Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=98982

4CDs 2.5gb by ston3d. (Dont send me pm pls)

Εδώ μπορούμε να γράψουμε όσα θέλουμε για το αγαπημένο μας παιχνίδι.

ΕΛΕΟΣ !!!! ΤΟ NFORCE.NL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟΣΑ PM ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ LINK ΓΙΑ DOWNLOAD, ΕΛΕΟΣ...

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πρώτο NFS που βγήκε το έιχα και αυθεντικό!!! Όλα τις σειράς ήταν αρκετά καλά. Aν και τα Undergound πραγματικά δεν μου άρεσαν καθόλου (αν και είχα γνήσιο CD key για το NFSU1) ποτέ δεν άντεξα να το παίξω.... Με ξενερωσανε αφάνταστα.... Προτιμώ flat out και PGR2.... και TOCA2

Όμως απο ότι λένε το MW είναι αρκετά διαφορετικό οπότε θα γράψω γράμμα στην νονά μου από την Αμερική να μου το στείλει.....

EDIT

Για περισσότερες πληροφορίες στειλτε PM στον Eξάρχεια City :grin:

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι...Με πηρε ο θειος και μου ειπε οτι εχει μεν το Most Wanted αλλα το black edition....Καλο ειναι αυτο που εχει?Να του πω να μου το στειλει ή να περιμενω...?

Δημοσ.

Mια έκδοση θα βγεί για pc και αυτή θα είναι η black edition .

The collector’s edition titled, Need for Speed Most Wanted Black Edition, will feature exclusive cars, races and specially-tuned rides, as well as a bonus DVD with behind the scenes footage of model/actress, Josie Maran, concept art, exclusive videos and much more. Need for Speed Most Wanted Black Edition will be available for the PlayStation®2, Xbox™ and PC-CD.

http://www.eagames.com/official/nfs/mostwanted/us/editorial.jsp?src=collectors

Δημοσ.

Black Edition contains:

2 classical musclecars - Black List Riders ['67 Camaro ja BMW M3 GTR], 8 special tuning cars - [supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL65 AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S, and Corvette C6.R.]

tuning car races, 3 special tracks, 1 exclusive drive, unique vinyls) in 4 CD's, DVD plate that contains interviews with creators and 10 years nfs history material

Δημοσ.

paides iparxun sta magazia dio ekdoseis...i mia tou filou eksarxeia kai mia alli kata poli megaliteri 4gb peripou...

poies oi diafores tous?

i megali ekdosi exei kai pollous pelates apo oso vlepo...

Δημοσ.

Εχε χαρη που δεν εχω ακομα DSL και δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο ston3d:)Απο μεθαυριο που θα βαλω θα ερευνήσω ποιος ειναι ο τυπος...

Δημοσ.
paides iparxun sta magazia dio ekdoseis...i mia tou filou eksarxeia kai mia alli kata poli megaliteri 4gb peripou...

poies oi diafores tous?

i megali ekdosi exei kai pollous pelates apo oso vlepo...

Black Edition contains:

2 classical musclecars - Black List Riders ['67 Camaro ja BMW M3 GTR]' date=' 8 special tuning cars - [supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL65 AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S, and Corvette C6.R.']

tuning car races, 3 special tracks, 1 exclusive drive, unique vinyls) in 4 CD's, DVD plate that contains interviews with creators and 10 years nfs history material

Ακριβως απο πανω σου. :)

Δημοσ.

Όπως είπε και ο privateer η black edition είναι 4cds+1dvd. Όλα τα extras που μας ενδιαφέρουν (αυτοκίνητα,πίστες) περιέχονται στα 4cds.To DVD περιέχει διάφορες συνεντεύξεις από τους δημιουργούς του παιχνιδιού,πως φτιάχτηκε το παιχνίδι και διάφορα άλλα videos. Η έκδοση του st0n3d είναι black edition 4cds χωρίς το dvd.

Δημοσ.
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=98982

4CDs 2.5gb by ston3d. (Dont send me pm pls)

Εδώ μπορούμε να γράψουμε όσα θέλουμε για το αγαπημένο μας παιχνίδι.

Δηλαδή σε αυτό το site υπάρχει και κάποιο "download section" που μπορούμε να το κατεβάσουμε???

Δημοσ.

Παίδες ας μη λέμε καλύτερα για download locations μη μας το κλείσουν κι αυτό οπως έγινε με το GTA:SA το καλοκαίρι :P

ευτυχώς που δε κατέβασα το ντέμο πάντως προχτές.Λίγες μέρες πριν βγαίνει το ντέμο και τώρα όλο το παιχνίδι..wow thats fast !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...