tex439 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά έχω κάνει ένα νέο boot cd με το nLite ενσωματώνοντας μέσα όλα τα update fixes και τους sata drivers. Εκανα εγκατάσταση τα windows και όλα δουλεύουν κανονικά. Το μονο πρόβλημα που μου εμφάνισε είναι όταν πάω να εγκαταστήσω τους drivers από τις διαφορες συσκευές που έχω μου ζητα να βάλω και το CD τον Windows μέσα για να πάρει κάποιες πληροφορίες και τέτοια. Το κάνει σαν να υπάρχει κάποια ασφάλεια ας πουμε. δεν ξέρω ίσος κάποια ρύθμιση μέσα από το Nlite ήταν ενεργοποιημένη ? Windows Xp En Sp2
random Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μερικοι απο τους εξτρα drivers και τα tweaks του Nlite, αντικαθιστουν αρχεια συστηματος της microsoft, και ενεργοποιήται ενα συστημα ασφαλειας αρχειων των windows, και σου ζηταει να βαλεις το cd για να επαναφερει τα ms files. Αν βαλεις το cd, διαφορες πιθανοτητες: 1. μπορει να προστατεψει το συστημα σου απο αυθαιρετη αντικατασταση αρχειων 2. μπορει να κανει undo τις αλλαγες των drivers και των tweaks, οποτε θα μεινεις με την εσφαλμενη εντυπωση οτι τα περασες, ενω ο Βασιλάκης θα σου εχει επαναφερει το συστημα στα defaults. Το τι θα κανεις, εξαρταται αν ξέρεις τι/ποιός σου αντικατεστησε τα αρχεια συστηματος και για ποιο λόγο. (εγω συνηθως απανταω Cancel, Yes I want to keep this unrecognised files! αλλα δεν ειμαι υπευθυνος για το pc σου)
tex439 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 ευχαριστώ φιλε για την απάντηση σου. Ναι εγώ έβαζα το CD γιατί νόμιζα ότι αν του έλεγα cancel δεν θα εγκαθιστούσε καθόλου τους drivers μου. Αρα και εγώ θα απαντώ cancel απο εδω και πέρα. Αλλωστε το format είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε μενα :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.