Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

;-)

Ε οχι και αισχος!!Γιατι το λες αυτο?

Δεν ειναι simulator αλλα δεν ειπε ποτε κανεις πως ειναι κατι τετοιο.

Ενα πολυ ωραιο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ειναι για να περνα κανεις την ωρα του κανοντας πραγματα που στην πραγματικοτητα δεν μπορεις.Δεν νομιζω να εχεις οδηγησει Cayman S και μαλιστα να μπορεις να την φτιαξεις οπως εσυ θες!!

Και κατι αλλο που κανουν αρκετοι λαθος' date='το Most Wanted δεν αποτελει συνεχεια του Underground 2!!

Το Νοεμβρη ερχεται Underground 3![/quote']

Εγώ δεν είπα ότι το παιχνίδι είναι αίσχος επειδή δεν είναι simulator αλλά αυτό αποκλείει το επόμενο σχόλιο σου - οτι παίζεις το παιχνίδι γιατί μόνο εκεί μπορείς να οδήγήσεις τέτοια ε3ωτικά αυτοκίνητα. (αν ήταν simulator τότε 8α σε καταλάβαινα)

Παί3ε το Ανάγκη για ταχύτητα 1 (χα χα χα, όχι και άσχημο στα ελληνικά) και 8α καταλαβεις τι εννοώ.

Το ΝFS πιστευω ότι αποτελεί συνέχεια του Underground 2. Σε κάποια στιγμή στα πρώτα φιλμάκια, ένας ανταγωνιστής σου σου λέει (μεταφράζω γιατί δεν 8υμάμαι πως το είπε ακριβώς και δεν έχω καμία όρε3η να το 3αναπαί3ω για να μά8ω) - Τα πήγες καλά στην νύχτα, να δούμε πως οδηγάς στο φώς της μέρας. Το underground διαδραματίζεται την νύχτα άρα there you have it!!

Όμως παιδιά, δεν έχει πραγματική σημασία αν το NFS MW είναι συνέχεια tou U2 , αυτό που έχει πραγματική σημασία έιναι οτι και τα δυο παιχνίδια χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή γραφικών (Κάτι που κάνει τόσο μα τόσο συχνά η ΕΑ). Δλδ το ΜW 8α μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα patch h add on για το U2 - το οποίο 8α έπαιρνε ο χρήστης δωρεάν - αλλά τότε πως 8α κέρδιζε τόσα η ΕΑ? Κά8ε χρόνο μας κερνά την ίδια σοκολάτα αλλά την βάζει μέσα σε άλλο περιτίλιγμα.

Δλδ 2 ακόμα και να υπάρχει U3 πάλι το ίδιο σκ@τό 8α είναι που λέμε και στην Κύπρο.

Drive safe που λέει και η κούκλάρα του ΜW ;-)

Δημοσ.

Τα εχω παιξει ολα και πιο πολυ μου αρεσε το Need for Speed II SE.

Οσο για τα γραφικα,αν ειχε τα τωρινα γραφικα το Underground να δω σε τι PC επαιζε.Και μετα παλι γκρινια για την ΕΑ που εκανε ενα βαρυ παιχνιδι.

Δημοσ.

Koumpare diafwnw.

Mporei h mhxanh grafikwn na einai h idia opws les(den to gnwrizw),

alla sto NFSU2 ta grafika htan polu ma polu pio wraia apo to NFSU.

Dhl oson afora ta grafika de me noiazei to meso(mhxanh grafikwn) alla

to apotelesma.

Δημοσ.

Ρε παιδια πειτε καμια ιδεα λίγο γιατι μου χει σπασει τα νευρα το παιχνίδι...

Ειμαι #2 στη black list και μου λειπει περίπου 1,5 μυριο bounty για να τρεξω τον razor.

Στα events λεει π.χ ότι πρεπει να τραβήξω minimum 35 μπατσικα σε ενα pursuit...

Πως το κανουμε αυτο γιατι ακομα και heat level 5 να παω για αρκετή ωρα το πολυ να με παρουν απο πίσω καμια 20αρια στρουμφακια...

Οπως καταλαβαινεται στη προσπαθεια να μαζεψω αρκετω bounty σε ενα pursuit τελικα καταλήγω με βραχιολακια στα χερια...:(

Δημοσ.
Οπως ειπε ενας απο την ΕΑ,στους φακελους αυτους υπαρχουν ηχητικα δειγματα απο αυτα τα αυτοκινητα γιατι δεν βρηκαν φτιαγμενα τα υπολοιπα αυτοκινητα του παιχνιδιου και ετσι χρησιμποποιησαν αυτα που κατα αυτους μοιαζουν ηχητικα!

Ναι ισχυει γιατι για παραδειγμα ο ηχος του Punto μονο ιταλικο δε θυμιζει.Ακουστε το S2000 απο U1 και θα καταλαβετε!Το ιδιο ισχυει και για τη Lotus=360 Modena!

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουμε κανένα αυτοκίνητο γιατί με το punto μου έχουνε τσακίσει τα νεύρα?

Οταν βγαίνει το ρολόι και πας σαν slow motion σε τι χρησιμεύει?

Πως γίνεται να μαζέψουμε κανά φράγκο γρήγορα γιατί το ταμείο είναι συνέχεια άδειο,όχι για να φτιάξω το punto αλλά μετά το black list 12 με βλέπω να παίρνω κανένα αμαξάκι τις προκοπής.

Δημοσ.

Drift καλως η κακως δεν εχει!

Το Speedbreaker a.k.a slow-motion το χρησιμοποιεις οταν πας με 250 και η επερχομενη στροφη ειναι 90 μοιρων!!Ετσι το ενεργοποιεις και ενα κινηματογραφικο effect κανει την εμφανιση του,με αποτελεσμα το αυτοκινη το να κινειτε πιο ευκολα στο πιο αργα κινουμενο κοσμο.Αν το πετυχεις παιρνεις την στροφη με την ελαχιστη απωλεια ταχυτητας,αν οχι πας πορτατος,κοινως με τις πορτες,στο χαριτωμενο τοιχο που σε περιμενει με ανοιχτες αγκαλες!!

Τελος για τα οικονομικα,αρχικα τα στοιχηματα δεν ειναι και τα πιο αποδοτικα.Ενα κολπο που εκανα(αν και ειναι θεμα τυχης) ειναι να προσπαθω μετα την κοντρα να παρω την αδεια του αντιπαλου.Ετσι κερδιζεις αμαξακι και το πουλας για τα λεφτα.Επισης οταν διαλεγεις αναμεσα στις 6 μαρκες,στις τρεις πρωτες περα απο την αδεια κυκλοφοριας υπαρχει και το ενδεχομενο να βρεις λεφτα!!(Εγω κερδισα ετσι 20.000)

Ελπιζω να σε βοηθησα!

Δημοσ.
Drift καλως η κακως δεν εχει!

Το Speedbreaker a.k.a slow-motion το χρησιμοποιεις οταν πας με 250 και η επερχομενη στροφη ειναι 90 μοιρων!!Ετσι το ενεργοποιεις και ενα κινηματογραφικο effect κανει την εμφανιση του' date='με αποτελεσμα το αυτοκινη το να κινειτε πιο ευκολα στο πιο αργα κινουμενο κοσμο.Αν το πετυχεις παιρνεις την στροφη με την ελαχιστη απωλεια ταχυτητας,αν οχι πας πορτατος,κοινως με τις πορτες,στο χαριτωμενο τοιχο που σε περιμενει με ανοιχτες αγκαλες!![/quote']

Εγω θα προσθεσω πως βοηθαει και στο να περνας ''αναιμακτα'' μεσα απο μπλοκα των στρουμφακιων...(αν και εγω δεν μπορω να αντισταθω στο να φυτευω τα χαζοσενταν τους με την Carrera μου τελικιασμενη στα 355km/h...)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...