Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ε,αυτός όμως παίζει να είναι και ένας λόγος παραπάνω για να διαλυθούν...Αφού έχουν σίγουρα λεφτά απο κεί?Όχι τα ίδια μεν με τους Slipknot...Αnyway.Είδωμεν!
georgemarios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 ειχα στενοχωρηθει ΠΟΛΥ με την τοτε διαλυση των hypocrisy, ευτυχως επανασυνεθηκαν σχεδον αμεσως. Κριμα και για τους δικους μας Septic Flesh...
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 E, δέν πειράζει έχουν φτιάξει τους Devilworx που τελικά (αφού άκουσα ηχογραφημένη δουλειά) δεν είναι τόσο άσχημoι όσο μας έδειξαν στον λυκαβητό στο support τους στους Slipknot...Αντιθέτως είναι γαμάτοι!!!!Καφρόπαιδα!
vsls Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Pantos den exo zisei dialysi kapoiou polyyyy agapimenou sygkrotimatos de xero an ayto einai kalo i kako! Ta polyyy agapimena mou eite ta vrika idi dialymena eite synexizoun mia xara... Gia kapoia einai poly arga gia na dialysoun (Rolling Stones, U2, R.E.M.). I monadiki dialysi pou "ezisa" k me apasxolise kapos itan ayti ton Smashing Pumpkins an k den itan stin proti grammi agapimenon sygkrotimaton. Ep' eykairias oraia foto ton Sonic Youth hugelacky
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Nαι και με μένα κάτι παρόμοιο έγινε με τους smashing pumpkins...Τους πρόλαβα στα τελειώματα.Μετά άρχισα να πωρώνομαι...
hugelacky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Τους Pumpkins τους έμαθα με το Siamese Dream και παρακολουθώντας την πορεία και την εξέλιξή τους μέχρι το τέλος συνειδητοποίησα ότι ανήκουν στην κατηγορία των συγκροτημάτων που ανέφερα παραπάνω οπότε η διάλυση τους δεν με πείραξε τόσο πολύ, κατά την άποψη μου γλίτωσαν την φθορά από τον χρόνο που ήδη είχε αρχίσει να φαίνεται με τον τελευταίο τους δίσκο. :wink: Διάλυση που έζησα και με πείραξε (εκτός των Nirvana), ήταν αυτές των Soundgarden & Kyuss. Άνετα έβγαζαν ακόμα 1-2 δίσκους. Το ίδιο (ίσως) να ισχύει και για τους Alice In Chains. ps. Thanks vsls :wink:
skevo_kos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Mπραβο φιλε, ωραιο topic! τους Νirvana τους πρόλαβα διαλυμένους, όπως και τους Faith No More Ασε, οι Faith No More ηταν απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα. Το 1ο που ειχα αγορασει οτι κυκλοφορουσε (LP's, singles, CD's, bootlegs). Αρχισα να τους ακουω απο το 'King For A Day, Fool For A Lifetime'. Ως γνωστον, λιγο μετα βγαλαν το 'Album Of The Year' που μονο δισκος της χρονιας δεν ηταν, αφου τοτε το κλεισαν το μαγαζι. Ηταν η 1η διαλυση για μενα...
vsls Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Να βαλουμε στοιχηματα ποιο απο τα υπαρχοντα συγκροτηματα θα διαλυθει πρωτο?!
Blackie Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Βασικά λέω να αναφέρουμε ποια συγκροτήματα πρέπει να διαλυθούν ώστε να μην απομυθοποιηθούν πλήρως... Για 'μένα Aerosmith, Kiss, Deep Purple και οι αγαπημένοι μου (αλλά μαλάκες πλέον) W.A.S.P.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Aκόμα κλαίω για τις Hi5.. OYAAAAAA!!!!! :neutral:
-nick- Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 στο μυαλο μου ερχονται οι Etnica/Pleiadians.... :{
4saken Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Πρωτα ηταν οι rage against the machine...Μετα οι τρυπες...Τα αγαπημενα μου συγκροτηματα Μ Α Κ Ρ Α Ν! Ανακαλυπτω τους guano apes.Διαλυθηκαν. Ανακαλυπτω τους Megaherz (γερμανικο).Εφυγε ο τραγουδιστης. Μαλλον σειρα εχουν muse korn soad.... :? Mαλλον σειρα εχουν muse και korn... Πανε και οι S.O.A.D :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mηπως να αρχισω να ακουω Βανδη και Βισση? :confused:
Cristina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μήπως να σταματήσεις να γρουσουζεύεις; Σε φοβήθηκε το μάτι μου...
Malkolm^X Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 ολα εχουν τον κυκλο τους.και δε μιλαω για τον κυκλο της ζωης του ανθρωπου αλλα για τη μουσικη.οσα συγκροτηματα δεν παιρνουν πρεφα πως οτι ηταν να δωσουν το εδωσαν και δεν κανουν χωρο σε αλλα νεοτερα ή οσα συγκροτηματα δε δεχονται να σταματησουν για χαρη των χρηματων,παρακμαζουν και καταντουν αηδια.ετσι στο τελος αντι να τους θυμομαστε στα καλα τους μας μενει η γευση της παρακμης τους.Γινονται εμπορικοι και απογοητευουν.σωστος?
djnicktanta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 asxhmo na dialiontai sigkrothmata.px o dj pou fige apo tous prodigy etc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.