Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με συνχρωνισμό γραμμής....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει το πακέτο ondsl του pΟΤΕ, και εδω και μια εβδομάδα το Modem (sagem fast 800) 3 φορές είχε πρόβλημα συνχρωνισμού με την adsl γραμμή, και ο μόνος τρόπος για να ξανασυνχρωνιστεί είναι να πάρω στην βοήθεια του ΟΤΕνετ για να το ξανασυνδέσουν απο το dslam. Ζήτησα να μιλήσω με έναν τεχνικό και είδε πως η γραμμή μου δεν έχει πρόβλημα ούτε το dslam τους, οπότε το πρόβλημα θα είναι στο pc μου ή το modem. Μήπως το modem είναι της πλάκας και θα πρέπει να αγοράσω άλλο? Μένω στο Παγκράτι.

Δημοσ.

Exo agorasei kai go to idio paketo kai to xrisimopio edo kai 3 bdomades.Ime sinexeia online apo tote kai to modem mou exei bgei kalo mexri stigmis.Den eixa pote problima sigxronismou.Mallon to problima ine sto dslam sou.Meno kalithea.

Δημοσ.

Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να φταίει και το modem λόγω αστοχίας υλικού,οπότε ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτό,αλλά το dslam, είναι να βρεις και να δοκιμάσεις με τη γραμμή σου ένα άλλο modem απο κάποιο γνωστό.

Δημοσ.

Βρήκα την λύση του προβλήματος. Επειδή έχω motherboard με via chipset θα πρέπει να κάνω αυτό που λέει αυτό το Link http://www.sagem.com/support/site/modele_fax.php?page=reponse&faq=143

Επειδή βλέπω οτι έχουν αρκετοί προβλήματα με αυτό το modem θα παρακαλούσα τον moderator να κάνει sticky αυτο το Post.

Δημοσ.
Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να φταίει και το modem λόγω αστοχίας υλικού,οπότε ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτό,αλλά το dslam, είναι να βρεις και να δοκιμάσεις με τη γραμμή σου ένα άλλο modem απο κάποιο γνωστό.

Θα το δοκίμαζα και αυτό, αλλά είμαι ο ΜΟΝΟΣ στην παρέα που έχει dsl!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...