Giannnni Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά έχω παρατηρήσει πως αν βάλεις το thumbs.db που φτιάχνουν τα windows για ένα φάκελο με τα αρχεία που θα γράψετε (Pics, vids) στο dvd, cd στο dvd τα loading times όταν επιλέγουμε thumbnail view στο dvd, είναι σχεδόν μηδενικά!. Το πρόβλημα μου όμως είναι πως δεν λειτουργεί πάντα φορτώνονται τα μισά thumbs ακαριαία αλλά τα άλλα συνεχίζει να τα διαβάζεια απο το dvd... μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Giannnni Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 kaneis re paidia den gnwrizei sxetika?
madsc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δεν χρειάζονται τόσα bump. Μόλις το δει κάποιος που γνωρίζει κ έχει διάθεση, θα απαντήσει. Τα views κ το thumbs.db έχουν σχέση με τα Tools => Folder Options => View, Do not cache thumbnails, Remember each folders view settings από Windows Explorer. Τί εννοείς είναι μηδενικά; /sc
freskas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Tα loading times ειναι 0νικα λογικα οταν το thumb ειναι στο dvd/cd.
Giannnni Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 αυτό σκέφτηκα και εγώ και έβαλα το thumbs.db χύμα μαζί με τα vids μέσα στο dvd αλλα δυστυχώς δεν φτιάχνει "instantly" όλα τα thumbs που θα έπρεπε, παρά μόνο τα μισά περίπου ενώ τα άλλα προσπαθεί να τα διβάσει (για να δείξει το thumb τους) από το dvd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.