greeneye Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 NAI SYMFONO. ETIMASTE EPISTOLH epishs proteino kapoios na grapsei edo ta thl olon ton thleoptikon stathmon kai se ora pou tha simfonisoume oloi na "SPASOUME" ta tilefonika kentra. Kathe mera kai apo ena diaforetiko kanali. Etsi na eiste sigouroi oti tha akoustoume.
japetus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Τουλάχιστον θα δούμε μείωση στην τιμή της παροχής ιντερνετ; Θα μπορούσε να μειώσει τουλαχιστον το πάγιο η ΟΤΕνετ για να διασκεδάσει τις εντυπωσεις (αν και τοτε θα τον κραζανε για αθεμιτο ανταγωνισμο οι αλλοι παροχοι) Αυτο που με προβληματίζει είναι ότι συμπιπτουν οι αυξησεις με την εναρξη παροχης αμφιδρομου ιντερνετ απο τον Hellassat που κύριος μέτοχος είναι ο ΟΤΕ. Πολύ φοβάμαι ότι αυτη η κινηση γινεται αποκλειστικα και μονο γι αυτο το λογο, να αποκτησει κερδη ο Οτε απο το δορυφορο που μεχρι στιγμης μονο ζημιες εχει αποφερει... Ισως για αυτο το λογο εχουν καθυστερησει και την τοποθετηση dsl σε μερη της επαρχιας που ειναι σχετικα εύκολη η τοποθετηση dslam (και εχει εγκριθει απο τον οργανισμο).
epimithios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 την ωρα που βγαινει ο ο προθυπουργος και μιλαει για φθηνο Internet Την ωρα που μας βγαλουν το ονομα οτι ειμαστε οι ακριβωτεροι σε συνδεσεις απο τους αλλους 15 της Ε.Ε. Την ωρα που τα στατιστικα λενε οτι 2 στους 10 εχουν προσβαση στην Ελλαδα, (αραγε γιατι Την ωρα που πολλοι δεν εχουν προσβαση σε DSL Αυτην την ωρα διαλεγουν οι κυριοι του Ο.Τ.Ε να παραφουσκωσουν τις ηδη φουσκωμενες τσεπες τους ; ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
jimmius Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 ναι, καλά. Ο "μάγκας που διοικεί" λες να φταίει; 'Η "κάποιοι" που τρέχουν και δεν τα βγάζουν πέρα με τους ισολογισμούς-προυπολογισμούς κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κλτ Ρωτάω εγω τώρα.
random Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 ε, ρε ποσο θα ηθελα να ημουν τωρα αντιπρόσωπος εισαγωγέας dsl modems να τα τσεπώσω άγρια για την επόμενη διετία. κόλαση θα γίνει! Ετοιμαστήτε για μπαράζ διαφημήσεων απ όλους... "και ο παπούς με το φανελάκι? ναι! και η γιαγιά με το ρουτεράκι" !!! Τον Ιανουάριο έχουμε μεταγραφές, και σε μια ομάδα εχουν αρχίσει να αραιώνουν τα "μέλη" και να αυξάνουν οι γκρίνιες να πουλησουμε μερικα dslam και modemakia να ψωνισουμε κανα ξαδερφό του Τσαμπαγκίτα.. :grin: Εχουμε και τις εθελούσιες συνταξεις των 2000 ευρώ στον κηπουρό του αμαρουσίου, μην ξεχνάμε. Αντίδραση? ναι, γραμμένη στο χιόνι. 1. Αν ξεσηκωθεί ο κόσμος (λεμε τωρα, σιγα μην ειναι προβλημα για τον Εισαγγελατο το DSL/ΕΠΑΚ, οταν υπάρχει το αγγούρι, το κοτόπουλο και το πετρέλαιο), θα σου χρυσώσει το χάπι: Αντι αυξηση 80 και 200%, θα σου κάνουμε 50 και 150% αντίστοιχα. Ικανοποιήθηκες? κοινωνικό πρόσωπο το ποτές! 2. ο πΟτες ειναι Α.Ε. στο ΧΑΑ. οσο φωναζει ο πελάτης, αλλο τοσο φωναζει και ο μέτοχος για τα μειωμένα έσοδα. αντε να βγαλεις άκρη με αυτη την μπασταρδεμένη "ιδιωτική" εταιρεία που απασχολεί δημοσίους υπαλλήλους. Η δική μου αντίδραση ειναι αυτη που περνάει απο το χέρι μου... χωρις να κανω δυσκολη τη ζωή μου. Το να μην χρησιμοποιείς το ιντερνετ ΔΕΝ ειναι επιλογή. Εχω μάθει πράγματα και εχω γλυτώσει απο περιττά έξοδα χαρη σε αυτο το μέσο που δεν συγκρίνονται με το κόστος πρόσβασης που εχω πληρώσει. α. Γραμμη dsl απο πΟτέ, γιατι η vivodi εχει πολλά "αλλά" ακόμα. παρακολουθώ τις εναλλακτικές και το μελετάμε διαρκώς για αλλαγή. β. Συνδρομή απο οποιονδήποτε εκτος Οτενέτ. δεν με ενδιαφερουν οι ταχυτητες, οι τιμές, και οι προσφορές τους. Εδώ δεν κάνω επιλογή value for money (δεν θα κάνω, γιατι και τωρα με κριτιριο τιμές, η οτενετ ειναι ακριβή. Λεμε υποθετικα αν ηταν φτηνή) Αφου στο ιδιο ταμειο καταληγουν τα λεφτά τελικώς, να τα παρουν απο αλλού. Τα ιδια ισχυουν και για Τελλάς (παραπλάνητική διαφήμιση, και ΔΕΗ). και οποιος ρωτάει σε οποιοδήποτε φορουμ "τι dsl να βάλω" τα ιδια θα του λέω. μια φορά απο μένα θα χάσουν μερικους πιθανους πελάτες. γ. Φωνητική τηλεφωνία απο οποιονδηποτε εκτός οτε, τελλάς, για τα ίδια. Δεν μ ενδιαφέρουν οι τιμές σας. Συγκριση μονο μεταξυ των άλλων. πάρτε το πάγιο, και χαρείτε το όσο κρατήσει. δ. ενημερώνουμε τους γνωστούς μας, ποσο απάτες, κοροιδίες, και υποτίμηση νοημοσύνης ειναι ολα τα 090, SMS για ψηφους bigbrother, eurovision, τηλεπαιχνιδια, υπηρεσιες καταλόγου/υποδρόμου/τρελοκομείου απο τα οποία ο πΟτες και 5 συνεταιράκια του "ιδιώτες" τα τσεπώνουν. Κόφτε τα !!!! και κοφτε τα απο τον κύκλο σας!!!! Απο εκει και πέρα, η ζωή ειναι ζούγκλα. Οποιος ξέρει, και επιμένει να ακολουθεί το μονοπάτι των θηρίων, καλα να πάθει να τον φάνε λάχανο.
deathlok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά όλοι εδώhttp://www.otewholesale.gr/contact_gr.htm Επικοινωνία με τον ΟΤΕ Για να ακουστούν τα παράπονα ή τουλάχιστον να μπουκώσει η βάση τους den ixa oreksi na tous krakso trella opote esteila mono afto Οι αυξύσεις στους αριθμούς ΕΠΑΚ είναι απαράδεκτοι. Αναφέρεται πως γίνονται διότι υπάρχουν και ενναλακτικοί τρόποι σύνδεσης πλέον. Όντως υπάρχουν αλλά με τι ποσοστό κάλυψης; και όταν αναφέρομαι σε κάλυψη δεν θέλω να μου αναφερθείται σε πληθυσμιακή αλλά σε γεωγραφική. Αυτοί που δεν έχουν adsl εκεί που μένουν θα μετακομίσουν να πνιγούμαι όλοι στα αστικά κέντρα οι απλά θα κόψουν το ιντερνετ;
asgan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Είμαι εντελώς εξοργισμένος με την ΑΛΗΤΕΙΑ του οτε. Για όσους βρίσκουν ακόμη και ίχνος επιχειρήματος θετικού επί της αύξησης, θέλω να τους πω 2 απλά πράγματα, τα οποία αν δεν τα καταλαβαίνετε, λυπάμαι: 1)Υπάρχουν μερικές χιλιάδες χρήστες του Ιντερνετ στις περιοχές των οποίων ο οτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ DSL. Επειδή εσείς έχετε, μην πιστεύετε ότι συμβαίνει με όλους. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. 2)Ακόμη και σε περιοχές που υπάρχει DSL, υπάρχουν άνθρωποι που το 40άρι ή 50άρι το μήνα δεν έχουν να το δώσουν. Αυτοί οι άνθρωποι με μια 2ωρη βραδυνή dial-up πρόσβαση καθημερινή, πλήρωναν έως σήμερα κάνα 20άρικο μηνιαίως. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ο οτε. Το ανέκδοτο περί φθηνού Ιντερνετ που είχε πει ο κ. πρωθυπουργός εξελίσσεται σε κανονική τραγωδία.
s0st0s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 proteino na sintaxtei mia epistoli apo kapoio melos pou mporei na to analavei i eksoteriko sinergati (dikigoro simvolaiografo) kai na anevei se ola ta forum pou theloun na simmetexoun stin prospatheia pros ipografi...katopin na ipovlithei se olous tous armodious kai emplekomenous foreis (OTE,INKA, EET, EUROPAIKI ENOSI)..meta tin episimi odo ego prosopika tha paro to keimeno tis epistolis tha to doso kai se kamia 1000 ara kosmo kai tha spammaroume ton OTE mexri na mas vgoun ta matia!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll: to insomia edeikse idi mia fora oti mporei na kanei ti diafora (vlepe epikoinonia me plaisio)...as to kanoume kai tora....!!!!!!! KATANALOTES ENOMENOI (KAI ENIMEROMENOI) POTE NIKIMENOI!!!!!!!
Sadako Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ναι οκ, μας σπρώχνουν στη DSL (με το νου τους).. Αλλά σε ΠΟΙΑ DSL μας σπρώχνουν? Δεν είναι μόνο το ότι είναι αρκετές περιοχές έξω απο τα αστικά κέντρα στα οποία δεν υπάρχει υποστήριξη, αλλά εδώ Θεσσαλονίκη, είναι εδώ και αρκετές μέρες, που οι ταχύτητες είναι οικτρές.. Δηλαδή με το στανιό νταβατζιλίκι. Τουλάχιστον φέρε καλύτερες π@υτ@νες. Όχι κάτι γριές ξεδοντιάρες που έχεις τώρα.. Εγώ πάλι πιστεύω, ότι είναι ευκαιρία για ανεξάρτητες εταιρίες (αν και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τη φύση των δικτύων και κατα πόσο είναι στην πραγματικότητα ανεξάρτητες απο τον οτε σε θέματα εξοπλισμού κυρίως), να ΡΙΞΟΥΝ τις τιμές, και να πάρουν ένα σεβαστό ποσοστό των πελατών του οτε. Όχι ότι αποτελεί λύση, αλλά τεσπά.. ΟΚ ο οτε είναι λαλάκας. Ας βρεθεί κάποιος με επιχειρηματικό μυαλό να βγάλει κάτι προς όφελος των πολλών..
user Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Γιατι εμενα μου φαινεται οτι απλως το ειπαν για να δουν αν τους παιρνει να το κανουν??Ξερετε,ριχνουν αδεια για να βγαλουν γεματα!... Μακαρι να ισχυει αυτο που λεω γιατι αλλιως....
deathlok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 paidia ena copy paste apo to adsl.gr parte afto to keimeno kai balte ta stoixia sas kai alakse oti den sas aresei i prstheste. Αξιότιμε κύριε/κυρία, Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ έντονα για την προσπάθεια της εταιρείας ΟΤΕ Α.Ε. να αυξήσει τα τιμολόγια πρόσβασης ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ κατά 70-240%! Τη στιγμή που η ίδια εταιρεία χρεώνει την υποδομή ADSL πολλαπλάσια σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο, έρχεται να αυξήσει τις τιμές πρόσβασης και των απλών συνδέσεων που χρησιμοποιούν όσοι/όσες δεν έχουν την πολυτέλεια να αποκτήσουν ευρυζωνική πρόσβαση. Είναι ακατανόητο για μένα πως (όπως αναφέρει στο Δελτίο Τύπου του - http://www.ote.gr/Files/dtanaprosarmogiepak.pdf ) οι πελάτες έχουν και άλλες επιλογές όταν: 1. Η χρήση ADSL κοστίζει 40? το μήνα (χωρίς ογκοχρέωση, όπως άλλωστε και οι απλές συνδέσεις) 2. Η υπηρεσία ΟΤΕSurf μέχρι στιγμής δεν υφίσταται ως εμπορικό προϊόν, ή τουλάχιστον δεν τη βρήκα είτε στο ote.gr, είτε στο otenet.gr, είτε στο oteshop.gr Τέλος είναι πραγματικά άξιο απορίας πως προκύπτει το 85% αν λάβουμε υπόψη ότι η τρέχουσα χρέωση ΕΠΑΚ είναι 0,003 ευρώ ανά λεπτό τις νυχτερινές ώρες, 0,006 ευρώ ανά λεπτό την ημέρα. Με ένα μέσο όρο 0,005? ανά λεπτό για να φτάσουμε τα 40? της ADSL (-15? ενός ISP για dial-up σύνδεση), θα πρέπει ο πελάτης του ΟΤΕ να είναι συνδεδεμένος για 25/0,005=5000 λεπτά δηλαδή 83 ώρες κάθε μήνα. Δηλαδή για περίπου 3 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένων, Σαββατοκύριακών, αργιών, εορτών, καλοκαιριού. Κατόπιν των παραπάνω, αισιοδοξώ ότι η ΕΕΤΤ, για άλλη μια φορά, θα σταθεί στο ύψος της. Ελπίζω ότι θα προσφέρει τη δική της συνεισφορά, ώστε τουλάχιστον το ψηφιακό χάσμα μεταξύ εχόντων και μη εχόντων να μη μεγαλώσει. Ώστε τουλάχιστον το ψηφιακό χάσμα μεταξύ Ελλήνων και λοιπών Ευρωπαίων να μην αυξηθεί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Με εκτίμηση, ***** ***** (επάγγελμα) Τηλ. Επαφής *** ********* kai stilte to edo [email protected] (ΕΕΤΤ, από εκεί πρέπει να περάσει για έγκριση το (νέο) χαράτσι του ΟΤΕ) [email protected] (ΟΤΕ) [email protected] (Υπουργείου μεταφορών και επικοινωνιών)
vagos789 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ευτυχως υπηρξε αντιδραση απο την αντιπολίτευση: Στη Βουλή οδεύει το ζήτημα των αυξήσεων έως και 240% που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ στις τιμές πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (ΕΠΑΚ), με ερώτηση της βουλευτού κ. Αννας Διαμαντοπούλου προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Στην ερώτησή της η κ. Διαμαντοπούλου σημειώνει πως με την εξέλιξη αυτή «η πρόσβαση πλέον στο Διαδίκτυο στη χώρα μας γίνεται ακριβότερη και δυσκολότερη σε μια εποχή που η Ελλάδα πρέπει να υπερκαλύψει τη μεγάλη υστέρηση που παρουσιάζει με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες». Η βουλευτής κάνει λόγο για «αντίστροφη πορεία, η οποία ανατρέπει ακόμη και τις θετικές τάσεις ανάπτυξης που είχαν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια» και σημειώνει ότι η πολιτική αυτή «ωθεί προς την δημιουργία πραγματικού ψηφιακού χάσματος ανάμεσα στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ δημιουργεί τον κίνδυνο ψηφιακού αποκλεισμού κυρίως για τους Έλληνες πολίτες της περιφέρειας». «Επειδή το θέμα αυτό αφορά τους υπουργούς Παιδείας, Ανάπτυξης, Δημόσιας Διοίκησης, Μεταφορών και Οικονομίας, αλλά και το σύνολο των υπολοίπων υπουργείων, ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός σε ποιες ενέργειες και πότε προτίθεστε να προχωρήσετε έτσι ώστε οι Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι να μπορέσουν να αποκτήσουν ίσους όρους πρόσβασης στο Διαδίκτυο με τους άλλους Ευρωπαίους πολίτες σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο το ψηφιακό χάσμα θα μειώνεται και δεν θα αυξάνεται», καταλήγει η ερώτηση.
asgan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Αν και είμαι αγανακτησμένος και συγκρατούμαι να μην βρίσω, έχω φτιάξει μια επιστολή. Μπορεί όποιος θέλει να προτείνει ή να προσθέσει κάτι. Οτι διαμορφωθεί, έτσι κι αλλιώς, πρέπει να ανέβει σε κάποιο site, να μπορούν να την υπογράψουν πολλοί και μετά να σταλεί. http://rapidshare.de/files/7708294/Ote_episoli_001.doc.html
ioannis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ρε παίδες Ελλήνων βλέπω ότι βαράτε το σαμάρι (ΟΤΕ) ενώ φταίει ο γάϊδαρος (αυτοί που μας κυβερνούν). Τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια σας...........
GCMH Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Προτείνω πέρα από όποια μορφή διαμαρτυρίας αναφέρεται στην συζήτηση να κάνουμε και το εξής.. Την ημέρα που θα ισχύσει το νέο τιμολόγιο να ΑΠΕΧΟΥΜΕ από οποιαδήποτε συνδιάλεξη μέσω του δικτύου των ΟΤΕ-COSMOTE-OTENET σε ένδειξη διαμαρτυρίας για κάποιο χρονικό διάστημα....Έχω αγανακτήσει τόσο πολύ που είμαι διατεθειμένος για το πλέον ακραίο χρονικό όριο..... Να χτυπήσουμε εκεί που ΠΟΝΑΕΙ... :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.