antonis_wrx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Θέλω να μετατρέψω μια κασέτα VHS σε DVD. Σκέφτομαι να συνδέσω το video (λίγο αρχαίο είναι αλλά ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα) με το pc. Έχω pvr (hauppauge wintv pvr 250) οπότε μπορώ να κάνω κατ' ευθείαν σύλληψη σε mpeg. Στην συνέχεια να το κάνω με κάποιο πρόγραμμα (πχ το nero vision ή κάπως έτσι έχω ακούσει ότι το κάνει) σε vob, ifo να το μικρύνω αν χρειαστεί με το dvd copy και να το κάψω σε dvd... Το πρώτο πρόβλημα που έχω είναι πώς θα τα συνδέσω. Το video έχει εξόδους: Line-out: Video, Audio. Επίσης έχει μια RF-OUT με την οποία το συνδέω με την τηλεόραση (έκει που κανονικά θα έμπαινε η κεραία). Το pvr έχει εξόδους Antenna, S-Video In, Comp Vi, Line In... Τέλος, έχω και ένα καλώδιο που είχε η κάρτα γραφικών το οποίο από την μια πλευρά έχει εισόδους S video In, Comp In, S video Out, Comp Out και από την άλλη έχει ένα στρογγυλό βύσμα (S video?)Θα μου χρησιμεύσει σε τίποτα?Αυτό που σκεφτόμουν είναι να συνδέσω τα rf-out του video με την antenna του Pvr (όπως και στην τηλεόραση)... Θα δουλέψει έτσι?
adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 protimhse thn video audio out apo thn Rf gia kalyterh poiothta egw ta pernaw sto pc me ton intervideo windvr kai meta ta kanw dvd me to tmpenc dvd author
antonis_wrx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 και που τα βάζω στον υπολογιστή? Δεν έχει η κάρτα tv video audio in... Εννοείς να βάλω το video out στην line in της κάρτας tv και το audio out στο Line in της κάρτας ήχου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.