Προς το περιεχόμενο

Fantec Case

platongr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει αυτό εδώ από το e-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802055

Υποτίθετε ότι σε XP δεν ζητάει drivers, αλλά εμένα μου ζήτησε. Του έβαλα το cdaki που το συνοδεύει (κατέβασα και από κάπου αλλού κάτι άλλους). Υποτίθετε ότι βλέπει κανονικά την συσκευή, δείχνει να δουλεύει ο δίσκος, μου λέει ότι στο τάδε usb device υπάρχει δίσκος, αλλά δεν κάνει letter assign, οπότε δεν μπορώ να δω τον δίσκο.

Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικούς δίσκους. Στο pc κανονικά, δουλεύουν, σε άλλο usb case δουλεύουν. Στο συγκεκριμένο όχι. Κάτι γίνετε με τους drivers ή είναι διαλυμένο το case. Καμιά ιδέα ??

Thanks !!!

Δημοσ.

Δοκίμασε με διαφορετικές ρυθμίσεις στα jumper των δίσκων...

Πολλοί παίζουν μόνο όταν είναι σε cable select ενώ άλλοι μόνο αν είναι σε master...

Εννοείτε ότι οι δίσκοι είναι ΗΔΗ φορμαρισμένοι ΚΑΙ έχουν κάποιο partition φτιαγμένο...

Αν δεν κάνει τίποτα τότε.... :?

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά.

Σύμφωνα με έναν τεχνικό της fantec δεν θα έπρεπε να ζητάει καν drivers σε xp. Μου είπε να το δοκιμάσω με άλλον έναν δίσκο, και αν δεν παίξει, αν το στείλω για αλλαγή γιατί κάποιο πρόβλημα θα έχει ο controller...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

exo kai ego to idio me provlima me 2.5ari omos thiki. ekei pou mou ton anagnorizei sta millenium, sta xp den ton vlepei katholou.

megali apati to fantec!!!

ps: an vreis kamia lisi sto provlima, let me know...

Δημοσ.

Δυστυχώς τα κουτιά για δίσκους έχουν τέτοια προβλήματα.

Εχω ένα αγορασμένο από Multirama,και στάθηκε αδύνατο να δουλέψει σε XP greek οriginal,αλλά δουλεύει σε XP eng "θείου".

Μάλιστα το πήγα πίσω και το δοκιμάσαμε σε 2-3 laptop που είχαν στο κατάστημα,και πάλι δεν τον έβλεπαν τον δίσκο.:confused:

Το χειρότερο είναι πως κάποια αρχεία μετά από μεταφορά, καταστράφηκαν.

Δεν ξέρω όμως αν φταίει το κουτί ή κάτι άλλο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...