Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η Black Edition θα είναι μοναδική έκδοση που θα βγει στα πισι όπως είχαν πει,αλλά απότι βλέπεις κ στο ποστ τ lefterh υπάρχει κ άλλη πιθανή έκδοση!Αλλά πάλι δν ξέρω καλα,πρέπει να ψάξω!

Δημοσ.

Ο πατέρας μου έγινε gamer στα πρώτα -ήντα. Ήρθε σπίτι μου χτές πάνω που είχα ξεκινήσει το παιχνίδι είδε την μπέμπα και είπε να κάνει μέσω παιχνιδιού όσα δεν μπορεί να κάνει με την δική. Το τρελό είναι ότι δεν κατάφερε κάτι με τα βελάκια και αφού του εξήγησα ότι υπάρχουν τιμονιέρες μου είπε να πάω να του αγοράσω. Δεν έχει ο γιός και θα έχει ο πατέρας. ΛΟΛ. Μια ερώτηση έχω μόνο, το παιχνίδι τρέχει σε fx5200 (?) έστω και σε χαμηλή ανάλυση γιατί μπορεί να αποκτήσει τιμονιέρα αλλά σε κάρτα γραφικών είναι πολύυυυυ πίσω!!!!

Δημοσ.
Ο πατέρας μου έγινε gamer στα πρώτα -ήντα. Ήρθε σπίτι μου χτές πάνω που είχα ξεκινήσει το παιχνίδι είδε την μπέμπα και είπε να κάνει μέσω παιχνιδιού όσα δεν μπορεί να κάνει με την δική. Το τρελό είναι ότι δεν κατάφερε κάτι με τα βελάκια και αφού του εξήγησα ότι υπάρχουν τιμονιέρες μου είπε να πάω να του αγοράσω. Δεν έχει ο γιός και θα έχει ο πατέρας. ΛΟΛ. Μια ερώτηση έχω μόνο, το παιχνίδι τρέχει σε fx5200 (?) έστω και σε χαμηλή ανάλυση γιατί μπορεί να αποκτήσει τιμονιέρα αλλά σε κάρτα γραφικών είναι πολύυυυυ πίσω!!!!

Σε 5200...χμ.. να φανταστώ και 512MB RAM ?

Δύσκολο και στα 640x480 με Lowest Details, πάλι δύσκολο θα έλεγα [ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να στήσω μηχάνημα για να το δοκιμάσω :D ]

Μήπως απλά ο μπαμπάς όταν θέλει να παίξει NFS:MW θα καταλαμβάνει το PC σου ?

Δεν πιστεύω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αυτό.

Δημοσ.

Μπαααααα μας χωρίζουν περίπου 24km απόστασης οπότε χλωμό εκτός και αν τον φιλοξενήσω (αλλά να μου λείπει αυτό ;) ). Θα το δοκιμάσω και αν δεν του τρέξει θα του φορέσω την παλιά μου ti4600 ελπίζοντας να φιλοτιμηθεί να μου αγοράσει και μένα μια τιμονιέρα, άχτι την έχω, τόσα χρόνια όλο με βελάκια την βγάζω!!!!!

BTW αν έχετε προτάσεις για καμιά τιμονιέρα ικανοποιητική για το εν λόγω game ρίξτε προτάσεις!!!!

Δημοσ.
Μπαααααα μας χωρίζουν περίπου 24km απόστασης οπότε χλωμό εκτός και αν τον φιλοξενήσω (αλλά να μου λείπει αυτό ;) ). Θα το δοκιμάσω και αν δεν του τρέξει θα του φορέσω την παλιά μου ti4600 ελπίζοντας να φιλοτιμηθεί να μου αγοράσει και μένα μια τιμονιέρα' date=' άχτι την έχω, τόσα χρόνια όλο με βελάκια την βγάζω!!!!!

BTW αν έχετε προτάσεις για καμιά τιμονιέρα ικανοποιητική για το εν λόγω game ρίξτε προτάσεις!!!![/quote']

Με την Ti θα πηγαίνει καλύτερα.

Και με το NFS MW Tweaker απενεργοποιείς και μερικά ακόμα εφέ, και θα πηγαίνει αρκετά καλά.

Ελπίζω να έχει 1GB RAM στο PC :)

P.S. Τιμονιέρα πρόταση έχω, αλλά είναι αρκετά ακριβή θα έλεγα...τι να κάνουμε...αδιόρθωτος είμαι :P Logitech Momo Racing ( http://www.logitech.com )

Δημοσ.

Εγω την καταβρήκα με το controller του playstation.Πολύ βολικό για το συγκεκριμενο παιχνίδι..

Μιας και αναφερθήκατε στις τιμονιέρες.Είχα παει στο πλαίσιο μ ένα φίλο να πάρουμε τιμονιέρα και λέμε στον υπάλληλο:

Εμεις:Γκαζοτιμωνο έχετε?

Υπ/λος: ΓκαζοΤιιιιι?

και λιώσαμε στο γέλιο

Δημοσ.

paidia exw egatasthsei thn black edition ekdosh tou paixnidiou,to opoio einai apo ton "theio" mou :P.To game leitourgei apsoga pantou omws exw ena mikro provlhmataki..to pontiki den emfanizete,kai oti kaneis to kaneis apo plhktrologio sxedon pantou,ektos apo ena shmeio mono mesa sto paixnidi ston xarth.pouthena allou..mhpws xereis kaneis ti paizei?thn prwth fora pou to etrexa to game pontiki uphrxe!!!epishs an xerei kapoios pws allazw apo mph se kph thn endeixh.tnx!

Δημοσ.
To game leitourgei apsoga pantou omws exw ena mikro provlhmataki..to pontiki den emfanizete,kai oti kaneis to kaneis apo plhktrologio sxedon pantou,ektos apo ena shmeio mono mesa sto paixnidi ston xarth!

To εχω και εγω αυτο το προβλημα!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...