποψη μου για τα αμερικανικα τουτου.... Εκτος φυσικα απο το Ford GT που εκει πραγματικα εκαναν φοβερη δουλεια!!!Επιτελους εφτιαξαν ενα γρηγορο αμαξι που να μπορει να στριβει! Α τωρα billpeppas θα τα χαλασουμε.Εγω σιχαινομαι πραγματικα τις αμερικανικες κατασκευες(γιατι αυτοκινητα δεν ειναι...με τη σωστη εξαιρεση του phovos) και τα αυτοκινητα του group VAG...Αναρτηση σχεδον καναπες, μοτερ που πρεπει να ειναι πανω απο 5lt για να βγαζει decent horsepower και σχεδον υποχρεωτικα ολα αυτοματα(εκτος απο την Vette, βγαινει και σε ενα και καλα πολυ σπορ 5αρι σασμαν με κατι διαδρομες Αθηνα-Θεσ/νικη)...
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 xmmm file hondakia (s2katana) ti autokinito exeis? Με την οικονομικη υποστηριξη του πατερα μου (φοιτητης ειμαι, ειπαμε...) και με τον δεοντα σεβασμο στο υπεροχο αυτο αυτοκινητο, ενα Ηοnda S2000 '05.
kirileman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Ευτυχώς που αναφέρεις τον πατέρα σου, γιατί πραγματικά σιχαίνομαι τα πιτσιρίκια που πουλάνε μαγκιά με αντικείμενα που έχει αγοράσει άλλος (το ίδιο ισχύει για γυναίκες που έχουν μάθει να έχουν κάποιον να τις πληρώνει για τις "υπηρεσίες" τους). Άσχετο. Το παιχνίδι το αγόρασα και γω, την έκανα την χαζομάρα μου πάλι, παρότι γνωρίζω πολύ καλά τι εστί ΕΑ. Gameplay 0, όπως πάντα. Σαν να μην έφτανε αυτό, σέρνεται στο PS2. Πρώτη φορά που συμβαίνει. Φταίει η παλιά κονσόλα, φταίνε οι απαιτήσεις του παιχνιδιού, φταίνε και τα δυο; Δεν ξέρω. Πάντως, δεν κάθομαι να πάιξω έτσι. Όσο για την οδήγηση, μετά τo R. Burns rally, όλα τα άλλα είναι..........
Bigi444444 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Είσαι φοιτητής και έχεις s2k ρε μεγάλε δικό σου;;; Ζντούπ! Πάντως ο JiKL νομίζω έλεγε τι αυτοκίνητο έχεις στο παιχνίδι και δυσκολεύεσαι!
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Ευτυχώς που αναφέρεις τον πατέρα σου, γιατί πραγματικά σιχαίνομαι τα πιτσιρίκια που πουλάνε μαγκιά με αντικείμενα που έχει αγοράσει άλλος Kαι εγω μαζι σου φιλε.Δεν μου αξιζει να πουλησω μουρη γιατι απλα δεν το κερδισα με το δικο μου κοπο.Απλα ξερω να εκτιμαω τα καλα αυτοκινητα.Αλλωστε το μοιραζομαστε. Είσαι φοιτητής και έχεις s2k ρε μεγάλε δικό σου;;;Ζντούπ! Πάντως ο JiKL νομίζω έλεγε τι αυτοκίνητο έχεις στο παιχνίδι και δυσκολεύεσαι! Ειπαμε, χαρη στον πατερα μου.Στο ονομα του ειναι και μονο οποτε δεν το χρειαζεται το παιρνω εγω.Και εγω την Gallardo εχω.Βασικα ειναι που εχω την εντυπωση οτι ο τυπος με την Corvette κερδιζει απιστευτα πολυ χρονο στις ευθειες!
Bigi444444 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Xμμμ, κατάλαβα.Δεν είναι δικό σου δηλαδή, αλλά της οικογένειας.Όπως και στην περίπτωσή τη δική μου ακριβώς.Αλλά σα μέλος της οικογένειας και συ χρησιμοποιείς τα αποκτήματά της! Αφού σου έχω απαντήσει στην ερώτησή σου δυο σελίδες πιο πριν νομίζω! http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=963088&postcount=221
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα