szaf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Εδώ και 3-4 μέρες κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μετά από 1 δευτερόλεπτο ακούγεται ένας αρκετά δυνατός θόρυβος. Δεν νομίζω να είναι το bios..Αν κλέισω και τον ανοίξω μετά απο κάνα λεπτό,ακούγεται για λίγο, 2-3 δευτ, ενώ αν τον ανοίξω μετά από ώρα, κρατάει πολύ παραπάνω. Το σύστημα είναι αυτό που έχω στην υπογραφή μου. Και κάτι άλλο, που ίσως έχει σχέση: το κουτί έχει τρία ανεμιστηράκια, ένα κάτω από το τροφοδοτικό, ένα στο πλαινό παράθυρο και ένα μπροστά από τον σκληρό δίσκο. Παρατήρησα ότι τώρα τελευταία απ' αυτά λειτουργεί μόνο το τελευταίο, οι θερμοκρασίες όμως είναι εντάξει..έχουν πρόβλημα τα άλλα, ή απλώς δεν λειτουργούν επειδή δεν χρειάζεται; Cpu έχω 29 βαθμούς C και στον σκληρό 28..Καμιά ιδέα κανείς; Βάζω σε ένα zip τον ήχο που κάνει..Ευχαριστώ! 05.zip
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ο συνεχόμενος ήχος που ακούγετε είναι του σκληρού δίσκου .Το άλλο που ακούγετε ενδιάμεσα είναι το post του bios .
szaf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ο συνεχόμενος ήχος που ακούγετε είναι του σκληρού δίσκου .Το άλλο που ακούγετε ενδιάμεσα είναι το post του bios . Ωραίος..και τι σημαίνει αυτό; και γιατί αλλες φορές διαρκεί περισσότερο και άλλες λιγότερο;
szaf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει; να στείλω τον σκληρό πίσω για αλλαγή;
Feanor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Πφφφτ... υπολογιστές... μηχανήματα του διαβόλου
StavrosD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Κοίτα μήπως ακουμπάει κάποιο καλώδιο σε κάποιο ανεμιστηράκι. Εναλλακτικά (αν δεν είναι εντός εγγύησης ο υπολογιστής, η άν δεν έχει ταινία ασφαλείας), δοκίμασε να ανοίγεις τον υπολογιστή και κάθε φορά να κρατάς ακίνητο κάποιο ανεμιστηράκι (ακόμα και του επεξεργαστή, αλλά όχι για πολύ). Αν ακούγεται ακόμα, δοκίμασε να αποσυνδέσεις την τροφοδοσία των σκληρών δίσκων, και στην συνέχεια των CD-ROM.
szaf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέσα στην εγγύηση είμαι, έναν μήνα τον έχω τον υπολογιστή. Δεν ακουμπάει κάποιο καλώδιο σε ανεμιστηράκι. StavrosD ανέφερα στο πρώτο post μου ότι δύο ανεμιστηράκια δεν λειτουργούν τώρα τελευταία..πως μπορεί ένας τέτοιος ήχος να προέρχεται απο ανεμιστηράκι;! το άλλο που λες για την τροφοδοσία, θα το δοκιμάσω από Κυριακή που θα είμαι σ' εκείνον τον υπολογιστή, και θα σας πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.