Προς το περιεχόμενο

Altecnet Jetpack apo altec telecoms??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eipa kai ego (meta apo tis nees xreoseis epak apo ton pote)na dalo adsl..eimai anamesa sto ondsl kit tis otenet me 89(xoris fpa) euro tous 3 mines k usb modem kai tis altec telecoms pou sta idia lefta k 3 mines dinei mazi k modem-router..

exei kaneis altec telecoms giana pei entiposeis? pane ola kala me tin taxitita tis? poses meres ekane i energopoiisi? giati an einai ola kala tha protimiso tin altec mallon...

simiosi: tin sindesi tha tin kratiso mono 3 mines k meta tha tin kopso entelos logo stratou..den pisteuo na uparxei kapio problima me kanena apo tous 2 isp?

Δημοσ.

egw pira to altec...kyriws logw tou router...perimenw energopoiisi...to pira prin 5 meres...apla na thimitheis na kaneis aitisi gia diakopi apo ton 2o mina...alliws tha plirwseis to pagio tou 4oy

Δημοσ.

fole kai egw eimai me to jetpack

to router einai para poli kalo i energopoiisi mou egine se 10 meres, kai itan poly eksipiretikoi me piran til kai tetoia.

oi taxytites einai poli kales alla eksartate kai pou meneis.Egw eimai kabala kai an ekseresseis oti moirazw tin sindesi se 2 pc den exw kapoio problima...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας...

Πηρα pc και i-call μεσω altec με 2χρονη συνδεση...Οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν πως ειναι για 1 χρονο...

Ενα αυτο...και 2ο:

Παρολλο που εχει πολυ καλη συνδεση, προσπαθησα παρα πολυ για να τους πεισω να μου πουν τον τροπο να συνδεσω 2 υπολλογιστες στο ιδιο μου το σπιτι με wireless, επειδη λενε πως δεν το υποστηριζουν!!!

Τελικα μετα απο 2 μηνες κι αφου εβαλα τις φωνες με βοηθησε καποιος απο το κεντρο να το ρυθμισω...

Τωρα εδω κι εναν μηνα εχω παλι προβλημα (λογω ιου ξερρυθμιστηκε το ασυρματο) και πρεπει να πηγαινοφερνω το router απο δωματιο σε δωματιο μιας και δεν μπορω να εχω σε ολοκληρο το σπιτι ενα καλωδιο ethernet να περιφερεται...

Τους εχω παρει επανελλημενως τηλεφωνο και αλλοι δεν καταλαβαινουν καν τι τους λεω και αλλοι μου λενε πως δεν μπορουν να βοηθησουν επειδη οπως ειπαμε και ποιο πανω δεν υποστηριζουν το ασυρματο!!!

Ο μονος τροπος λεει ειναι να ερθει τεχνικος τους στο σπιτι να μου το ρυθμισει με 50 ευρω την πρωτη ωρα και απο40 τις υπολλοιπες, επειδη απαγορευεται να μου πουν μεσω τηλεφωνου τις διαδικασιες!!!!

Πειτε μου εσεις αν ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο!!!

Πραγματικα αν συνεχιστει θα κανω μηνυση για ψευδεις πληροφοριες στα διαφημιστικα τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...