NFS2U Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά όχι πανικός. Γνώμη μου είναι ότι επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες εταιρείες που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΛΟ INTERNET και επειδή δεν μπορεί να τις παρακάμψει λόγω της επιτροπής ανταγωνισμού, προβαίνει σε τέτοιες αυξήσεις ούτως ώστε να κάνει απαγορευτικές τις προσφορές τους. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα κάνει και άλλες μειώσεις όσον αφορά το ADSL ούτως ώστε να στραφεί περισσότερος κόσμος (πελάτες) προς σ' αυτόν μιας και δεν μπορεί να το καταφέρει τώρα διαφορετικά. (Ας μην ξεχνάμε το πρόστιμο 300.000€ που έφαγε από την επιτροπή ανταγωνισμού τελευταία, για αθέμιτο ανταγωνισμό όσον αφορά την συμπεριφορά του στον τρόπο προσέλκυσης πελατών από άλλες εταιρείες) Μην ξεχνάτε πως μια σύνδεση ADSL 384 στον ΟΤΕ κοστίζει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Εκείνο που κατά την γνώμη μου κανείς δεν έχει αντιληφθεί είναι, το πως μας ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ. Το πάγιο έχει μπει για συνδρομητές που δεν κάνουν χρήση και για να καλύπτονται τα έξοδα συντήρησης των κυκλωμάτων, ξεκίνησαν κάποτε να χρεώνουν κάποιο ποσό για όσους δεν το χρησιμοποιούσαν. Κυρίως εξοχικά. Σήμερα όσο ποσό και να πληρώνεις, έχεις και το σταθερό νταβατζιλίκι, συγνώμη για την έκφραση, του παγίου. Λογικά όσο ποιο πολύ χρήση κάνουμε του τηλεφώνου τόσο πιο λίγο πάγιο, μέχρι και καθόλου, θα έπρεπε να πληρώνουμε. Και μιας και πήρα φόρα με τα πάγια, γνωρίζοντας πως αυτό δεν είναι το κατάλληλο post, επιτρέψτε μου να θέσω και μια άλλη παράμετρο των παγίων που πληρώνουμε γενικά στην Ελλάδα. ΕΡΩΤΗΣΗ: Κατ' αρχάς επειδή <<τα Ελληνικά μου είναι πολύ χάλια, καθ' ότι είμαι υπήκοος Ζουαζηλάνδης>> τι σημαίνει η λέξης ΠΑΓΙΟ όσον αφορά την ΔΕΚΟ ΔΕΗ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΕΡΩΤΗΣΗ: 1) Γιατί όσο πιο μεγάλο λογαριασμό κάνεις πληρώνεις περισσότερο πάγιο; 2) Γιατί στους λογαριασμούς ΕΝΑΝΤΙ,(άλλο φρούτο) δεν υπολογίζουν στα χρήματα που σου παίρνουν ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΤΟΚΑ, και δεν ζητώ συγνώμη γιατί έτσι τους αισθάνομαι, πόσες κιλοβατώρες αντιστοιχούν; Σου τις αθροίζουν όλες μαζί στο τέλος και φυσικά πληρώνεις πολύ περισσότερα γιατί η τιμή μονάδας δεν είναι σταθερή. Άλλη χρέωση έχεις για 10 KW, άλλη για μέχρι 50 KW και πάει λέγοντας. Θα δεχόμουν το ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΕΝΑΝΤΙ μόνο εάν στο ποσό αυτό το οποίο είναι βάσει μεγέθους κτιρίου και στατιστικής έναντι του πόσο ρεύμα έχεις καταναλώσει την αντίστοιχη περσινή περίοδο, μόνο εάν μου υπολόγιζαν σε αυτό το πόσες κιλοβατώρες αντιστοιχούν. Με αυτόν τον τρόπο η κατανάλωσή μου το 4μηνο δεν θα επηρεαζόταν από το κλιμακωτό τιμολόγιο. Άρα με αυτόν τον τρόπο μας ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΠΛΑ. Μία με τα άτοκα χρήματα που παίρνουν ΕΝΑΝΤΙ από εκατομμύρια καταναλωτές και μία με ότι ανέφερα πιο πάνω όσον αφορά τις κιλοβατώρες. Τέλος πάντων. Πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε σαν καταναλωτές και να αντιδράσουμε. Έτσι και αλλιώς τα «Εβρά» τελείωσαν. Δεν υπάρχουν και δεν μπορούμε να «κόψουμε» άλλα σαν κράτος. Ενώ οι ΔΕΚΟ δεν εχουν ανάγκη από «κόψιμο» χρημάτων. Κάνουν μία αύξηση 75%;;;;;;;;;;;; και δεν τρέχει τίποτα. Είναι σαν να σου λένε: ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ. Πρέπει να καταλάβουν λοιπόν όλοι τους, Οργανισμοί, φορείς και κυβερνώντες πως με τους φόρους που πληρώνουμε και πως με τις ψήφους που τους δίνουμε (στους πολιτικούς) όταν μας ΓΛΕΙΦΟΥΝ κάθε τετραετία για να τους πάρουν και τους παίρνουν, πρέπει πρώτα να μας ρωτούν και μετά να κάνουν του κεφαλιού τους. Σημειώστε πως αυτά όλα δεν είναι πολιτική τοποθέτηση γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα, έχει αποδειχθεί πως αυτά όλα δεν έχουν χρώμα. Συγνώμη για τον χώρο που κατέλαβα.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Πόσα Threads, πρέπει να ανοιχθούν πιστεύεις για το ΙΔΙΟ θέμα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.