phovos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 chill Κι εγω τη γουσταρα την SLR μεχρι που την πήρα και ξενερωσα... Bigi444444 Οντως αμα μαθεις απο που σου πεταγονται ουτε νιτρο θελει ουτε τίποτα.Κανεις perfect switch για πλακα ενω στα παλιοτερα ηταν πολυ πιο δύσκολο... Μ'αρεσει όμως οταν περναω κατω απο τις νταλίκες και ξενερωνω που μεσα στη χαρα μου σκαει το ντατσουν απο το στενο και με στελνει στο διαολο[Drag race sucks :-P]
Bigi444444 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Οι αλλαγές είναι πλέον γελοίες, το ίδιο και η εκκίνηση.Πλέον στην ξεφτίλα 9 στις δέκα περιπτώσεις θα έχω τέλειες όλες τις αλλαγές και τέλεια εκκίνηση μαζί!Ήμαρτον δηλαδή.Χώρια που οι άλλοι πηγαίνουν πολύ αργά.Αν δε χτυπήσεις τους κερνάς πολύ τσάι, αλλά είναι σπαστικό που όλη την ώρα χτυπάς.Και πιο σπαστικό είναι ότι τα αυτοκίνητα πετιούνται ακριβώς σε ίδια σημεία και στον ίδιο χρόνο σε κάθε αγώνα!Ξεφτίλα μεγάλη.Δε θα μου την έσπαγε πάντως τόσο αν είχαν τυχαία εμφάνιση κάθε φορά. Καλά πια αυτή η εκκίνηση έχει φάει πολύ σκότωμα.Πως να μην ξεκινήσεις τέλεια όταν με νεκρό μια τουμπανιασμένη cayman s θέλει κανα 2 δεύτερα για να πιάσει κόφτη...Παίζοντας με το γκάζι η περιοχή των στροφών αλλάζει ελάχιστα έτσι και θέλει προσπάθεια για να μην ξεκινήσεις καλά. Παναγία μου!Οι άνθρωποι ούτε σε τραχτέρι δε θα 'χουνε καβαλήσει!
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Παναγία μου!Οι άνθρωποι ούτε σε τραχτέρι δε θα 'χουνε καβαλήσει! Εγώ λέω να το δώσουν στην EA Sports, να το πακετάρει με το NASCAR που το πήρε simulation και το κατάντησε arcade και θα πουλήσουν τρελά. Σήμερα εγκατέστησα το παιχνίδι και μόλις τώρα το ξεκινάω, να δούμε τι λέει τελικά το career. Από γραφικά πάντως σκίζει, δε λέω, παίζει και καλά, 1024x768, όλα τέρμα και σταθερά 42-45fps στην παλιά μου 9800. ps: forza motorsport, τίποτ'άλλο.
bad_freddy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τελικά εκείνο το patch που μετατρέπει το παιχνίδι σε black edition λειτουργεί ή οχι?
O mitsios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Kalhspera porwmena aderfia mou.Twra stamathsa kai egw.eimai sthn ekth thesh sthn blacklist.exw ena golfaki to exw kanei sxedon terma ftiaximo.me porwnei toso to paixnidi pou tremoun ta xeria mou apo to agxos ligo prin termatisw..mia erwthsh ithela na sas kanw.nomizw o 14os exei to golf pou tou to phra pou einai gemato aerografies kai pisw sto portpagaz grafei KENWOOD..egw to evapsa allo xrwma kai xathike h emfanish tou.mporw na to kanw opws prin.yparxei kana arxeio kapou?kapoia epilogh na epanelthei opws htan otan to phra apo thn kontra?an kserete sas parakalw apanthste mou.eyxaristw. ;-)
Wintermute23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δεν υπαρχει patch που να μετατρεπει το παιχνιδι στην black edition μιας και στο PC κυκλοφορει μονο μια εκδοση,η Black.
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Οι αλλαγές είναι πλέον γελοίες' date=' το ίδιο και η εκκίνηση.Πλέον στην ξεφτίλα 9 στις δέκα περιπτώσεις θα έχω τέλειες όλες τις αλλαγές και τέλεια εκκίνηση μαζί!Ήμαρτον δηλαδή.Χώρια που οι άλλοι πηγαίνουν πολύ αργά.Αν δε χτυπήσεις τους κερνάς πολύ τσάι, αλλά είναι σπαστικό που όλη την ώρα χτυπάς.Και πιο σπαστικό είναι ότι τα αυτοκίνητα πετιούνται ακριβώς σε ίδια σημεία και στον ίδιο χρόνο σε κάθε αγώνα!Ξεφτίλα μεγάλη.Δε θα μου την έσπαγε πάντως τόσο αν είχαν τυχαία εμφάνιση κάθε φορά.Καλά πια αυτή η εκκίνηση έχει φάει πολύ σκότωμα.Πως να μην ξεκινήσεις τέλεια όταν με νεκρό μια τουμπανιασμένη cayman s θέλει κανα 2 δεύτερα για να πιάσει κόφτη...Παίζοντας με το γκάζι η περιοχή των στροφών αλλάζει ελάχιστα έτσι και θέλει προσπάθεια για να μην ξεκινήσεις καλά. Παναγία μου!Οι άνθρωποι ούτε σε τραχτέρι δε θα 'χουνε καβαλήσει![/quote'] To χειροτερο ειναι πως ακομη και αν κλεινεις τον αντιπαλο στην αρχη (αν ειναι μονο ενας) ωστε να περασει λιγη ωρα, και παλι θα εμφανιστει το ηλιθιο αυτοκινητο της κινησης ακριβως πανω σου.Αρα το θεμα ειναι να φρεναρεις λιγο αλλα χωρις να χασεις πολυ φορα γιατι ο τερματισμος ειναι 10 μετρα πιο κατω.Αμ αυτο που οι αντιπαλοι πατανε σε χωματα χαλαρα και αποφευγουν τα παντα?Ελεος, πολυ τσατσια!
Bigi444444 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μόλις κατάφερα το ακατόρθωτο! :grin: Όποιος νομίζει ότι είναι μάγκας ας κάνει το ίδιο! :grin: :grin: :grin:
JiKL Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 bigi me 260 sto konteur isos akatorthoto...me 2-3 sto kano
S2Katana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Eγω εχω καταφερει να περασω με διαφορα 0.10''.Βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω μιας και δεν τραβηξα screenshot! Οff topic:Biggy η φωτογραφια κατω απο το username σου ειναι απο κοντερ CTR?
Bigi444444 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Oui, από το ctr μας! ;-) Η φάση είναι ότι τον αγώνα τον τελείωσα σε μόλις 0,08 πριν λήξει ο χρόνος!Και αυτό το έχω σε φωτό.
Guerriero4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 eimai ston pro teleutaio kai exw faei kollima me tous mpatsous!! Ekei pou exw kane ibounty guro sta 1000 kai ola ta milestones completed, paw na ksefugw ka imou tuxainei strabi kai me pianoun!! grrrrrrr ta neura mou!!!!
O mitsios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 padia exw teleiwsei enan atomiko agwna me diodia ston termatismo me xrono +0.00 oxi se kapoio diodio sthn mesh poy eksalloy yparxoun 6 kai exeis perissoteres pithenothtes.ston termatismo loipon kai mou grafei bonus time +0.00 oute egw travhksa screenshot.k etsi to krataw gia mena.keep on mages!
Dark_son20 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 emena mou exei teliosei pantos oute xiliosto apo ta diodia olo to evagelio eriksa milame tpt oute pontos...
Guerriero4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 muahahahaha etoimazomai an parw pisw tin M3!!! eftasa ston razor, ligoi agones emeinan kai kamia mera se kunigia gia na ftasw 10.000.000 bounty!!!! :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα