Προς το περιεχόμενο

Η καταρα των διαλυμενων συγκροτηματων

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα ηταν οι rage against the machine...Μετα οι τρυπες...

Τα αγαπημενα μου συγκροτηματα Μ Α Κ Ρ Α Ν!

Ανακαλυπτω τους guano apes.Διαλυθηκαν.

Ανακαλυπτω τους Megaherz (γερμανικο).Εφυγε ο τραγουδιστης.

Μαλλον σειρα εχουν muse korn soad.... :?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oι guano apes διαλύθηκαν??? Πότε? :roll:

Εντάξει οι Τρύπες καλά κράτησαν 15+ χρονάκια, μια χαρά, έκαναν τον κύκλο τους και με το παραπάνω!

Οι RATM διαλύθηκαν λόγω ιδεολογίας οπότε οκ, σεβαστό (αν και 1-2 album ακόμα δεν θα με χάλαγαν καθόλου)

Τώρα για Muse & Soad δεν το κόβω να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά ούτε και για Korn (αν και κάτι ακουγόταν γι αυτούς αλλά και για τους Slipknot)...

Πάντως προσωπικά είμαι της άποψης ότι ορισμένα πολύ μεγάλα και πρωτοπόρα group που έχουν αλλάξει την ιστορία της μουσικής (το καθένα στον χώρο του) είναι προτιμότερο να διαλύονται "στην ώρα τους" παρά να γίνονται "δεινόσαυροι", να ακολουθούν την εποχή τους ενώ κάποτε αυτοί όριζαν τις εξελίξεις, και να βγάζουν δίσκους μόνο για τα λεφτά! Παραδείγματα υπάρχουν πολλά... :wink:

ps. Η μοναδική "διάλυση" που με στεναχώρισε αφάνταστα ήταν αυτή των Nirvana. Δεν είναι μόνο ο τρόπος με τον οποίο έγινε αλλά περισσότερο το γεγονός ότι μόλις μερικούς μήνες πριν από τον Απρίλη του '94 είχα αρχίσει να ακούω rock/grunge και ο "υπεύθυνος" ήταν ένας ξανθός κ βραχνός 25άρης από το Seattle...... :-|

Δημοσ.

H τραγουδιστρια ακολουθει σολο καριερα...Ξεχασα και τους Rammstein...

Mην το ψαχνεις...Μονο οι muse εχουν περισσοτερες πιθανοτητες επειδη ειναι μονο τρεις...

Οι αλλοι θα διαλυθουν για να μου την σπασουν... :)

Δημοσ.

Oσο για της Τρυπες δεν πιστευω οτι ειχαν φτασει στην ακμη τους....

Βγαλανε το "Κεφαλι γεματο χρυσαφι¨και ειπα δεν παιζει να βγαλουν καλυτερο δισκο και βγαλαν το "Μεσα στην νυχτα των αλλων"....

Δημοσ.

Κάτσε...τι εννοείς όταν λες "Ξεχασα και τους Rammstein"??? Μια χαρά τα πάνε, έβγαλαν και καινούριο πολύ καλό δίσκο, γιατί να διαλυθούν? Δεν υπάρχει λόγος νομίζω...

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι μαρεσε...Ακομα και απο τον πολυ προσφατο Reise Reise μου φαινεται κατωτερος ποσο μαλλον απο τους προηγουμενους...

Ειναι η καταρα μου....Θα δεις...Αργα η γρηγορα...

Δημοσ.

To 2005 ήταν δύσκολη χρονιά γενικότερα... Διαλύσεις με την έννοια της διάλυσης δεν υπάρχει αλλά όλο και κάποιος φεύγει...

Δημοσ.
Gi' ayto k i symvouli einai na pathiazeste mono me solo kalitexnes!! ;)

Προφανώς κάνεις πλάκα...Αυτά τα συναισθήματα δεν συγκρατιούνται... :-D

Ον τόπικ τώρα...Δεν έχω ζήσει την διάλυση κάποιου γκρουπ (τους Νirvana τους πρόλαβα διαλυμένους, όπως και τους Faith No More) εκτός απο RATM που εντάξει δεν είχα τόσο πώρωση τότε...(μετά ήρθε)Πάντως είμαι σίγουρος πως θα στεναχωσηθώ πολύ...(ειδικά αν η διάλυση συνοδεύεται και απο άτυχο-άσχημο γεγονός!)

Τώρα για τα γκρούπο που λέτε.Μάλλον περισσότερο υποψήφιοι για μένα είναι οι Slipknot...(είναι και τεχνικά δύσκολο να συμβιώσουν, μουσικά, 9 άτομα...)

Δημοσ.

Α,ξέχασα να πώς για τις τρύπες οτι είχα ψιλοστεναχωρηθεί (δεν ασχολούμαι και τόσο με Ελληνικό ροκ)...Πάντως διάλεξαν σίγουρα την καλύτερη περίοδο για να το κάνουν...Ο Αγγελάκας εξάλλου (που ήταν μάλλο η σημαντικότερη μορφή του γκρούπ) δεν έχει σταματήσει.Κάνει πολύ όμορφες δουλειές!!Για τα άλλα μέλη του γκρούπ δεν ξέρω τίποτα.Έχει κανείς πληροφορίες για το τί κάνουν τώρα?

Δημοσ.
Ο Αγγελάκας εξάλλου (που ήταν μάλλο η σημαντικότερη μορφή του γκρούπ) δεν έχει σταματήσει.Κάνει πολύ όμορφες δουλειές!!Για τα άλλα μέλη του γκρούπ δεν ξέρω τίποτα.Έχει κανείς πληροφορίες για το τί κάνουν τώρα?
Σωστό αυτό για τον Αγγελάκα, όμορφες και ενδιαφέρουσες οι δουλειές του. Από τους υπόλοιπους, ο κιθαρίστας και αν δεν κάνω λάθος και άλλο ένα μέλος των Τρύπες παίζουν στην μπάντα του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Φοβερές μουσικές, από τους καλύτερους "νέους" συνθέτες-τραγουδοποιούς! ;-)
Δημοσ.

το καθυσηχαστικο με τους slipknot ειναι πως εχουν πολλα side project για να ξεδινουν!

οποτε vsls καλα κανω και εχω κολλησει με τα αλμπουμ του frusciante (τον peppers) τελευταια! ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...