Προς το περιεχόμενο

nec 3540 firmware

damiano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος ... έχει κάνει κάποιος flash to firmware από το nec 3540? με ποιό firmware? υπάρχει κανένα πρόβλημα?? αν κατάλαβα καλά απο αυτά που έχω δεί μόνο το bitsetting παίζει, τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι...

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος ... έχει κάνει κάποιος flash to firmware από το nec 3540? με ποιό firmware? υπάρχει κανένα πρόβλημα?? αν κατάλαβα καλά απο αυτά που έχω δεί μόνο το bitsetting παίζει, τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι...

stin dieuthinsi http://forum.rpc1.org/portal.php pigaine sto firmware download kai yaxe sto N gia nec DVD-RW 3540 to teleutaio official firmware.To arxeio pou tha katavaseis apla to trexeis kai kaneis ena restart to pc.Toso aplo.

Δημοσ.

Με αλλαγή firmware κερδίζεις κάτι σε ταχύτητα, συμβατότητα κτλ? και μια ακόμη άσχετη με την πρώτη ερώτηση .. το bitsetting αλλάζει το booktype ενός πχ DVD-R σε DVD-ROM, αυτό δε γίνεται και με την επιλογή που έχει το dvdshrink? ή για να δουλέψει μέσω dvdshrink θα πρέπει πρώτα να φλασάρουμε το recorder?

Δημοσ.

Ναι, κερδίζεις αλλά αυτό δεν είναι πάντα ο κανόνας.

Bitsetting υποστηρίζουν μόνο τα +R, +R DL (dual layer) και +RW δισκάκια και πρέπει να το υποστηρίζει το firmware του recorder σου. Το Shrink δεν νομίζω να έχει επιλογή για bitsetting.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει κυκλοφορήσει και το official firmware 1.04, αλλά δεν ξέρω τι αλλαγές έχει.

Μήπως ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Τι αλλαγές να έχει...

Υποστήριξη των νεότερων δίσκων dvd και βελτίωση της ποιότητας/ταχύτητας στους ήδη υποστηριζόμενους δίσκους.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο DVD έχω και εγώ αλλά από ότι κατάλαβα DVD DL +R δεν τα γράφει και δεν τα διαβάζει έτσι? Θέλει μάλλον -R για να δουλέψει με DVD DL :mad: Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Το αντίθετο. Δεν δουλεύει με -R DL, μόνο +R DL.

Αναβάθμισε την έκδοση firmware στη νεότερη.

Χρησιμοποίησε Verbatim DL.

Μετά δεν θα έχεις προβλήματα, εκτός κι αν χάλασε πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...