nino Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Προσπαθω να φτιαξω συνδεση με Remote Desktop με χρηση της no-ip.com Εκτος απο port forward που πιστευω οτι ειμαι ενταξει, εχω μπερδευτει στη χρηση της no-ip.com.Στο add εχει επιλογες για Host Type εκει βαζουμε Dns Host (A) ή Port 80 Redirect ??? Και τα πεδια απο κατω ποια συμπληρωνουμε??? Παντως οταν αλλαζω IP δεν βλεπω το πεδιο ΙP να ενημερωνεται οταν κανω modify.Αν υπαρχει κανενα how to ,, το θελω..???!!!!
dwarves Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 DNS HOST (A) na to valeis...kai na katevaseis auto to progy gia na kanei auto update thn ip sou... no-ip duc kai den nomizw na xriazesai tipota allo.!
nino Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Αυτο το εχω δοκιμασει αλλα αν βαλεις την IP manual δεν την ανανεωνει και αν δεν την βαλεις την ζηταει
nino Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Οκ βρηκα τι εγινε.Το add του host το εκανα πριν εγκαταστησω το pr.Ετσι δεν ενημερωνοταν.Εκανα delete το host και εφτιαξα νεο και ενημερωνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.