Προς το περιεχόμενο

Deutero RMA PX-708A

tonis22pap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Meta apo 10 mhnes katoxhs tou sygkekrimenou Recorder ksafnika stamatise na mou diabazei cds.Lew loipon RMA to kanw kai se 4 meres mou estilan kainurio.To problima einai oti auto pou mou estilan dulebe gia mia bdomada mia xara omws meta kapout kai auto, den diabazei cds.

Twra mou zhtane na steilw pisw thn syskebh pou mou esthlan.

H aporia mou einai aksizei ????

H tha plirwsw thn Courier panakriba?Mipws symferei na agorasw kainourio?

Δημοσ.

Ναι και η νέα συσκευή που θα έρθει! Δεν χρεώνεσαι τίποτα απολύτως!

Πάντως την δεύτερη αλλαγή που θα σου κάνει η pleextor, μάλλον θα σου στείλουν ένα px -712 για να ξεμπερδεύουν μια και καλή από τις χαλασμένες παρτίδες με px -708! (τουλάχιστον έτσι έγινε σε φίλο μου, που και αυτός έστειλε 2 φορές για rma το px – 708 του και του έστειλαν ενα px -712 ολοκαίνουργιο! και όχι ανακατασκευασμένο)

Πάντως γενικά πολλά px-708 (βλ παλια ποστ) έχουν βγει ελαττωματικά και έχουν φύγει για rma, σε αντίθεση με τα px-712, px-716 που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί (είμαι κάτοχος και των δυο)!

Δημοσ.
Ναι και η νέα συσκευή που θα έρθει! Δεν χρεώνεσαι τίποτα απολύτως!

Πάντως την δεύτερη αλλαγή που θα σου κάνει η pleextor' date=' μάλλον θα σου στείλουν ένα px -712 για να ξεμπερδεύουν μια και καλή από τις χαλασμένες παρτίδες με px -708! (τουλάχιστον έτσι έγινε σε φίλο μου, που και αυτός έστειλε 2 φορές για rma το px – 708 του και του έστειλαν ενα px -712 ολοκαίνουργιο! και όχι ανακατασκευασμένο)

Πάντως γενικά πολλά px-708 (βλ παλια ποστ) έχουν βγει ελαττωματικά και έχουν φύγει για rma, σε αντίθεση με τα px-712, px-716 που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί (είμαι κάτοχος και των δυο)![/quote']

Συμφωνώ ότι θα στέλνουν πλέον px -712 αλλά επειδή τα 708 τελείωσαν πια-Κανείς όμως δεν βεβαιώνει ότι δεν θα είναι ανακατασκευσμένα

-Η συχνότητα βλαβών και στα νέα μοντέλα είναι το ίδιο,αν διαβάσεις σε ξένα forum,αλλά δεν ακούγεται τόσο πολύ,γιατί η Plextor φαίνεται δεν πουλάει τόσο,όσο παλαιότερα.καθώς ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος.

-Σημαντικότερο όμως ,από ένα απλό RMA (που όλες οι εταιρίες πλέον προσφέρουν σύντομα και στην Ελλάδα), είναι η μείωση της ποιότητας εγγραφής στα Plextor, άσχετα ονομαστικών χαρακτηριστικών.Εκεί είναι αν αξίζουν τα λεφτά μας,για την ευχαρίστηση να κάνουμε την δουλειά μας καλύτερα.

Ισως λοιπόν η λύση είναι να κοιτάξουμε και άλλη επιλογή αν δεν αξίζει ξανά η επισκευή για τα κριτήρια μας (αφού θάχουμε μόνο το υπόλοιπο της εγγύησης σε αμφισβητούμενο drive)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...