Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Pro Evolution 5

klog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ρε παιδιά πήρε ο πιτσιρίκος ο ξάδερφος το Pro 5 και του κάνει το εξής τρελό?

Ξεκινάει καμια βδομάδα όλα καλά.

Ξαφνικά μια ωραία πρωία με το που φτάνεις στο σημείο να τελειώσεις και τα formation και πατήσεις match start κολάει τελείως όλο το pc.

Νέκρα λέμε μόνο με το αναθεματισμένο reset κουνιέται και δεν μου αρέσει.

Επανεγκατάσταση έκανα,update το norton και σκανάρισμα έκανα, μέχρι και windows σκέφτηκα να περάσω ξανά απο πάνω (όχι format)μήπως είχε γίνει κάνα μπλέξιμο.

Και πάλι τίποτα.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως στο κουτί δεν αναφέρει την κάρτα γραφικών (ATI SAPHIRE X300 128MB) αλλά τότε δεν θα έπαιζε λογικά εξαρχής

Το μηχάνημα είναι

INTEL P4 3.00GHZ

ATI SAPHIRE X300 128MB

1024MB RAM

WIN XP SP2

MS OFFICE 2003 STUDENT

Καμιά ιδέα ρε παιδιά?

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να μιλήσω με βεβαιότητα σε προηγούμενες εκδόσεις που είχα περάσει στο pc είχα προβλήματα στο ότι η εικόνα έκανε κολλήματα με κάρτα ATI 9200 τότε ενώ σε άλλον ένα φίλο μου που είχε nvidia της πλάκας όπως και η τότε δικιά μου έπαιζε μια χαρά.

Ποτέ όμως δεν μου κόλαγε ώστε να το κλείσο από το κουτί.

Το σύστημά σου είναι υπεραρκετό για να τρέξεις το παιχνίδι αλλά αν νομίζεις ότι υπάρχει ασυμβατότητα με την κάρτα σου δοκίμασε άλλους drivers.

Να ξαναβάζεις τα windows ειδικά από πάνω πιστεύω δεν είναι η καλύτερη λύση.

Πάντως εγώ το παίζω σε x-box δεν έχω δει την έκδοση για pc

Δημοσ.

μπορεί να μη φταίει το παιχνίδι. για ψάξε για ιούς, adware και τα συναφή... επίσης κοίταξε και για σφάλματα στον Event Viewer και πές μας τι βρήκες.

Δημοσ.
σβησε ολα τα saved ειτε ειναι option files ειτε διαφορες φασεις απο αγωνες.Εμενα ετσι διορθωθηκε.

Όντως έχει κάποια πράγματα σωμένα.Θα δοκιμάσω να τα σβήσω και θα σας πώ παιδιά.

Οκ αυτό ήταν δούλεψε.Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...