Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ όσοι έχετε πρόβλημα με τις άθλιες ταχύτητες που δίνει ο ΟΤΕ ενώ πληρώνετε κανονικά για να έχετε γρήγορο ίντερνετ μπείτε εδώ:

http://62.192.64.71/default.asp?cid=34

Αφήστε τα πραγματικά σας στοιχεία και στην έκθεση γράψτε ένα κείμενο όπως το παρακάτω.Αν ενεργήσουμε όλοι μαζί ο ΟΤΕ θα αναγκαστεί να αλλάξει στρατηγική.

Καλησπέρα σας σας γράφω αυτό το μήνυμα για να σας ενημερώσω για τις άθλιες κινήσεις του ΟΤΕ εις βάρος των καταναλωτών.Πληρώνω ένα μηνιαίο πάγιο στον ΟΤΕ για να έχω ευρυζωνικό ίντερνετ κοινώς ADSL.Ενώ εμείς οι καταναλωτές πληρώνουμε για να έχουμε σύνδεση 384/128 kbps ο ΟΤΕ δεν μας δίνει ούτε τη μισή ταχύτητα.Για να φανταστείτε ένας χρήστης που έχει γραμμή 384/128 πρέπει να μπορεί να κατεβάζει με ταχύτητα 40-42 kbps για να είναι εντάξει.Αυτή τη στιγμή που σας γράφω αυτό το μήνυμα κι εδώ και 3 μήνες οι ταχύτητες που πιάνω κυμαίνονται από 15-20 kbps και ο ΟΤΕ αρνείται να διορθώσει το πρόβλημα λέγοντας μου ότι πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος που έχω τέτοια ταχύτητα.Όταν εγώ όμως ξεκίνησα την υπηρεσία οι ταχύτητες μου ήταν φυσιολογικές τους 2 πρώτους μήνες κατέβαζα me 40-42 kbps.Οι φίλοι μου δεν έχουν πρόβλημα ενώ είναι γραμμένοι στην ίδια υπηρεσία έχουν πολύ καλές ταχύτητες αλλά χιλιάδες άλλοι άνθρωποι έχουν αυτό το πρόβλημα και ο ΟΤΕ δεν μας εξυπηρετεί.Σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να κάνουμε και γι αυτό το θέμα.Να αρχίσουμε νέα καταγγελία στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις ΕΠΑΚ απο τον ΟΤΕ.Δεν είναι κατάσταση αυτή!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...