EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβάσω την καινουργια διαφήμηση του Johnnie Walker με τον πίνακα ? thx
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Προφανώς προστατεύεται απο δικαιώματα...Οπότε κάποιο λινκ μάλλον θα ήταν παράνομο!!(Δεν εχεις κανένα φίλο σου τηλεορασάκια?)
Gary Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 σιγά μην ειναι παρανομο ίσα ισα που γουστάρουν να βλέπουν όλοι τη διαφημήση τους (που αυτός ειναι ο σκοπός τους στο κάτω κάτω) εδώ δίνουν τόσα φράγκα για να την προβάλουν ;p
Edgar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 για πατα εδώωωωωωωωωωωωωωωωωω ή κάνε paste το url σε κανένα download manager edit: άν θέλεις, η σελίδα είναι αυτή εδώ
Finn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Φοβερή διαφήμηση και το κομμάτι που παίζει είναι πολύ ωραίο Oι περισσότερες διαφημίσεις ουισκιών είναι ωραίες βασικά
vsls Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Me toso tziro pou exoun pos na min exoun tis kaliteres diafimiseis!
NeTeD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 edit: άν θέλεις, η σελίδα είναι αυτή εδώ[/url'] Μάλλον η μεγαλύτερη τρομάρα που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου ολόκληρη................ Κάνω κεντρικό κλικ ασυναίσθητα να ανοίξει σε διπλανό tab στον firefox όσο διαβάζω τα υπόλοιπα replies και το ψιλοξεχνάω.... (που να φανταζόμουν ότι θα ξεκινήσει μόνο του) Ξεχασμένα ηχεία σε αρκετά μεγάλη ένταση... Ξαφνικά ακούω τζάμια να πέφτουν λες και έπεσε αεροπλάνο στο παράθυρο μου ή να γκρεμίζεται η δίπλα πολυκατοικία ή να γίνεται τράκαρισμα με δύο φορτηγά στην λεωφόρο απ'έξω..... Απ'την τρομάρα μου σηκώνομαι απότομα, πέφτει η καρέκλα κάτω και τρέχω μέσα να βρω τους δικούς μου να δω τι γίνεται.... Στα μισά της διαδρομής και αφού έχει μπει το τραγουδάκι έρχομαι στα συγκαλά μου και καταλαβαίνω τι έχει συμβεί.... Η καρδιά μου ακόμα να επανέλθει.... ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ!!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Με το Download Embedded plug-in του Firefox κατεβαίνει μια χαρά. Thanks κι από μένα στον Edgar!
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Thanx λοιπόν και απο εμένα...Τώρα την κατεβάζω!
haris_ch02019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 re paidia emena me to getright den mou katevainei
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μπές στην σελίδα κανονικά.Κάνε δεξί κλίκ κάπου δίπλα απο το video "view source" μέσα στο txt κάνε search για ".mov" κάνε copy paste στο download manager που χρησιμοποιείς την διεύθυνση που έχει το .mov αρχείο! Απλό δεν ήταν?!
haris_ch02019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 molis paw na to apothikeusw kai paei na ksekinisei to download mou petaei minima "The server returned an error response:403=Forbidden Aborting
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Mε το flashget εμένα πάντως κατέβηκε.Α, την διεύθυνση την βάζεις ολόκληρη ή μόνο μέχρι το .mov?
haris_ch02019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 kai olokliri kai mexri to .mov to idio error mou bgazei!! paw na katevasw to flashget
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.