Προς το περιεχόμενο

οχι στις ροζ σελίδες

ioannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσεχε τι λες φιλε μου Νικο, γιατι μπορει να λαβεις αφθονο κραξιμο.

ΥΓ Ενταξει, δεν ειπε τιποτα, φανταστειτε να ειχε πει χρηστης linux.

Δημοσ.

αν είναι πχ 12 κ πάνω τα παιδιά που είναι το πρόβλημα...adwatch να τρέχει για να προλαμβάνει dialers και spyware και αστα να χαρούν!

Δημοσ.

Παιδιά άσχετο....

Οι dialers εξουδετερώνονται με τη dsl; Γιατί;

Το λέω γιατί έχω dsl και ζήτησα φραγή για αυτό το λόγο από τον ΟΤΕ!!!

Πληρώνω τζάμπα;;;;

Δημοσ.
erotisoyla.. otan pao kato stis i8onoyles k leei to onoma tis sundesis m einai sigoyro oti den exo mpei me dialers etsi?

ναι, αν ειχε μπει με dialer θα εβλεπες κατι του στυλ "ΧΧΧ takemefrombehind.com is now connected". Αν λεει το ονομα της συνδεσης που εχεις φτιαξει εσυ εισαι οκ (ετσι νομιζω τουλαχιστον)

Δημοσ.

εφ' όσον εχεις αποσυνδέσει το netmod(isdn) ή το modem(pstn) απο το τηλεφωνικό καλώδιο, γιατι πλέον δε σου χρειάζεται,

Αν κολλήσεις dialer δεν θα μπορει να κανει τηλεφώνημα. μεσω του dsl modem/router δεν ειναι δυνατη η κλήση.

βεβαια, θα ειναι εγκατεστημενος στο συστημα, και θα σηκώνεται με καθε boot. αν δεν τον βρεις σε καποιο σκαν, και χρειαστεις καποτε συνδεση με μοντεμ, θα την κάνει τη δουλειά.

Δημοσ.

οσον αφορα στο αρχικο θεμα, υποθετω οτι καποια στιγμη με τον ενα ή με τον αλλο τροπο τα παιδια θα δουνε τσοντες οπως ολοι μας υποθετω. Αυτο που πρεπει καποια στιγμη ολοι μας να κανουμε ειναι καποια στιγμη να εχουμε διαλογο με τα παιδια μας (δεν εχω ακομα αλλα που θα παει) και να τους εξηγησουμε για ποιο λογο αυτο που βλεπουν στη τσοντα δεν ειναι το ιδανικο. Μην ειμαστε μονο καταστολη και απαγορευση...

Δημοσ.
οσον αφορα στο αρχικο θεμα, υποθετω οτι καποια στιγμη με τον ενα ή με τον αλλο τροπο τα παιδια θα δουνε τσοντες οπως ολοι μας υποθετω. Αυτο που πρεπει καποια στιγμη ολοι μας να κανουμε ειναι καποια στιγμη να εχουμε διαλογο με τα παιδια μας (δεν εχω ακομα αλλα που θα παει) και να τους εξηγησουμε για ποιο λογο αυτο που βλεπουν στη τσοντα δεν ειναι το ιδανικο. Μην ειμαστε μονο καταστολη και απαγορευση...

yup!!! Έτσι...

Δημοσ.

xmmm malon megalosate arketa (i den kinigate pia...panteftikate varethikate...kai alla)

ta pitsirikia exoun ksefigei :P pio epipedo alter sta 15? sta 15 ton/tin kinigan na agorazei profilaktika :P

@random....den iparxei xirotero apo mac user ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...