Προς το περιεχόμενο

Edit DVD με το Adobe Premiere

tvagge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, πειτε μου ενα προγραμμα που να μετατρεπει ενα DVD σε .avi αρχειο η σε .mpg για να το κανω edit στο Premiere.

Thanks προκαταβολικα.

Δημοσ.

martyras, to Mainconcept MPEG Pro to exo, einai plugin gia to Premiere, kai kanei export yparxonta arxeia apo to project se mpeg. Ego thelo na metatrepso ta VOB arxeia enos DVD se mpeg, gia na ta eisago sto Premiere...

Kapoio allo product ths Mainconcept metatrepei ta VOB -> MPEG ?

Δημοσ.

Koita, an milame gia vob pou einai decrypted (opws px mias camera DVD), boreis na kaneis ta vob -> mpeg xrisimopoiontas to TMPGEnc MPEG Editor. Sta etoimazei kai swsei automata to scene detection pou kanei.

To Mainconcept MPEG Pro pou sou eipa den einai ayto pou parexetai mazi to premier pro alla xexoristo. Den voi8aei toso sto na kaneis export se mpeg (ayto to kanei kai to premier apo mono tou) alla sto na kaneis edit sto timeline mpeg kateu8eian (xwris na xreiazetai decoding se avi kai meta xana encoding se mpeg).

Δημοσ.

Milame gia decrypted vobs. Katebasa to TMPGEnc MPEG Editor alla sto "import file" den mou bgazei epilogi gia VOB arxeia. Exeis ypopsin sou kapoio tutorial i an mporeis esy pes mou pou kano lathos kai den mporo na ta eisago sto prog...

Δημοσ.

Αν ξέρετε πάντως κανένα προγραμμα που να κάνει το dvd σε avi(dv,huffyuv) όσο το δυνατόν πιο απλά ψάχνω και εγώ κάτι παρόμοιο...

Δημοσ.

Katse sketa vob einai, den einai me stracture dvd, diladi den exeis kai ifo/bup mazi? Giati to tmpgenc 8elei kai ayta gia na katalavei to structure. An ta exeis tote kaneis Set Source-->Source Wizard-->Add a Source from a DVD-Video-->Kai dialegeis directory sto sklhro pou exeis to dvd h dialegeis kateu8eian to dvd.

Gia sketa vobs, xrisimopoihse to Vobedit. Fortwneis to vob ekei kai kaneis demux. Sou exagei m2v+ac3. Meta ta eisageis kai ta 2 sto premier pro.

Δημοσ.

Miso leptaki paidia, giati exoume mperdeytei...

Loipon thelo ena DVD to opoio einai grameno apo camera filou (me morfi kai structure DVD), na to kano import sto Premiere gia na to kano edit.

Diladi thelo na eisago ta VOB arxeia tou DVD sto Premiere.

Me poio program kai me poion tropo tha ginei auto, etsi oste na exo tin minimum apoleia poiotitas video???

Note: Kano tin metatropi apo VOB -> AVI me to VirtualDubMOD 1.5.10.2 alla otan pao na to kano import to sigkekrimeno AVI sto Premiere, kolaei sto parathiro "Importing Files..." kai i mpara eisagogis sto kato meros tou parathirou autou menei sto 0%.

Ti kano lathos ???

Δημοσ.

Loipon gia na to katalaveis.

1) Pairneis to dvd-r ths cam kai to vazeis sto dvd-rom.

2) Trexeis to TMPGEnc MPEG Editor kai pas Set Source-->Source Wizard-->Add a Source from a DVD-Video-->Kai dialegeis to dvd-rom. Dialegeis ta titles pou 8es na metafereis kai NEXT. 8a sta metaferei sto sklhro autousia ena-ena san mpeg se ena folder px C:\TEMP. An 8es na kopseis kapoia pragmata apo ka8e title, proxwras alliws kaneis exit apo to programma. Kaneis ta kopse rapse pou 8eleis, patas OK, afineis tis ri8miseis opws exoun (less re-encoding possible), dineis onoma arxeiou kai sou swzei kainourio mpeg me ta kopsimata pou exeis kanei.

3) Anoigeis to Premier pro kai eisageis to mpeg. Prepei omws na exeis egatestimeno to MainConcept MPEG Pro plug-in gia na kaneis direct edit to mpeg alliws 8a sto kanei decode se avi prwta.

Elpizw na se katatopisa twra.

Δημοσ.

na ypotheso oti to DVD sou exei DTS hxo?

tespa, kapoia stigmh pithana na dokimaso kai ego ta parapano, mou xreiastikan thn perasmenh vdomada kai epsaxna mia lysh mexri pou eida to post edo

:)

Δημοσ.

Pi8anwn ayto pou leei o mandos einai. To MPEG Editor dexetai PCM WAV kai Dolby 2-channel AC3 (afou exeis egatestimeno vevaia to TMPGEnc Dolby Digital plug-in). Oxi 5.1 oute DTS (ayta pou exoun ta dvd tou eboriou diladi). H dvd cam tou filou sou grafei audio se 5.1?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...