kostas_theo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Otan eisago ton kodiko mou, eno ton anagnorizri mou vgazei to exis minima: Προσωρινό πρόβλημα πρόσβασης του γραμματοκιβωτίου σας. Συνιστούμε να κάνετε κλικ στο κουμπί ανανέωση ή επαναφόρτωση στη ράβδο εργαλείων του προγράμματος σας περιήγησης. Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα, συνδεθείτε πάλι στο λογαριασμό σας. Αν το πρόβλημα επιμένει, κάντε κλικ εδώ για να μας στείλετε μια αναφορά. Σας ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Exei emfanistei kai se sas kati paromoio i paizei tpt allo??
chpetros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Ναι φίλε μου εμφανίστηκε κι εμένα αλλά τώρα έφτιαξε
STEVEtheGREEK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Αυτό μου θυμίζει κάτι ανάλογο που εδώ και 3-4 μέρες παρατηρώ στο yahoo! Ενώ συνδέομαι κανονικά και πάω στα εισερχόμενα,εκεί βλέπω ένα e-mail που με ειδοποιεί ότι ... κάποιος που μου έστειλε και καλά κάποιο μήνυμα,άγνωστος ως επι το πλειστον,δεν μπόρεσε να παραδωθεί κανονικά στη "θυρίδα" μου και με παροτρείνει να κάνω κλικ σε κάποιο link που θυμίζει μεν Yahoo αλλά .... Κουφό μου φαίνεται και γι'αυτό ποτέ δεν ακολουθώ τέτοια links με τη σκέψη ότι ίσως με οδηγούν εκτός Yahoo και "ψαρέψουν" τους κωδικούς μου... Αλλος με παρόμοιο περιστατικό υπάρχει? . . . kostas_theo ειλικρινά ευχαριστώ για το link soυ του ΑΤΛΑΝΤΙΣ,μόλις και γράφτηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.