Gabriel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Το παιχνίδι είναι φοβερό!Καμία σχέση με τις μπούρδολογίες NFS Underground στύλ. (Επιτέλους είναι μέρα και ξεπήξαμε από τους γιαπωνέζους). Δύο απορίες: Υπάρχει επιλογή για Km αντί για μίλια? Έχω κερδίσει 2 στη λίστα αλλά πώς θα γίνει να πάρω κάνα καλύτερο αμαξάκι?
privateer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 In-Game Settings Gameplay Units: Determines whether you use the Metric or Imperial scale for gauges shown in the game (e.g Miles vs. Kilometers). Oso anebaineis sthn blacklist xekleidwnoun kai kainourgia amaxia.An exeis ta xrhmata ta agorazeis apo ta car lots.Fainonte ston xarth otan eisai sto free roam.
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ειμαι με ενα toyota Supra τωρα και ειμαι στο γκομενακι απο την black list.Αναρτησεις και λοιπα εχουν γινει ολα Pro.
lefterhs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Για οποιον ενοχλει το Motion Blur... Δεν υπαρχει επιλογη για να απενεργοποιηθει οπως στα προηγουμενα underground, αλλα χρειαζεται να κανεις μια αλλαγη στο registry: HKLM>SOFTWARE>EA GAMES>NEED FOR SPEED MOST WANTED> Change "g_MotionBlurEnable" to 0 instead of 1
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Παει και η γκομενα.Της πηρα και το RX-8.Οποτε τωρα ειμαι με rx-8 και παμε για τον επομενο στην black list.
Bigi444444 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως είμαι στη λίστα όγδοος και μέχρι στιγμής μόνο το golf δεν έχω πάρει.Μια χαρά μου έχει βγει!Χέρι σε τσέπη δεν έχω βάλει!
JiKL Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 εγω ειμαι 6 αλλα δεν τα εχω παει πολυ καλα με την ανταλλαγη αδειων κυκολοφοριας... εχω παρει μονο το is300 και το evo οπου και χρησιμοποιω!
godslayerxp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Για τον φίλο τον Gabriel που είπε για τους γιαπωνέζους θέλω να του πω οτι το Skyline και το 350-z θα μας λείψουν πολύ!!!
phovos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις το razor απο ψηλα Black List #1 Και μια φωτο με το νεο μου αποκτημα
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Το αυτοκίνητο θέλει το Γερμανό του!!!! SLR σου έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιι. Το παιχνίδι σπέρνει, οι καταδιώξεις με τα μπατσικά είναι όλα τα λεφτά. Το ρεκόρ μου σε bounty είναι 1 μύριο παρά κάτι ψιλά(σε ένα run εννοείται).
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μπηκα στην 10αδα.Καλα ε?Αν δεν παρεις τον πρωτο porche δεν εχεις δει τιποτα.Τεραστια διαφορα απο τα προηγουμενα αμαξια!Μολις περασα τον Baron!
S2Katana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Εγω εχω τα νευρα μου με τον τυπο στο #5.Αμαν πια η Corvette...Μεχρι στιγμης τους περναγα ανετα αλλα εχω εκνευριστει με αυτο το Σπριντ!
Bigi444444 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Εμένα μου τη δίνει αφάνταστα εδώ το drag πάντως!Ενώ γενικά ήταν το αγαπημένο μου, εδώ το μισώ!Εντάξει ρε μάγκες, εγώ μέχρι στιγμής είχα την εντύπωση πως στο drag κερδαίνει αυτός που έχει το πιο καλό εργαλείο και κάνει τις καλύτερες αλλαγές.Όχι αυτός που ξέρει τα καλύτερα μαθηματικά και καταφέρνει να λύσει γρηγορότερα την εξίσωση που του δίνει την πορεία που τον βγάζει στο τέρμα χωρίς να γίνει σαν το γιαούρτι της ΦΑΓΕ...Και όταν βλέπω και τους άλλους τους κρετίνους της ai να αποφεύγουν τα επερχόμενα οχήματα πατώντας εκτός δρόμου, ε εκεί τρελαίνομαι ακόμα πιο πολύ! agrrrrrrrrrrrrrrrrr!
JiKL Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Εμένα μου τη δίνει αφάνταστα εδώ το drag πάντως!Ενώ γενικά ήταν το αγαπημένο μου' date=' εδώ το μισώ!Εντάξει ρε μάγκες, εγώ μέχρι στιγμής είχα την εντύπωση πως στο drag κερδαίνει αυτός που έχει το πιο καλό εργαλίο και κάνει τις καλύτερες αλλαγές.Όχι αυτός που ξέρει τα καλύτερα μαθηματικά και καταφέρνει να λύσει γρηγορότερα την εξίσωση που του δίνει την πορεία που τον βγάζει στο τέρμα χωρίς να γίνει σαν το γιαούρτι της ΦΑΓΕ...Και όταν βλέπω και τους άλλους τους κρετίνους της ai να αποφεύγουν τα επερχόμενα οχήματα πατώντας εκτός δρόμου, ε εκεί τρελαίνομαι ακόμα πιο πολύ!agrrrrrrrrrrrrrrrrr![/quote'] poli dikio...ego tha elega oti palia itan sostes allages, kai sosti xrisi tou nitro...tora einai na matheis pote pou kai pos petiountai ta amaksia...apo ekei kai pera eukoli ipothesi... Episis to aksiolatreuto drift pou pige?????? :-x :-x :-x :-x
Dark_son20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 muscle power!!!!! alla poli akrivos o ipertrofodotis gamo tous ixous mprosta sto niaourisma tou turbo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα