zisis_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 μολις κατεβασα το Kaspersky AntiVirus Personal 5 0 156 και το Kaspersky Anti-Virus Pro. στον η/υ μου εχω το Norton 2005 pro. τι λετε να κανω;
xaxa1982 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Αν σου δουλεύει καλά το Norton μην το αλλάζεις.Αν όμως θες να δοκιμάσεις και ένα άλλο antivirus,βάλε το Kaspersky που κατέβασες. Τι ερωτήσεις είναι αυτές ρε παιδιά!!!
getty Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μια χαρά ερώτηση, όπως είσαι βγάλε το Norton και βάλε το Kaspersky! Πέρα από την πλάκα θεωρώ το kaspersky (και όχι μόνο εγώ) καλύτερο από το Norton. Για να δεις και τις γνώμες των υπολοίπων σου προτείνω να διαβάσεις (όσο μπορείς) από το: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102453
spirosta Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Και εγώ προτείνω Kaspersky. O φίλος "κάσπερ από τον ουρανο" ξέρει να κάνει τη δουλειά του καλύτερα και πιο "αθόρυβα" και χωρίς πολλές απαιτήσεις. Προσωπικά έβγαλα και το kaspersky γιατί και πάλι μου φαινόταν βαρύ πρόγραμμα. Μου έκανε και κάτι τρελά με scan του. Έτσι κατέλειξα σε AVG. Το πιο ελεφρύ από όλα. Είναι και δωρεάν...
MariaTs. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Άλλη μία ψήφος για το Kaspersky. Όμως αν σκέφτεσαι να το εγκαταστήσεις, μια απλή απεγκατάσταση του Norton ποτέ δεν είναι αρκετή καθ'ότι πάει και κάθεται σε διάφορα σημεία: Program Files, Common Files, Documents & Settings > σε όλους τους φακέλους κι αφού ανοίξεις και τους κρυφούς κοιτάς στα Applications για τυχόν υπολλείματά του! Προσοχή λοιπόν! ;-)
anark Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Kaspersky kai apo mena alla kai ligo search sto Insomnia den vlaptei.
Luxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Πανε γρηγορα και σβησε τον νορθονα!! kasperksy rules.
dr_psiloulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Vale NOD32 poli elafri kai apsogo.....
clio1400 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μια ψηφος στο Kaspersky και απο εμενα. Παντος επειδη το Νορτον αρνειται να απεγκατασταθει πληρως με το uninstall κοιτα εδω πως θα το βγαλεις τελειως http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=5233 Εαν δεν το κανεις ισως ξαναποσταρεις με τις γνωστες γκρινιες του στυλ "κολλαει το pc μου" "μακρια απο το Kaspersky" κτλ. Επισης εαν εχεις παλιο μηχανημα καλο θα ηταν στο configure real time protection να επιλεξεις high speed. Ειναι ισως το κορυφαιο αντιβιοτικο αλλα μην ανοιξουμε αυτην την ατερμονη και πολυσυζητημενη κουβεντα. Φιλικα
Boogie Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Egw 8a sou protina an den eixes kapoio provlhma me to Norton na to afhnes xalara
mandos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 o kaspersky einai to kalytero antiv pou yparxei alla to NOD32 einai pio elafry, kai kalytero tou nortona se kamia periptosh den thes to kalytero antiv tou kosmou, ayta einai gia net-servers vale NOD32 opos kai na exei vgale ton nortona, kai pese kai se osous xereis na kanoun to idio den yparxei xalara me to norton, kai na mhn exeis provlima tora tha apoktiseis syntoma
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Έλεος με τα antivirus! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102453
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.